Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ElCochino » 15 сеп 2025 09:32

Bet_Expert написа:
realno написа:След тази "експертна" прогноза вече съм по - спокоен за бъдещето на Левски. :lol:

Лошото е, че това е мнение на мнозина.
Да изброя ли колко хора само от форума мислят същото?
А да изброя ли хората, които меко казано не одобряват управлението на Сираков?
Чудно, как приемаш за нормално, начело на най-обичаният клуб в държавата да стои един нещастен измамник комарджия, без 2 лв, и за теб това да е ок?
Би ли поверил фирмата си на такъв човек да я управлява?

Много хора слушат чалга, други са комунисти. Е, и?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 сеп 2025 10:31

Bet_Expert написа:
realno написа:След тази "експертна" прогноза вече съм по - спокоен за бъдещето на Левски. :lol:

Лошото е, че това е мнение на мнозина.
Да изброя ли колко хора само от форума мислят същото?
А да изброя ли хората, които меко казано не одобряват управлението на Сираков?
Чудно, как приемаш за нормално, начело на най-обичаният клуб в държавата да стои един нещастен измамник комарджия, без 2 лв, и за теб това да е ок?
Би ли поверил фирмата си на такъв човек да я управлява?

Със сигурност не бих поверил фирмата си на наркосите и на "разбирачи" като теб.
За Сираков съм си казвал мнението.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 12:42

Дани Бо пуска писмо до БФС за чужди съдии с ясното разбиране, че няма да се случи, но поне да замаже очите на раевистите - и те налитат, като мухи на л.йнян г.з. Иначе Дани Бо дори не знае дали подобно искане е допустимо изобщо, но пък къв да е проблемът да го пусне. Иначе Дани Бо не поставя под съмнение професионализма и добросъвестността на българските съдии - великан! Интересно ми е какво ли ще каже, когато пак ни порежат същите професионални и добросъвестни съдии?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 13:36

Bet_Expert написа:...Чудно, как приемаш за нормално, начело на най-обичаният клуб в държавата да стои един нещастен измамник комарджия, без 2 лв, и за теб това да е ок?...

А по-нормално ли е като другите да е криминален престъпник, окъпан от кръв и почернили човешки съдби. А Насо да е убил само някое и друго диво добиче само.
Бедността не е порок!
Айде, почвайте...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 13:48

NOMER14 написа:
Bet_Expert написа:...Чудно, как приемаш за нормално, начело на най-обичаният клуб в държавата да стои един нещастен измамник комарджия, без 2 лв, и за теб това да е ок?...

А по-нормално ли е като другите да е криминален престъпник, окъпан от кръв и почернили човешки съдби. А Насо да е убил само някое и друго диво добиче само.
Бедността не е порок!
Айде, почвайте...

бедността, че не е порок, не е, порок е хазартът! Иначе г.з. освен че е скъсан миндил, е и с претенции и самочувствие на мултимилиардер, което вече е порок! Само за инфо топ отборите у нас са с:
- делиорманци - почти изцяло нов стадион (остава им сектор А)
- ребрандираният Литекс - строи се наистина прекрасен за нашите ширини стадион
- ботевЪ - изцяло нов, доста приличен стадион
- Локо Пд - почти завъшен изцяло нов стадион
- Черно море - евентуално някога ще се построи стадион Варна (все пак нещо се рпави, макар и да е бързината на магистрала Хемус или Черно море), иначе играят на картофена нива

И къде сме ние? Забравих, ние сме честни, затова с еотказахме от безвъзмездно и безсрочно и търсим начин как да взривим и сектор А. Апропо, именно сектор е с повече карти от Б и В взети заедно и умножени по 2, въпреки двойно и тройно по-високите цени, и пак сектор А се пълни абсолютно винаги пръв, независимо от цената. Но да не подхващаме пак темата за спасителя в ръжта, пардон акционосителя, че става мътна и гъзава работата. О, Насоооо вековенъъъъъ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 сеп 2025 13:50

NOMER14 написа:

Бедността не е порок!
Айде, почвайте...

Знам, че ще почнеш да се усещаш, приятел. Сега и относно политиката, ако почнеш да гледаш така... Няма чисто черно, няма чисто бяло. И е важен контекстът. Наско за мен днес е... не искам да казвам. Живял обаче в един стандарт, на тези години, той прави... това, което прави. Можеш ли да го обвиниш? "Левски" в момента радва ли публиката? Радва. Е, какво толкова?! Задълбая ли и аз викам: "Наско - ВЪН!". А трябва ли да се задълбава. Вземайки куп странични обстоятелства, контексти и тъ нъ. Малко по-гъвкаво трябва. Този канселизъм, нихилизъм, категорично отричане, малоумщина, трябва да спре. Няма прогрес така.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 14:15

Да, Левски радва публиката.
Днес е 15.9 и съм в един неприятен град с фанелката, която е под ветровката. Непознати хора, ученици виждат Л-то и ми викат Само Левски! Е, и аз видях двама-трима.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 14:24

NOMER14 написа:Да, Левски радва публиката.
Днес е 15.9 и съм в един неприятен град с фанелката, която е под ветровката. Непознати хора, ученици виждат Л-то и ми викат Само Левски! Е, и аз видях двама-трима.

аха, особено тази в Алкмаар :oops: Стига с тези митологеми - ще речеш, че играем някакъв жого бонито, пък то основно клатене и от дъжд на вятър някой прави гола на живота си тип моя кон или балъчето. помним и Фадигаааааа, нали?

Ква ветровка, в София е 25 градуса :mrgreen:
Непринуден написа:

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 сеп 2025 14:25

NOMER14 написа:

Бедността не е порок!
Айде, почвайте...

Някои за такъв мечтаят и още ронят сълзи по черепухата...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 сеп 2025 15:08

ElCochino написа:
NOMER14 написа:

Бедността не е порок!
Айде, почвайте...

Някои за такъв мечтаят и още ронят сълзи по черепухата...

Но пък се правят на засегнати когато Шиши дари пари, а след това го цитират като евангелието, когато това отговаря на интереса им. Пълна лицемерщина т.е. маноловщина. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”