CapitanePuyol написа:И аз се чудя откъде е тая анти-еврейска омраза в България. Какво са ни направили толкова ? И до днес са благодарни, че макар и съюзници на Хитлер, спасихме всички евреи в България от концлагерите и сигурна смърт. Бил съм в Израел веднъж преди време, и всички помнят тези неща от ВСВ и нашата роля, въпреки че сме били съюзник на германците. Като чуеха, че съм българин им светваха очите направо (без да преувеличавам). Т.е. омразата е еднопосочна и абсолютно безпричинна.
Относно как ще се отрази войната на Апоел, айде не се залъгвайте. То и като почна войната с Хамас в Газа 2023г., това с нищо не попречи на еврейските отбори, при това беше октомври в разгара на сезона, и си се представяха добре в Европа, както преди войната. А пък летните лагери, всички знаем че отборите си ги провеждат някъде в планините на Австрия и други подобни места, никой отбор не стои в Израел без значение дали има война или не, просто там лятото е по-горещо и от нас. А за служебно отстраняване на израелските отбори от УЕФА е смехотворно да се говори.
Избери си :lol: политика , пропаганда , човешка глупост , желанието някой друг да ти е виновен , усещането за елитарност у еврейте , привилегиите с които се ползват , факта че част от тях си се държат като свине и почти винаги когато се конфронтираш с тях играят с тяхната victim card и това автоматично те превръща в антисемит и още и още.