Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2025 01:43

ElCochino написа:
blue avalanche написа:
ElCochino написа:Може и никой да съм, но ти очевидно не можеш да събираш.

За шампионата:
Генчев - 19 мача/13 победи/1 равен/5 загуби - 40т.
Веласкес - 18 мача/9 победи/8 равни/1 загуба - 35т.
Бягай да играйш! И друг път не се изказвай неподготвен.

Първо научи аритметиката от трети клас, после изчисли и точките на Мъри и Костов. Като откриеш, че Генчо е събрал най-много, може да почваш да плачеш за него. Явно трябваше да ти го напиша подробно, че иначе бъбрека не сработва.

Пак се опитваш да съставяш изречения и за пореден път ти казвам, че от зелена тиква семе не ща. Явно имаш проблеми с българския език и се налага да ти дръпна шалтера.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2025 10:30

Без Марин ще играем с трима българи. Чудя се футболно, а не ментално, кое е по-добре: лудогоризация или славизация. Първият модел е успешен футболно, но разградският клуб ми е безкрайно безличен днес. При Славия - обратното. Футболно, НО с тази концепция на Венци, Славия винаги ще държи едно ниво - леко над водата. Лошото е, че първенството ни се кипъризира. Ако в България имаше реално някакво правило за българите съм убеден, че Славия щеше да се бори за евроквоти. За това Лудогорец е вреден за футбола ни. И в крайна сметка, аз който защитавам българското и юношите ни (май сме двама в този форум), трябва да призная, че лудогоризацията е по-правилния път към тенекета. Но в това ли е смисъла на футбола и мисията на "Левски" конкретно?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 юли 2025 11:03

Ще отговоря в твоя текст, ако нямаш против
honda написа:Това ,че на Зингаревич му е битата дузпата се знаеше много преди есенния мач с Ботев( и много преди да бъде обявено официално) ,може да провериш кога бате ти хонда го е написал . ;) . Но аз лично не виждам това по какъв начин се отнася км нас. Факт е,че след изиграване на първите мачове между всички отбори ние бяхме извън зона"Европа" . Не отричам качествата на Генчев , той и екипа му свършиха много добра работа в някои много важни компоненти на играта - като играта в защита, физическата подготовка , работата при статични положения ( и в защита , и в атака) .Но е също така факт и ,че във втората половина на есенния полусезон отбора въобще не изглеждаше добре. Записа 4 загуби в 5 мача , измъчени победи срещу отбори от второто ниво . - не споря за Зингаревич, ти може и да си бил запознат, аз не съм бил, а и футболистите му са си вземали редовно парите, така че ене имало ноу пей, ноу плей, като във втория полусезон
Няколко пъти съм те помолил да споделиш по каква причина Лудогорец ще ляга на Левски? Какво може да предложи Сираков на Домусчиеви ? Само не ми казвай ,,че мачовете на Левски с Лудогорец, Септември и Берое са били уредени ?
Не знам дали знаеш,че няко от най-големите успехи на Левски в ЕКТ са постигнати след 2 равенства - срещу Динамо(К)( много вероятно и да не се бил роден), Щутгарт(втория двубой 1984), Славия(Пр) . Това не ги прави по-малко значими. Двубоят срещу Апоел си беше напълно равностоен и можеше да завърши във всяка една посока - както Св. Вуцов си свърши много добре работата, така и израелския вратар също си свърши работата не само в първия мач , в последната минута на редовното време в реванша извади 2 удара от упор. причината е ясна - скритият ни собственик е помолил редник Киро да ни даде мача, пък ние ще връщаме, когато се наложи пак, тип излизаме с децата. В равенствата няма нищо лошо и отстраняването си е отстраняване
Във футбола без късмет не може - както ни помогна срещу ПАОК ( двата мача бяха перфектно изиграни , но и в двата мача откриващите голове гърците сами си ги вкараха, едва ли в плановете ни е влизало ,гърците да извеждат Уелтон и Роналдо сами срещу вратаря им) , после срещу Хамрун късмета пък ни обърна гръб ( и слабата физическа подготовка на нашите) .

Няма ка да сравнявам Беласкес и Мъри - аз не виждам по какви обективни критерии може да бъдат сравнявани. Условията при ,които са работили двамата са много различни не са съпоставими.
Би ли сподели откъде имаш информацията, че "народа рязко е забогатял" По официална статистика в последните 15 години от всички държави от ЕС реалната покупателната способност се увеличила само в 2 държави (Германия и Нидерландия) и във Франция практически се е запазила .Във всички останали е спаднала. България разбира се е в групата на държавите , в който реалната покупателна способност е спаднала. - разбира се, даже се удивявам, че ме питаш - достатъчно интелигентен човек си
Нетна заплата през 2009 - 244 евро, в покупателна сила - 750 евро
Нетна заплата през 2025 - 1014 евро, в покупателна сила - 2505 евро

4 пъти нарастване в номинално изражение и 3 пъти нарастване в покупателна сила. Инфлацията и сам можеш да я намериш, нали :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2025 11:50

Стоилов напусна, защото "възгледите на ръководството за развитието на отбора" не съвпадаха с неговите.
Левски се раздели с Генчев, защото "възгледите на ръководството за развитието на отбора не съвпадат с тези на Станислав Генчев".
Абе, някой виждал/чувал ли ги е тези "възгледи на ръководството"? Дето никой не може да им "съвпадне"?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 юли 2025 11:53

Не, но не сме виждали и възгледите на тези треньори за развитието на отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2025 12:08

Възгледите им са... "Ти що караш без каска? Що караш с каска?".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2025 12:17

Не е ли редно един клуб/фирма да зададе политиките/възгледите и да търси работници/служители в съответствие с тези политики/възгледи?
Когато един треньор си "подава документите", ръководството не го ли пита за неговата "концепция"?
Ръководството на средата на сезона ли разбра, че има различия с Генчев?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 юли 2025 12:21

Генчев и Стоилов не разбраха ли, че имат различия с ръководството още по време на преговорите за треньорския пост? Същото е.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 юли 2025 12:34

Възгледите са - Ще правиш каквото ти кажем , ще играеш с който ти докараме , ще се лишиш от който решим.
Кратко и ясно - Бъди добър бушон!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 юли 2025 12:47

LoveAndPeace написа:Възгледите са - Ще правиш каквото ти кажем , ще играеш с който ти докараме , ще се лишиш от който решим.
Кратко и ясно - Бъди добър бушон!

И всъщност точно така е правилно с недоказани треньори (тук изключвам Стоилов, на него може да му се даде картбланш и той го имаше докато не се Оля в над треньорските си цели)

Върни се в “Левски”