Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
200k евро с 40% за бившия клуб.Палмите за толкова го купиха.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
С оглед, че остават по-малко от 6 месеца от договора изобщо, че взехме пари е добре.
Въпроса идва защо се остават футболистите да станат с изтичащи договори преди да се подновяват. За мен, ако при оставащ 1 година договор футболиста те размотава започваш да търсиш да го трансферираш.
Въпроса идва защо се остават футболистите да станат с изтичащи договори преди да се подновяват. За мен, ако при оставащ 1 година договор футболиста те размотава започваш да търсиш да го трансферираш.
- blue avalanche
- Контакти:
icemanbg33 написа:С оглед, че остават по-малко от 6 месеца от договора изобщо, че взехме пари е добре.
Не е толкова просто. От едната страна - парите, които, евентуално можеш да вземеш. От другата страна - ползата, която даден футболист може да донесе до края на договора.
Има футболисти, които си тръгнаха без пари, но до края на договорите си играха съвестно и допринесоха за отбора.
Пак казвам - отговорът не е еднозначен.
Можеше ли Илиан Стоянов да бъде полезен на терена вместо да "гледа видео" по 8ч. на ден? Отговорът е: да, можеше!
Още повече, че футболистите не искат да си тръгват по средата на договора. Те се научиха да си тръгват, когато станат "свободни агенти". Не можеш да ги продаваш насила. Да не са крепостни селяни?
-
- Контакти:
Според бет, Бер Шеева са тежък фаворит за продължаване.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Чак пък тежък :
Bet365 - 1 (2.00) X (3.25) 2 (3.40)
Betano - 1 (1.98) X (3.15) 2 (4.00)
bwin - 1 (2.10) X (3.20) 2 (3.50)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Чак пък тежък :
Това е за 90-те минути, конкретно да се класират е 1.57 за тях и 2.25 за Левски в Bet365.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

В Унгария май винаги сме яли як пердах. :oops:
- MASTER_COOL
- Контакти:
rhaegar написа:MASTER_COOL написа:Чак пък тежък :
Това е за 90-те минути, конкретно да се класират е 1.57 за тях и 2.25 за Левски в Bet365.
И пак не ми се струва, че са тежък фаворит
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Много сме зависими от съдията - германец, най-вероятно с комплекси със спомени за Холокоста.
honda написа:Съотношението между заплатите в Левски и Лудогорец е такова каквото е приблизително между заплатите в Кристъл Палас или Фулъм спрямо Манчестр Сити или Реал Бетис и Атлетик Билбао спрямо Барселона.
Очаквам да ми посочиш кога точно Кристл Палас/Фулм са били преди Манчестър Сити или кога Реал Бетис/Атлетик Билбао са били пред Барселона?
Парите може да не са достатъчно условие за успех във футбола, но са необходимо условие.
Аз помня времената когато отбори като Аякс ( 4 пъти) , Нотингам( 2 пъти), Селтик, Астон Вила, Хамбургер, Стяуа, ПСВ Айндховен , Фейнорд, Цървена звезда, Олимпик(М) бяха шампиони на Европа - къде са сега тези велики клубове? - Отидоха в миманса . Сега други клубове разполагат с много повече пари от тях и тези велики клубове в момента не са конкурентноспособни на водещите клубове в Европа.
Същото е и при нас - ние не можем да бъдем конкурентноспособни на Лудогорец , просто нямаме аргументи за това . И аз това го наричам "реализъм" , а не "славизация" . На доста повече години от теб съм и бих си позволил един съвет - едно от най-важните неща в живота е,човек да се си знае възможностите и да не се хвърля за цели, които не може да постигне.
Защо трябва да ти давам пример тип Палас/Фулъм спрямо Сити, или Бетис/Билбао спрямо Реал/Барса? Нима твърдиш, че Левски по значимост за България е нещо като Палас, Фулъм, Бетис или Билбао за Англия и Испания?
Една Барса затънала в дългове става шампион за сметка на Реал, които могат да си позволят МБапе. Без да съм проверявал, но съм сигурен, че Ливърпул няма бюджета на Сити, но станаха шампион. Едва ли Байер Л и Щутгарт имаха бюджета на Байерн М, но завършиха пред тях в сезон 2023/24г. Преди няколко години Лестър също взе титлата - щом търсиш пример с такъв тип отбор.
Аякс, Селтик, Стяуа (сега ФКСБ), ПСВ, Фейенорд, Звезда и Олимпик Марсилия са все още фактори в своите страни. Никъде не пиша Левски да спуква от бой Реал, Барса, Челси, Ливърпул, Байерн и ПСЖ където ги хване. Коментирам тук в нашата осрана и опикана Кенефбет лига. За тук се има предвид, че Левски трябва да е фактор, а ти къде отиде и какви сравнения правиш...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!