Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Непременно обжалване за наказанието.

Мнениеот milen.hristov » 11 мар 2013 23:54

BadBoy написа:Айде се хванем на бас, че наказанията пред празни трибуни ще останат в този им вид и ако загубиш 1 месец ще бъдеш с аватар аз мразя Левски, пък ако аз загубя ти кажи, deal?

Цели три от условията са нарушени и от двете агитки?
Изображение
Не е ли по-важно защо се стигна до всичко това?

точно за това секБтор не заслужават цяла тема. Те отново предадоха Левски.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2013 23:54

Keine Lust написа:
za nas e toj religiq написа:
Keine Lust написа:
za nas e toj religiq написа: Ако сте мъже , фенклуба трябваше да драсне 2 реда и да се разграничи от тия 50 олигофрена и твърдо да покаже че не толерира подобни действия А вместо това не само прецедателя на фенклуба застава зад тях , ами дори и от ръководството ги подкрепят! СРАААААМ сте вие От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени !

Я покажи къде вие се разграничавате от "мъжагите" с камъни зад вашата ограда, както и от тези с потници с надпис "стюард".

СРАААААМ сте вие От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени ! Сори че говоря за всички ви , ама явно разумните и мислещите са изчезващо малцинство ! Футбола е за нас бе хора ! И щом се търси оправдание за действие застрашило здравето на друг човек , значи сте едно към едно с тези които са го извършили Не ме вълнуват излиянията на група дечковци във форума , кой бил , по - по - най , вълнува ме че болшинството мислят като тях ( че дори и аз им се връзвам по някога ) Дайте да разкараме тия изроди от стадионите , и да коментираме това , а не кой какъв бил и какво направил .

Един риторичен въпрос - защо не пуснеш тема в подфорум "Ботев" Пловдив и да си коментирате там действията на вашите и как да се справите с вашите отрепки ми си ми дошъл тук да коментираш феновете на Левски?

Пиша тук защото ми е интересен вашия отговор , който така и не получавам ! Защо ги защитавате тия ? Ти да видя някъде да защитавам своите ? А ти в тон с всички , вместо да ми отговориш поне на един въпрос , ми казваш какво ние или аз не сме направили и отново се изниза от темата ?
Последна промяна от za nas e toj religiq на 11 мар 2013 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 мар 2013 23:55

milen.hristov написа:
BadBoy написа:Айде се хванем на бас, че наказанията пред празни трибуни ще останат в този им вид и ако загубиш 1 месец ще бъдеш с аватар аз мразя Левски, пък ако аз загубя ти кажи, deal?

Изображение

:lol: :lol: :lol: Остава сега и темата да затвориш...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2013 23:57

Аз също питам, но отговор не получавам. Не виждам фен на Ботев какво го интересуват проблемите на Левски и неговите фенове?

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2013 23:58

milen.hristov написа:точно за това секБтор не заслужават цяла тема. Те отново предадоха Левски.

Все едно в сряда щеше да си на мач :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 мар 2013 23:58

turbogena написа:
milen.hristov написа:

Изображение

:lol: :lol: :lol: Остава сега и темата да затвориш...

няма :) имах предвид, че не заслужават тема в която да бъдат оправдавани

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2013 00:01

Keine Lust написа:
milen.hristov написа:точно за това секБтор не заслужават цяла тема. Те отново предадоха Левски.

Все едно в сряда щеше да си на мач :lol:

аз бях от хората които гледаха едни мачове на Левски с Берое и Локо Пд при затворени врати накатерени по етажите на близките блокове, отново заради нечия простотия

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 мар 2013 00:05

Keine Lust написа:Аз също питам, но отговор не получавам. Не виждам фен на Ботев какво го интересуват проблемите на Левски и неговите фенове?

Какво значение е на кой си фен ? Тука говорим за виновни и аз попитах защо ги защитавате ? А и е редно преди да питаш , първо да отговориш ? И как да не ме интересуват вашите фенове , след като всичко се случи на нашия стадион на който и аз бях ! А ако аз бях на това място на което падна някоя от ракетите ? А ако ти беше там на това място , нямаше ли да те интересува защо ги защитават тия ?

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2013 00:07

Keine Lust написа:Аз също питам, но отговор не получавам. Не виждам фен на Ботев какво го интересуват проблемите на Левски и неговите фенове?

Какво значение е на кой си фен ? Тука говорим за виновни и аз попитах защо ги защитавате ? А и е редно преди да питаш , първо да отговориш ? И как да не ме интересуват вашите фенове , след като всичко се случи на нашия стадион на който и аз бях ! А ако аз бях на това място на което падна някоя от ракетите ? А ако ти беше там на това място , нямаше ли да те интересува защо ги защитават тия ?

Какво има да си говорим за виновни след като ти не виждаш гредата в собственото си око?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 мар 2013 00:08

Keine Lust написа:

Какво има да си говорим за виновни след като ти не виждаш гредата в собственото си око?

Коя точно че са 4ри на един стадион ? Даже 6 :)
Последна промяна от za nas e toj religiq на 12 мар 2013 00:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”