Red joker написа:Добре бе,само не ми ясно,тоя новия ви собственик,предишният ден ли са му казали да ви вземе и са забравили да го подсетят,че трябват нови играчи,освен табло и козирка
Също така има и не малко задължения......

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red joker написа:Добре бе,само не ми ясно,тоя новия ви собственик,предишният ден ли са му казали да ви вземе и са забравили да го подсетят,че трябват нови играчи,освен табло и козирка
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Какво изобщо му обяснявате? Те са свикнали, като дойде поредният бащица, да излива парата и да води негрите, не да мисли за стадион, задължения и други подобни разходи.
Red_Neck написа:rhaegar написа:Какво изобщо му обяснявате? Те са свикнали, като дойде поредният бащица, да излива парата и да води негрите, не да мисли за стадион, задължения и други подобни разходи.
Бахва в арийците![]()
![]()
Че си броим ли неграта?
PSvilenov написа:Red_Neck написа:rhaegar написа:Какво изобщо му обяснявате? Те са свикнали, като дойде поредният бащица, да излива парата и да води негрите, не да мисли за стадион, задължения и други подобни разходи.
Бахва в арийците![]()
![]()
Че си броим ли неграта?
Половин титулярен състав българи , сега с Галин и Мицански повече от половин с 2ма черни. А при вас?
Red_Neck написа:
[offtopic]Последно .... печките или българите че броим ... щото тук си вкара автогол - половината титулярен състав на младежки нац. отбор тренират на Панччарево![]()
Дет се вика ... качвство на всички нива
Печките са по 4 ... сопрете се[/offtopic]
Случката със събличането на Ивайло Петев от фенове при представянето му като треньор на Левски явно дълго ще се помни на "Герена". За да се избегне рецидив, от ръководството на сините са решили да проверят какви са настроенията сред привържениците относно евентуално привличане на защитника Иван Бандаловски, пише "Тема Спорт".
29-годишният играч е свободен агент, след като си тръгна от Партизан. Той е юноша на Левски, но не е играл за тима. През 2010 г. Бандата премина в ЦСКА и дори се издигна до капитан. От този период, както и заради някои реплики, шефовете са притеснени, че играчът няма да бъде приет добре от феновете. Иначе треньорът Люпко Петрович го иска в състава, тъй като е харесал качествата му.
Red_Neck написа:PSvilenov написа:Red_Neck написа:rhaegar написа:Какво изобщо му обяснявате? Те са свикнали, като дойде поредният бащица, да излива парата и да води негрите, не да мисли за стадион, задължения и други подобни разходи.
Бахва в арийците![]()
![]()
Че си броим ли неграта?
Половин титулярен състав българи , сега с Галин и Мицански повече от половин с 2ма черни. А при вас?
[offtopic]Последно .... печките или българите че броим ... щото тук си вкара автогол - половината титулярен състав на младежки нац. отбор тренират на Панччарево![]()
Дет се вика ... качвство на всички нива
Печките са по 4 ... сопрете се[/offtopic]
mikata написа:В Левски питат феновете може ли да вземат Бандаловски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта