Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ikar » 19 юни 2025 16:29

CapitanePuyol написа:Не е. Той даже е водил отбори главно във втора дивизия. Изображение

А това гаранция ли е че нашият отбор има по-голям потенциал от тези отбори ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2025 17:01

В този ред на мисли, ФИФА не гони израелските отбори от турнирите, защото...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юни 2025 17:13

blue avalanche написа:В този ред на мисли, ФИФА не гони израелските отбори от турнирите, защото...

Бил Гейтс и Сорос не дават....

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 19 юни 2025 17:17

Според мен Иран трябва да бъдат изхвърлени от Световното. Евреите се защитават. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 юни 2025 17:29

В този ред на мисли идва въпроса какво искаме да постигнем в Европа след като се подготвяме срещу Спартак Плевен и Монтана? Явно нямаме пари за лагер в чужбина и малко по-силни противници....или искаме да се самозалъгваме.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2025 17:30

blue avalanche написа:В този ред на мисли, ФИФА не гони израелските отбори от турнирите, защото...

Защото първо е УЕФА и второ защото са корумпирани капути, разбира се.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юни 2025 18:07

Защото се защитават. Всеки има право на това, включително и украинците от откачения ви съветски дядка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юни 2025 18:19

Ако нямаше национален отбор на Израел, нямаше да има щастливо Американско лято '94 и съответно Златна топка за Ицата.

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 19 юни 2025 18:41

И аз се чудя откъде е тая анти-еврейска омраза в България. Какво са ни направили толкова ? И до днес са благодарни, че макар и съюзници на Хитлер, спасихме всички евреи в България от концлагерите и сигурна смърт. Бил съм в Израел веднъж преди време, и всички помнят тези неща от ВСВ и нашата роля, въпреки че сме били съюзник на германците. Като чуеха, че съм българин им светваха очите направо (без да преувеличавам). Т.е. омразата е еднопосочна и абсолютно безпричинна. Изображение
Относно как ще се отрази войната на Апоел, айде не се залъгвайте. То и като почна войната с Хамас в Газа 2023г., това с нищо не попречи на еврейските отбори, при това беше октомври в разгара на сезона, и си се представяха добре в Европа, както преди войната. А пък летните лагери, всички знаем че отборите си ги провеждат някъде в планините на Австрия и други подобни места, никой отбор не стои в Израел без значение дали има война или не, просто там лятото е по-горещо и от нас. А за служебно отстраняване на израелските отбори от УЕФА е смехотворно да се говори.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 19 юни 2025 19:02

blue avalanche написа:Някой може ли да се аргументира на какво се дължи твърдението "израелците са напълно преодолими"?

- бихме ги преди две години, когато имахме отбор от 17-18 футболиста и се наложи Марин Петков да играе на бека. Сега имаме 25+ играча. Солиден отбора са, но категорично са преодолими.
- няма да гостуваме в Израел и да играем на техния стадион, на безумна жега юли месец. Местните са свикнали, ние не сме.
- Апоел не могат дори да отлетят за лагера си и тренират, докато бомби и ракети падат в града им. Ние си цъкаме в Правец на харабията.
- Чужденците на Апоел, масово напускат. Други много трудно могат да вземат при сегашната обстановка. Даже местните играчи, първо гледат към чужбина и после оферти от местни отбори.

Върни се в “Левски”