Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Извадихме късмет за конференциите, имаме шанс там.
1914.1902 написа:Лига на конференциите (трети кръг): FC Levski Sofia (BUL) / SC Braga (POR) - FC Petrocub (MDA) / Sabah FC (AZE)
Хуйло е с много голям кАсмет - евала, имаме всички шансове да играем плейоф за ЛК, което ще си е много сериозно постижение. Дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Със загубилия ли?
-
- Контакти:
Направо перфектен жребий.
Предпочитам Лугано или Клуж ;)
Май се очертават минимум 8 срещи в ЕКТ.
Май се очертават минимум 8 срещи в ЕКТ.
Последна промяна от realno на 21 юли 2025 15:29, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
NOMER14 написа:Със загубилия ли?
Не ми се отговори, защото питам глупости. В ЛК само един път се отпада.
Дали току що не прочетох колко мача имал Хульо в топ първенства, за които Мъри само можел да си мечтае?!?
Въй ,Маняк, направо смазващ аргумент. Хич не ми се влизаше в полемика с японската кола, още повече за Мъри, ама по-тъпо сравнение само някой шестокласник може да измисли. Логичният въпрос е - какво е постигнал испанеца (за който е нормално да види отбори от родната и съседни нейни страни) в тези отбори от топ първенства? Нула. Голяма кръгла нула. Нито купа, нито титла, нито дори по-горна дивизия, да не говорим за евротурнири. Да вадим ли статистиката на другия от не топ първенства, а направо ботъм първенства, за купи, титли, за 1/4 финал УЕФА и групова фаза Шампионска лига ?!?
Честно казано изобщо не ми се отваряше такава тема, но като видя как тоя елементарен демагог се е изакал на килима, мисля че трябва да му го навра в устата. Акото де, не нещо друго.
Въй ,Маняк, направо смазващ аргумент. Хич не ми се влизаше в полемика с японската кола, още повече за Мъри, ама по-тъпо сравнение само някой шестокласник може да измисли. Логичният въпрос е - какво е постигнал испанеца (за който е нормално да види отбори от родната и съседни нейни страни) в тези отбори от топ първенства? Нула. Голяма кръгла нула. Нито купа, нито титла, нито дори по-горна дивизия, да не говорим за евротурнири. Да вадим ли статистиката на другия от не топ първенства, а направо ботъм първенства, за купи, титли, за 1/4 финал УЕФА и групова фаза Шампионска лига ?!?
Честно казано изобщо не ми се отваряше такава тема, но като видя как тоя елементарен демагог се е изакал на килима, мисля че трябва да му го навра в устата. Акото де, не нещо друго.
NOMER14 написа:NOMER14 написа:Със загубилия ли?
Не ми се отговори, защото питам глупости. В ЛК само един път се отпада.
Сам си отговаряш :) Иначе и двата отбора са кривички, но на този етап няма как да има лесни, особено за аутсайдер (с оглед на коеф) като нас. Жребието е топ и ще е само и единствено наш проблем, ако не се възползваме и не стигнем плейоф. Отделно сме домакини първия мач - дано се усетят да е на националния поне този път!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
realno написа:Предпочитам Лугано или Клуж ;)
Ние супер хипотетично, ако стигнем до мач Лугано или Клуж и ги отстраним, това означава минимум директно класиране в Лига на конференциите, така че всички трябва да предпочитат тях.