Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 17 дек 2020 22:11

Други също дават, но не го тръбят.
Това да имаш култ към личността на някой, щото давал пари е адски изкривено при положение, че този някой вероятно върти и далавери.
Същите тези богаташи у нас са толкова крехки, защото не е решило правителството не ги е пратило при ЦВ, ВБ и т.н.
Всички сте послушници на държавата и сини, и червени.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 дек 2020 22:15

Нищо не ме е давал на мен. Само отбелязах факт! Ганчев е давал на много клубове и спортове без да тръби. Не виждам за какви култове става дума.
Dust написа:Всички сте послушници на държавата и сини, и червени.

Би ли разяснил аз лично на кой съм послушник и кое ме отличава от теб в случая?
Уйне, имам чувството че си шмъркал нещо. Първо говориш несвързано за съдийството в Кърджали, после прескочи на любимият си Ганчев, а сега ме вкарваш в някакви интимни отношения с държавата! :)
Последна промяна от Ozzimozzi на 17 дек 2020 22:20, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 дек 2020 22:19

Dust написа:Подобен коефициент за единият отбор никога не е имало/
Утре някои може да си поопрвят бюджетите

Как да го играем?
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 дек 2020 22:20

Самият факт, че си тръгнал точно това да вадиш е култ и величие.
ТИМ също са извадили и вадят много пари за спорт, но никой не е тръгнал да им сваля шапка.

Утре ГГ може да се озове до ВБ, сигурен съм, че и на протест ще тръгнеш в негова защитата.
miro_rz написа:

Как да го играем?

Кой, както иска така да го играе. НАбих 20 кинта за кеф за двойка при 9.00 коеф
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 дек 2020 22:23

Няма да има грешка, 5:0 си мисля за отбора на ГГ!
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 дек 2020 22:24

miro_rz написа:Няма да има грешка, 5:0 си мисля за отбора на ГГ!

Все пак непропускай факта, че има РиЗ на залога и мача пак да си стане единица, и големия коефициент да излезе също.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 дек 2020 22:26

Dust написа:Самият факт, че си тръгнал точно това да вадиш е култ и величие.
ТИМ също са извадили и вадят много пари за спорт, но никой не е тръгнал да им сваля шапка.

Утре ГГ може да се озове до ВБ, сигурен съм, че и на протест ще тръгнеш в негова защитата.
miro_rz написа:

Как да го играем?

Кой, както иска така да го играе. НАбих 20 кинта за кеф за двойка при 9.00 коеф

Казах, че е един от малкото. Той е израстнал със спорта и дава за него. Казах, че си има кусури. Когато се отегли от ЦСКА, със сигурност няма да ходя по чуждите форуми да го плюя, нито някога ще изляза да защитавам олигарх. Много си се объркал в случая.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 дек 2020 22:29

Искам да се оттегли от ЦСКА по начина по който го стори от Ловеч, ей така да си има пак ЦСКА в някоя окръжна група, а той да премести всичко читаво от София на друго място.

Утре ББ ако го натисне от сега ви виждам , какъв рев ще бъде в защитата на бащицата.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 дек 2020 22:40

Парите, които дава са си негови и ако реши ще се отегли. ЦСКА ще го има пак, като силно се надявам тази година да е последната на Тиквата във властта.
Когато Ганчев се махна от Ловеч (въпреки че реално той помага и сега), едва ли е оставил по-лошо, отколкото е заварил. Българинът карто цяло е неблагодарен и обича винаги да държи сметка на някой.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 дек 2020 22:42

Ozzimozzi написа:Когато Ганчев се махна от Ловеч (въпреки че реално той помага и сега), едва ли е оставил по-лошо, отколкото е заварил.

Отиди в общината и ще разбереш, и кой сега връща едни милиони.
https://lovechtoday.eu/%D0%B7%D0%B0%D1% ... B5-%D0%BE/
Ха сега се сети що в Борисовата градина скоро нов стадион няма да има или ако има, първо да бъде внесен целият капитал.

Жив и здрав да е, това е най-важното нещо и го желая на всеки.
Последна промяна от Dust на 17 дек 2020 22:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”