Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот koisa » 26 яну 2020 23:22

Аз доколкото разбрах Прохазка уж бил в напреднали преговори с отбор от Полша... Нашите нали казаха, че селекцията приключи. А, и с тази драма около лотарията е малко вероятно да вземем играч, дори той да иска тук.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 яну 2020 08:45

15 нови даже :lol: :lol: :lol:

Левски привлича трима нови, ако се раздели с Ейолфсон

На “Герена” може и да обявиха край на селекцията, но според запознати “сините” не са казали последната дума на пазара. Особено, ако се стигне да продажба на защитника Холмар Ейолфсон. Ръководството ще иска да покаже, че прави всичко по силите си за отбора.

Така привличането на нов централен защитник за заместник на исландеца ще стане абсолютно задължително. В момента на “Герена” разполагат с трима играчи на този пост, но единият от тях е именно Холмар. Мнозина биха обвинили шефовете, че нямат право да се разделят с играч от неговата класа. Прз лятото обаче в Левски направиха показно с продажбата на Давиде Мариани и сега се надяват да повторят същата схема.

“Сините” се разделиха с швейцареца в момент, когато той бе лидер номер 1 на терена. в Левски обаче успяха да излязат на нула със селекцията с парите, които получиха за него.

Това може да се повтори и сега. Още повече, че на “Герена” имат набелязани три сериозни имена, които ще вдигнат драстично класата на отбора. Преговорите с тях са били временно стопирани, но наскоро е настъпил обрат.

До този момент Левски си осигури трима нови играчи за пролетта, а освен това “сините” вече подписаха и с първото си лятно попълнение в лицето на вратаря Зоран Попович, който е резерва на Милан Борян в Цървена звезда. / Меридиан мач

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 27 яну 2020 09:05

Нямам против да продадат Холмар, но това да стане лятото, а не сега !
Ако сега го продадем, това ще е пълна абдикация отново, както беше лятото с Мариани.. И всички приказки за навременно приключила селекция и каквито и да е амбиции пролетта ще отидат в канала.. Написах го преди известно време, ще го кажа пак. Когато продаваш играч, и с парите от него купиш други трима играчи, това си е гаранция са провал. А как така ще продадем Холмар, а пък ще вземем някой, който ДРАСТИЧНО щял да вдигне класата ? Кой ще купим, който ще е драстично над класата на Холмар ?
Ама то всъщност кво ми пука, като не се знае дали изобщо ще почнем втория полусезон..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2020 09:32

Все повече ми се затвърждава мнението на един съфорумец, който ме увери, че ръководството са всъщност много сериозни хора. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2020 09:34

1palq4o1 написа:
СпецЯлно за теб:
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... bor-575318

Предполагам за мен? Еми, кофти ситуация за Роман.
Това може да се повтори и сега. Още повече, че на “Герена” имат набелязани три сериозни имена, които ще вдигнат драстично класата на отбора. Преговорите с тях са били временно стопирани, но наскоро е настъпил обрат.

Затвърждава ми се впечатлението, че "лийковете", дето изтичат в медиите ги пускат нарочно от клуба. "Драстично ще вдигнат класата на отбора". :lol:
Последна промяна от metodito на 27 яну 2020 09:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 27 яну 2020 09:36

Основен играч, постоянно добро ниво, национал, но предложат ли добри пари е добре да го продадем. Не всеки ден те искат от ВЛ на Англия. Интересът ще е взаимен - за отбора и Холмар.
Но все пак всичко е в сферата на медийното пространство. Като знам какво се пише у нас, няма да се изненадам, ако се окаже поредната партенка.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2020 09:44

noo написа:Основен играч, постоянно добро ниво, национал, но предложат ли добри пари е добре да го продадем. Не всеки ден те искат от ВЛ на Англия. Интересът ще е взаимен - за отбора и Холмар.
Но все пак всичко е в сферата на медийното пространство. Като знам какво се пише у нас, няма да се изненадам, ако се окаже поредната партенка.

Човек, това е просто несериозно. Значи оня с къщата с кученца може да отклони оферта от араби за Соу, а гос'ин БоШков разпродава де що име читаво. Доооообре. Надявам се, че това за Холмс е партенка. Ако не е, значи вече го няма. А и да купиш играч, който наскоро се е възстановил от такава контузия звучи рисково.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 27 яну 2020 09:52

metodito написа:
noo написа:Основен играч, постоянно добро ниво, национал, но предложат ли добри пари е добре да го продадем. Не всеки ден те искат от ВЛ на Англия. Интересът ще е взаимен - за отбора и Холмар.

Човек, това е просто несериозно. Значи оня с къщата с кученца може да отклони оферта от араби за Соу, а гос'ин БоШков разпродава де що име читаво. Доооообре. Надявам се, че това за Холмс е партенка. Ако не е, значи вече го няма.
Не говори смешки. Ако имаше нещо вярно за Соу, то на момента щяха да го продадат.
Като става въпрос за Холмар е добре да видим какво става с Тиам. Изтърваха момента да го продадат и сега не иска да подпише.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 27 яну 2020 09:57

Ако хипотетично с парите на Мариани 1,4 милиона евро сме направили сегашната селекция и сме взели Лозев, Славчев, холандеца и бъдещия вратар(отделен е въпроса как ще се впишат в отбора), нямам нищо против и с Холмар да се разделим стига да знам, че с парите от трансфера, лятото или още сега ще се сдобием с двама трима други играчи, с които не бихме могли иначе, без тия пари от трансфера му. Това е до някаква степен развитие на отбор, взимаш играч за по-малко пари, след време го продаваш за повече и с тия пари правиш селекция. Друг е въпроса дали заместника му ще е от същата класа, но не сме Барса или Реал Мадрид, за да си задържаме добрите играчи. По-добре да има интерес към наши играчи, което показва, че са добри, отколкото никой да не се интересува от тях и да се чудим как да се отъвем с неустойки и тнт.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2020 10:00

noo написа:
metodito написа:

Човек, това е просто несериозно. Значи оня с къщата с кученца може да отклони оферта от араби за Соу, а гос'ин БоШков разпродава де що име читаво. Доооообре. Надявам се, че това за Холмс е партенка. Ако не е, значи вече го няма.
Не говори смешки. Ако имаше нещо вярно за Соу, то на момента щяха да го продадат.
Като става въпрос за Холмар е добре да видим какво става с Тиам. Изтърваха момента да го продадат и сега не иска да подпише.

Колега, ти на всичко ли вярваш, което се спуска "отгоре". Щото с Давид истината се оказа малко по-различна. Например.

Върни се в “Левски”