Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2025 20:37

Със същото впечатление съм останал и аз, че не се взима толкова много този нов екип. Даже хората в обкръжението ми взимаха по-често екипите от предишните сезони, но през тази година това не е така. Ще видим с белите тениски как ще бъде, след като са толкова лайквани и коментирани в социалните мрежи на клуба.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 20:47

Според мен ФБ коментарите и харесванията са ала-бала, не знам защо ги приемате като някаква правдива статистика и сериозна информация.
Ето един пример - преди години ходих на някакъв протест в София, не помня вече и аз на кой точно, но това не е важно. Във ФБ имаше събитие, информация, начален час и т. н. Както знаете, ФБ показва брой поканени на събитие, брой "Ще отиде", "Няма да отиде" и не помня още какво. Тогава 10000-15000 се бяха записали да отидат, а вечерта бяхме 300-400 човека. :)))
Та, толкова за коректността и честността на хората/профилите/троловете/ботовете в мрежата. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2025 21:07

Може би повечето харесали или коментирали няма да си купят тази тениска, макар да се надявам да са по-активни при подобна наглед отлична идея от клуба. Такива са много хора в живота ни - казват или пишат едно, но правят съвсем друго. Гадно е.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юли 2025 21:07

Май по-скоро на повечето хора не ни харесват пустите палми. Всички останали сантименти на страна, наистина е грозно лого. Аз повече от един екип с него ппц не бих си взел, но ако действително този новият изглежда добре на живо, ще се прежаля.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 23:23

Rhaegar, 1914.1902,

Кой от вас модерира синия подфорум в момента? Ясно ми е, че Модор си е направил самоотвод.
В тая тема долу, ви моля да видите мнението на някакво пишлеменце, което си позволява да се ебава със стар брат-левскар с нелека съдба.
https://forum.gong.bg/levski/viewtopic. ... &start=230

....Не ти ли е малко неудобно да пишеш такива небивалици, особено след като знаеш че не ти остава много време на тоя свят (по собствени думи) ?....

....Затова те съветвам занапред да не пишеш подобни малоумщини за да те запомнят хората с достойнство....

Да напишеш такива коментари на човек, който толкова достойно е приел съдбата си и толкова смело гледа смъртта в очите, докато все още сърцето му обича любимия Левски, е най-гнусното нещо, което съм виждал в този форум откакто съм се регистрирал в далечната 2008 година!
Че боклукът заслужава да му се избият зъбките е ясно, но поне, моля ви, го дернете по IP и да не припарва повече в тоя форум! Да, аз също понякога прекрачвам границите на добрия тон, признавам, но трябва да има някаква дебела, червена бариера на човещина, егати! Гонете малкото копеленце завинаги от тука, щото и него ще го докопам, както докопах 1-2 оранжеви пишлегарчета, де ме кълняха и ми се заканваха на лични, и които не пишат повече тука след изненадващите си житейски срещи с човека, де кълняха.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2025 23:40

Блокирах го, докато имам право едва ли ще пише повече в целия форум.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 23:43

1914.1902 написа:Блокирах го, докато имам право едва ли ще пише повече в целия форум.

Браво, и благодаря за бързата реакция!
[offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2025 23:47

Постоянно прави нови регистрации де, но при първа възможност бързо му бих бил шута отново. Няма как човек, който пише подобен тип коментари, да бъде оставен във форума.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2025 00:04

Ппц аз също го пращам в почивка щом прекали с поредната нова регистрация, но е тъп и упорит, мога да му го призная. Лошото на IP бановете е, че през 2025-та не работят както през 2008-ма и е трудно да наложиш такъв, без да изгърми половината форум.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 28 юли 2025 00:47

Новите бели екипи са с дизайн на мушама или пижама. Едновременно семпли и кичозни. Типична съвременна простотия, а за капак и с голи палмички отпред. Подходящи са за отбор със собственик, който се облича като гъзар от квартална дискотека. Обикновените жълти дори бяха по-добре. За съжаление новите правила ни карат да използваме резервните много по-често, гадно си е да не играем в синьо.
Миналогодишните титулярни екипи бяха супер, може би най-добрите за тоя век. Новите са много по-зле, ама то трудно може винаги да уцелваш, когато екипите се сменят всеки сезон. Важното е да има печалба и да се бълват нови тениски всяка година, а иначе Найк и Адидас са много зелени и загрижени за рециклирането.

ПП: Ако Майкон вкара гол като на Велковски или Лазаров ще бъде обявен за поне Дани Алвеш и на другия ден журналистите ще пишат как струвал 5 милиона евро в Трансфермаркт.

Върни се в “Левски”