Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
На Стоичков му е през к**а за тирето.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:По принцип не бих отговарял на човек, който пише власти с двойно Т, но теб ще те уважа. Щото си много отворен. Питам те: защо да ни крепят по този начин, да агонизираме? Не може ли да припознаем някой селски отбор, както вие направихте, за да ни отпаднат задълженията? Защо да плащаме дългове, да не сме балъци? Ребрандираме селски отбор като Литекс, примерно Монтана, слагаме му емблеми на Левски, правим ново първенство и готово. Или това можете да го правите само вие?
Че какъв е смисъла от тези врътки, като Бойко ви плаща всичко и никой не ви притеснява за дълговете, стадионче ви харизаха, режийните ви плаща държавата? Нямате никакъв интерес да правите сложни и рисковани врътки.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Mitata написа:honda написа:Никъде не съм писа,че ГГ е клошар. Просто очаквам (вече близо половин година) някой да посочи ,кои са тези "мощни фирми " ,които наливат пари в ЦСКА-София ? Явно са мощни - защото парите са налице. В България фирмите ,които могат да си позволят такива харчове не са много. Май се срамувате да ги посочите.
Между другото тук доста бяха окарикатуряван ,когато ви писах,че всяка година сте с приблизително по 10 млн лв под чертата - ами вижте собствените си ГФО.
С теб сме имали не малко спорове относно състояние и развитие на клубовете. Аз си спомням през 2014г с какви дитирамби посрещаше Манджуков- Инджов , по онова време Левски също беше закъсал и предлгаше Б.Краев (той беше на 17 години) на кого ли не. Тогава ти писах,че имах един сън - и какво се случи моя съм се сбъдна на 100% - и кой да стане собственик/спонсор на Левски и каква ще бъде съдбата на любимия ти клуб.
Да кажем че напоследък сънувам малко други неща- любимия ми клуб ще стъпи на крака, но ще бъде далеч от нивото на което искам да го виждам.
Докато за вашия собственик - ами сънувах че АД и ЦВ отново стават дупе и гащи , като последния си връща собственоста върху това ,което останало от някогашната му империя(чрез поставени лица), а ДП и ГГ имат сериозни проблеми с правораздавателната система .
Между другото колко от настоящия бизнес на ГГ беше негов преди катастрофата с КТБ?
Хонда, за разлика от вашия любим Динамо, ЦСКА самостоятелно върти десетки милиони оборот годишно, плаща яко данъци. При всички случаи Ганчев и Инджов наливат милиони в клуба, но с част от приходите покриват немалка част от направените от тях разходи. През последните 2-3 години балансът на ЦСКА не е никак лош, завършваме отчетния период с не повече от 3-4 милиона загуби. Тези 3-4 милиона именно представляват средствата, извадени от Ганчев и Инджов. В тази връзка трябва дебело да се подчертае, че за разлика от Динамо ЦСКА няма спуснати от властта спонсори, справя се сам. ЦСКА може без държавна помощ.
Не знам какво е състоянието на Ганчев - чел съм, че управлява собственост за над 4 милиарда лева. Не съм му адвокат, не ме интересуват парите му, в крайна сметка важното е, че така е организирал финансите на клуба, че да не се нуждае от спуснати от властта спонсори, които да издържат ЦСКА, за разлика от вашия любим Динамо.
Мита , за последните 4 години имате задължения от близо 50 млн лв.(според собствените ви ГФО), като тук не са включени не малкото нерегламентирани разходи ,но дори и без тях за 4 години да направиш задължения ,по-големи отколкото ви е най-високия бюджет за 2 години.... За мен това е доста далеч от модел за правилна организция на финансите.
За мен да завършваш година с дефицит от 20-25% и то в продължение на няколко години си е направо катастрофа. Но щом на вас ви харесва - добре. Същото го говорех и преди 10-на година за ЦСКА и тогава според твоите колеги всичко беше ОК, но всички знаем как завърши това ОК. На ваше място бих задал няколко не много приятни въпроса на ГГ и бих поискал да "опрости" задълженията към него, дали "задълженията към свързани лица" са действително такива, дали се водят дела за собствеността му върху "Петрол" "Булит" и няколко други фирми и какво се случва с вас ,ако ги загуби(което е много вероятно). Давате ли си сметка какво се случва ,ако примерно при вас в един мрачен ден цъфне някой ,който се представи примерно за пълномощник на ЦВ и ви предяви претенции примерно за 100 млн лв.Казвам го напълно добронамерено,а не да се заяждам. Едно да се заяждаме на спортни въпроси,но никой ФК не заслужава да загине защото без дори да знаят привържениците му е бил разменна монета в нечистоплътните игри на съмнителни субекти.(това важи и за любимия клуб - още през 2009г писах как ще свърши заиграването на определени субекти с Левски, в подобна ситуация са Ботев(Пд) в един момент се оказва че дължат на КТБ десетки милиони лв. и защо ?- някой да не е карал ЦВ да купува играчи като Я.Ханза,Ф.Доре и тн, дори и Рияд Марез беше в Пловдив на проби и щяха да го вземат ,но той отказа.)
Колкото и да ти е странно не изпитвам лоши чувства към ЦСКА, или към привържениците му, виж към ЦСКА-София е друга работа.
Няма лошо ГГ да има собственост и за 40 млрад лв, Дай Боже всекиму, Ама ги няма
k20dan4o написа:Стоичков се е активизирал нещо с постовете. Само незнам за да надъхва "армейците" ли е или щото постоянно да си рекламира анцузите дето се опитва да продава.
Що па в анцузите се загледа?
Бат Ицо и колбаси има в портфолиото!
Верно, не са малотрайни ама все пак...
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:k20dan4o написа:Стоичков се е активизирал нещо с постовете. Само незнам за да надъхва "армейците" ли е или щото постоянно да си рекламира анцузите дето се опитва да продава.
Що па в анцузите се загледа?
Бат Ицо и колбаси има в портфолиото!
Верно, не са малотрайни ама все пак...
Е па не знам за колбаси.
Все поства "Напред армейци пък отдолу линк на анцузи и чорапи.
peliforewer написа:Днес ЦСКА играе от 18.00ч.,това е което ме интересува. Прочетох отгоре, отгоре поредните "размисли и страсти " на Хондата, явно единият от нас нещо бърка с Виваком, моята версия е че Държавата притежаваше така наречена златна акция и беше съдружник на основния акционер Цветан Василев. След фалита на КТБ ако Държавата беше платила 138млн.лв операторът щеше да стане държавен,а нямаше да се разиграват бутафорни търгове с един участник. Впоследствие за да могат да го препродадат Държавата вдигна запора върху имущество на Цветан Василев за милиони лева..
Твоите версии може да си ги развиваш колкото си искаш. Само дето не знам откъде ти идват на ум.
Виваком излезна от контрола на ЦВ доста преди катастрофата с банката(юни 2014). Дали банката щеше да прижевее кризата,ако Виваком беше в портфолиото и - много вероятно ,но каквото и да отговоря на този въпрос ще бъде субективно , в реалния живот няма "ако".
Държавата имаше "блокираща квота" ,а не "златна акция" , но я загуби доста преди юни 2014г. Това става много лесно.
Дали държавата може да реагира много по-удачно около всички тези далавери ,които се завъртяха около КТБ- определено "ДА" . Най-добре въобще да нямаше никога КТБ. Но това значеше и да няма сега ЦСКА-София.
Между другото вярно ли е,че ГГ е сред активните участници в източването на банката?
вярно ли е ,че е на 5-то място по получени кредити от КТБ,като преди него са само
1.Цв.Василев
2.Д.Пеевски
3.Ир.Кръстева(майка на ДП)
4.Б.Лазов( разбирай ЦВ- по онова време дясната ръка на ЦВ)
И въобще колко хора получаваха кредити от КТБ?
honda написа:
Мита , за последните 4 години имате задължения от близо 50 млн лв.(според собствените ви ГФО), като тук не са включени не малкото нерегламентирани разходи ,но дори и без тях за 4 години да направиш задължения ,по-големи отколкото ви е най-високия бюджет за 2 години.... За мен това е доста далеч от модел за правилна организция на финансите.
За мен да завършваш година с дефицит от 20-25% и то в продължение на няколко години си е направо катастрофа. Но щом на вас ви харесва - добре. Същото го говорех и преди 10-на година за ЦСКА и тогава според твоите колеги всичко беше ОК, но всички знаем как завърши това ОК. На ваше място бих задал няколко не много приятни въпроса на ГГ и бих поискал да "опрости" задълженията към него, дали "задълженията към свързани лица" са действително такива, дали се водят дела за собствеността му върху "Петрол" "Булит" и няколко други фирми и какво се случва с вас ,ако ги загуби(което е много вероятно). Давате ли си сметка какво се случва ,ако примерно при вас в един мрачен ден цъфне някой ,който се представи примерно за пълномощник на ЦВ и ви предяви претенции примерно за 100 млн лв.Казвам го напълно добронамерено,а не да се заяждам. Едно да се заяждаме на спортни въпроси,но никой ФК не заслужава да загине защото без дори да знаят привържениците му е бил разменна монета в нечистоплътните игри на съмнителни субекти.(това важи и за любимия клуб - още през 2009г писах как ще свърши заиграването на определени субекти с Левски, в подобна ситуация са Ботев(Пд) в един момент се оказва че дължат на КТБ десетки милиони лв. и защо ?- някой да не е карал ЦВ да купува играчи като Я.Ханза,Ф.Доре и тн, дори и Рияд Марез беше в Пловдив на проби и щяха да го вземат ,но той отказа.)
Колкото и да ти е странно не изпитвам лоши чувства към ЦСКА, или към привържениците му, виж към ЦСКА-София е друга работа.
Няма лошо ГГ да има собственост и за 40 млрад лв, Дай Боже всекиму, Ама ги няма.Не е тук мястото да си мерим източниците на информация. Ако искаш вярвай на това което пиша,ако не искаш недей Аз съм показал ,че моите източници са доста добри - примерно кой първи в този форум спомена Домусчиеви и какво ще се случи след тяхната проява, за проблемите на ГГ във връзка с контрабанда на захар- 6 месеца преди да се случи, за катастрофата с КТБ- 2 седмици преди да се случи. За абсолютното фиаско на "Литекс Моторс" - 2 години преди завода да бъде пуснат. Кои са тези ,които Иво Тонев някога нарече "Хората" , За спонсорствво на Левски от "Газпром"- около 24 часа преди да го обяви Ал.Милер( е не се реализирало ,засега
). Прекалено много за да ги изброявам всичките. Аз за разлика от някои колеги пиша за нещата преди да се случили и не използвам като източници някои измислени сайтове.
Хонда, прави ми впечатление, че ФРЗ на ЦСКА е по-малък от 50% от всички останали разходи, взети заедно. Ганчев може да върти негови си схеми, т.е. към общата разходна част да включва нетипични за клуба ЦСКА разходи. В крайна сметка най-важното за мен е това, че ЦСКА почти няма задължения към външни кредитори. Ако един ден Ганчев реши да продаде клуба няма как да поиска за него 50 милиона, освен ако ... самият потенциален купувач не реши да му ги даде. А и УЕФА доколкото знам не толерира бивши собственици да търсят инвестираните от тях самите средства в клуба.
Мисля си, че е глупаво да показваме колко ни е ясно състоянието на този или онзи мастит мултимилионер/милиардер. Особено тук, в България, където беззаконието е често срещано. Всички знаем оракулските ти способности, но според мен е по-добре да ги използваш в личен план, така че да припечелиш нещо от тях.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
honda написа:3.Ир.Кръстева(майка на ДП)
...
Свинята майка ви е новата Цола в сянка , динамовчета цоцоланци .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Литекс-София-Ловеч е супер жалко отборче!Играят срещу аматьори, но са толкова насрани, че са купили съдията. Смешна дузпа извън границата на наказателното и спестени два червени картона. Жалки сте! Ребрандирай!
По-жалко нещо от това отборче са само припоците!
По-жалко нещо от това отборче са само припоците!
Понеже имам бас с peliforewer, няма да пиша повече. Това ми е последният пост. Оранжевите мижитурки трепериха ужасно много. Кур за Литекс. И кур за всички припоци, ариведерчи!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев