Международен съдия без много опит ще свири първия мач на Левски срещу Апоел Беер Шева от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 36-годишният чех Ладислав Сиксай бе определен от УЕФА да ръководи срещата, която ще се проведе на 10 юли от 20:30 часа на "Георги Аспарухов".
Неговите помощници ще бъдат сънародниците му Михал Волф и Петр Каталик, а за четвърти рефер е назначен Войчеш Опоченски, също от Чехия.
Съдиите на ВАР също ще бъдат от Чехия - Мирослав Зелинка и Петр Чалетка.
Ладислав Сиксай е международен съдия отскоро и не е ръководил мачове на български отбори.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Германска съдийска бригада начело с Флориан Бадщюбнер ще ръководи мача реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Апоел Беер Шева и Левски, на стадион „Вароши“ в Нирегихаза.
34-годишният Бадщюбнер е съдия на ФИФА от 2025 година.
През миналия сезон той е ръководил 15 мача на ниво Първа Бундеслига.
Дебютът му в германския футболен елит е през октомври 2020 година.
Негови асистенти ще бъдат Свен Вашчицки и Филип Хюве.
Четвърти съдия е Флориан Екснер.
ВАР е Роберт Шрьодер, а асистента на ВАР е Тобиас Райхъл.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:Германска съдийска бригада начело с Флориан Бадщюбнер ще ръководи мача реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Апоел Беер Шева и Левски, на стадион „Вароши“ в Нирегихаза.
Малииии....това не е добре - швабите ше се престараят в подбутването на евреите, и в угаждането на господарите си, за да не ги обвинят я в антисемитизъм, я в расизъм или нещо подобно.
Air_Smuggler написа:1914.1902 написа:Германска съдийска бригада начело с Флориан Бадщюбнер ще ръководи мача реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Апоел Беер Шева и Левски, на стадион „Вароши“ в Нирегихаза.
Малииии....това не е добре - швабите ше се престараят в подбутването на евреите, и в угаждането на господарите си, за да не ги обвинят я в антисемитизъм, я в расизъм или нещо подобно.
да допълня - с Германия и Унгария оспорването на Холокоста и каквито и да изследвания в тази насока са забранени със закон и съответният човек директно отива в затвора - добре ли е :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
Re: Левски: THE G.A.M.Е/Вълчан
[offtopic]Дано да работи ОФ-топика ...Странджата написа:Бог е за този, който вярва в него. За другите не съществува, но е добре да не споменаваш напразно името му – за тебе то нищо не значи.
Светът не е двуполюсен, има нюанси.
За такива, "като мен", има... Изключително развити... Същества, които могат да накарат... "Хомо-Сапиенс", да ги смятат за "богове".
Да, въпросните, буквално могат за неколко секунди, да ни еВат ма'кЯта, да, могъщи са, но не са "бог'.
просто щото са... Комплексирани мутри, и не-веднъж са ни го показвали и доказвали, естествено, целта е била... СТРАХ.
А, аз, не вЕрвам в страха. Напротив, презирам го... Както и тези, които се опитват да си служат с него.
Да, различни сме с теб ...[/offtopic]
Днес успях да изглеждам подкаста с Нани, страшно впечатление ми направи, никога не съм виждал футболист с такава дикция и изказ!!!! За него ме е яд и му желая от все сърце успех и да няма контузии.
scooool написа:Днес успях да изглеждам подкаста с Нани, страшно впечатление ми направи, никога не съм виждал футболист с такава дикция и изказ!!!! За него ме е яд и му желая от все сърце успех и да няма контузии.
Илиян е супер човек, страшно интелигентен и възпитан. Но за да си успешен футболист не е нужно да имаш дикция и изказ, да си интелигентен и възпитан. Предпочитам в Левски да имаме някой, който не може да се изразява добре с думи, но на терена да прави разликата с другите отбори, независимо от позицията му. Успех на Нани, където и да отиде.
- Странджата
- Контакти:
Re: THE G.A.M.E
Не те разбрах много. Ако искаш, на лични - за мене ще е удоволствие.
Приятна вечер!
Приятна вечер!
- metodito
- Контакти:
Що ми се махна мнението, не разбрах, все тая.
Гледах част от интервюто с Нани за "Блиц". Без да искам съм бил прав, че го сравних с Гошко Христов. Интелектуално изглежда не на място за една футболна съблекалня. Учи висше, езици. Журналистът к'ъв беше охав... Ма е малко момче, търпи развитие.
И друго, което мислех е било така, Нани го каза. Халф е.
Много тъпо изпълнение от страна на "Левски". Ама много тъпо. Помните ли Оле Гунар? Колко години беше в Ман Ютд? Не знам какво му беше, но пускат го титуляр - нищо. Влиза резерва за 15 минути - гол задължително. И си го държаха хората години наред. Това с Нани е ход срещу клуба като цяло. А един Охене остава. Един ван дер Каап не знам колко грешки прави през годините - няма проблем.
Гледах част от интервюто с Нани за "Блиц". Без да искам съм бил прав, че го сравних с Гошко Христов. Интелектуално изглежда не на място за една футболна съблекалня. Учи висше, езици. Журналистът к'ъв беше охав... Ма е малко момче, търпи развитие.
И друго, което мислех е било така, Нани го каза. Халф е.
Много тъпо изпълнение от страна на "Левски". Ама много тъпо. Помните ли Оле Гунар? Колко години беше в Ман Ютд? Не знам какво му беше, но пускат го титуляр - нищо. Влиза резерва за 15 минути - гол задължително. И си го държаха хората години наред. Това с Нани е ход срещу клуба като цяло. А един Охене остава. Един ван дер Каап не знам колко грешки прави през годините - няма проблем.