helic написа:tmanolov написа:mikata написа:https://levski.bg/%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%be%d1%82%d1%87%d0%b5%d1%82-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be-%d1%83%d1%87%d0%b0/
Мда, за пореден път сметките ми се оказаха верни - да видим кога ще излязат и тези за фалита, който към днешна дата изглежда абсолютно неизбежен, макар и тези 5 милиона чисти от кАсмета на ВелЮ и литъл Урусла леко да го поотложиха с няколко месеца. дано се случи нещо кардинално - нов спонсор с поне 10 милиона на сезон, нови 20 милиона плюс от трансфери, нов мажоритар...
убеден съм, че в предния си живот си бил котка :)
E, оти шо? Или викаш, нещо в Древен Египет :mrgreen: Досега нямам грешно изчисление, на база предоставените данни - да напомням ли как питах миналата година къде са парите от продажбите и що не се разплащат с тях с НАП и т.н., а висят някъде едни 10 милиона и тук ми обяснявахте колко съм прост и как нямало такова нещо. Същото ми се обясняваше и когато преди 2 години смятах колко пари са изкарани от ЕКТ при колЮ. пак същото ми се обясняваше и като казвах, че парите от ЕКТ се превеждат веднага, а троловете на Господарката обясняваха, че идвали след края на сезона в ЕКТ към юни месец и т.н., и т.н.
Левски очеизвадно е в предфалитно състояние, но кара на кАсмет, както България кара на кредити - дори и слепец може да види, че ако няма много стабилни приходи от спонсор (поне 10 милиона), задължително достигане до групи или изходящи трансфери като през 2024, то отборът излиза на загуба, която няма кой да покрие, щото мажото е скъсаняк, а разходите за заплати си вървят, полюс трансферите вече са с пари, а не срещу обещания. Ма нищо, засега ядем и пием и търсим духа на Караджата, пардон на Гунди - скоро ще търсим този на "Левски" и точно като припоците ще викаме, че ние не сме виновни, а г.з., БХ, Койчо или нарокосите