Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 18 юни 2025 16:00

NOMER14 написа:Май за четвърти път ще играем с португалски отбор. Отстранихме Боависта през 76-а, но тогава имахме футболисти. Преди това бяхме разгромили с рекорден резултат Рейпас, а след това бихме Атлетико в София, но отпаднахме с два гола от дузпи.

Специално заради теб се разрових, а уж си дърт - 4 пъти сме играли досега, дано станат 5:
- с Бенфика в КЕШ с Гунди
- споменатата от теб Боависта
- със Спортинг обаче имаме 2 пъти битки - един път за Интертото Ернст Томен през 1981 за 1300 години България (губим финала с 1:2) - https://it.wikipedia.org/wiki/Coppa_Int ... 80%93_1981 и после с порнаците на Урсула в първия мач и победата в дивия студ за 1:0
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юни 2025 16:02

tamkuan написа:Левскарите сме хора мечтатели.

Бяхме... Сега трябва да си тотално наивен или заблуден, за да вярваш, че с това ръководство отбора на Левски в този си вид може да постигне нещо значимо.
Въпреки това пожелавам успех на отбора и дано някак си, дори с голям късмет и шанс да стигнем поне до плейоф. Напук на тоталната аматьорщина царяща в клуба!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юни 2025 16:09

Участието на отбора се оформи между това да избегне голяма излагация от това да отпадне от израелците и да удържи достойни загуби срещу Брага/АЕК

Тоест, похвали и героизъм няма да има, но може да се получи двоен срам и позор - отпадане от израелците и унижаващи загуби от гърците.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юни 2025 16:11

Вие се излагате срещу анонимници ! Когато играете с по-сериозен отбор по мои спомени се представяте поне достойно !
Ще отстраните Апоел, срещу Брага трябва и късмет
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 юни 2025 16:11

Предлагам да се класираме в групите, но с победи и хубава игра. Не искам служебни резултати и т.н. С Дон Хулио и Сангаре ще мачкаме наред. Направо да теглят жребия за групите на Лига Европа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2025 16:11

Вълчан написа:
TristaNNN написа:Популярен роден букмейкър е пуснал залог да ни се падне Партизан, ставката е 5.00.
Който си има приказка със звездите - да действа. :)

Най вероятно е този отбор за съперник.

Най-вероятно ли? Айде пак за резил...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 18 юни 2025 16:12

Eminem написа:Участието на отбора се оформи между това да избегне голяма излагация от това да отпадне от израелците и да удържи достойни загуби срещу Брага/АЕК

Тоест, похвали и героизъм няма да има, но може да се получи двоен срам и позор - отпадане от израелците и унижаващи загуби от гърците.

Шанса да има двойно унижение е много голям. Ако отпаднем срамно си мисля, че е време за нещо ново. Примерно да се махнат собствениците и да става каквото ще.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 юни 2025 16:14

Eminem написа:Участието на отбора се оформи между това да избегне голяма излагация от това да отпадне от израелците и да удържи достойни загуби срещу Брага/АЕК

И кое му е срамното да отпаднем от Апоел. Всички знаем какво е положението там, но все пак ако успеят да пристигнат на лагера в Полша и съберат всичките си играчи, не виждам да имаме много шансове. В момента са поне 2 класи над онзи отбор, който отстранихме с мъка преди две години. Не станаха шампиони по чиста случайност и заради тяхна глупост, мисля, че са взели купата на Израел. Срам би било да отпаднем от някой отбор от Гибралтар или Малта, въпреки, че с оглед на състоянието на българския футбол, не мисля, че вече съществуват отбори от които е срамно да паднеш. До там сме я докарали.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юни 2025 16:24

Aronaks написа:

И кое му е срамното да отпаднем от Апоел. Всички знаем какво е положението там, но все пак ако успеят да пристигнат на лагера в Полша и съберат всичките си играчи, не виждам да имаме много шансове. В момента са поне 2 класи над онзи отбор, който отстранихме с мъка преди две години. Не станаха шампиони по чиста случайност и заради тяхна глупост, мисля, че са взели купата на Израел. Срам би било да отпаднем от някой отбор от Гибралтар или Малта, въпреки, че с оглед на състоянието на българския футбол, не мисля, че вече съществуват отбори от които е срамно да паднеш. До там сме я докарали.

Не могат да си съберат отбора и ще имат пет нормални тренировки преди мача. А ние имаме конвертируеми и добри чужденци.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 18 юни 2025 16:29

tmanolov написа:
tamkuan написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Лига на конференциите (втори кръг): AEK Athens FC (GRE) - PFC Levski Sofia (BUL) / Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)

ясно, 4 мача и кой откъде е :oops:

Абе знам, че ти се иска и се надяваш ама ние Левскарите сме хора мечтатели. Свободолюбиви хора, ти си по-друг , завистлив тип. Остави ни поне да помечтаем...

завистлив?!?!? На кого и защо? като си изцепил някаква простотия, ще я подкрепиш ли с поне един факт? Вярно, че е анонимен форум, но чак пък толкова глупости?

Разбира се, че имам огромното желание да отстраним и Апоел, и Брага, но реалността е малко по друга. А мечтите, ех, мечтите, те са налични, когато има умел разказвач на приказки, сега има само приказки за наЙвници на средна възраст...

Абе по някаква причина на Наско Сираков, за което аз невиждам никаква логика, да завиждаш на най-оплювания човек в държавата, е там след 2-3 ма политици ама за тях е ясно.

Върни се в “Левски”