Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот scooool » 13 юни 2025 20:15

Жребия ми се вижда супер, остава да наберем инерция и да си повярват и ще е интересен сезон.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2025 21:35

Началото е добро, длъжни сме да тръгнем с 5-6 победи. Тегаво е между 9 и 12 кръг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2025 21:42

scooool написа:Жребия ми се вижда супер, остава да наберем инерция и да си повярват и ще е интересен сезон.

Е, как да не е супер жребието? 8-) Но това не е изненада. Ето какви ги раправяше бившия шеф на Чорбата и настоящ клатикурец у БФС-то миналата седмица:
--------------------------------------------------------------------------------
Как това ще повлия на евроучастниците? Тук в началото на сезона е най-специфичната част с евентуални отлагания на мачове. Дербита, ако има, не искат да се играят.

Именно за това е най-голямата полза от софтуера. Именно в този период, в който ние осъзнаваме, че това са най-важните мачове, тъй като едно евентуално влизане във фаза на лигата, в който и да е от турнирите, гарантира доста пари както за участника, така и генерира допълнително солидарни плащания за другите отбори, както и по-висок ранкинг за България. Така че ние трябваше посредством критериите да направим такъв баланс, че да може именно да няма отложени мачове, и следващия момент да дадем комфорт на нашите евроучастници. Така че нашите клубове бяха запознати с това. Броудкастърът се намеси също доста значително с подходящи критерии, така че мисля, че ще осигурим наистина един много добър жребий за евроучастниците.

Да отговорим на конкретен въпрос, тъй като явно в този период, в който са евротурнирите, може би няма да има големи дербита, така разбирам нещата.

Първо, това са малко специфики и детайли, които на самата церемония следващият петък ще бъдат обявени, но да, може да се каже, че по време на първите кръгове, когато все още се борят евроучастниците ни за влизане във фазовата фаза на трите европейски турнири няма да има такава възможност.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юни 2025 22:05

Програмата изглежда доста добра в някои моменти от сезона, в които е възможно да се натрупат хубави резултати и голям актив от точки. Първо обаче да видим какви ще ги свършим на трансферния пазар и подготовката. Хулио Веласкес имаше скандални грешки през пролетта, като някои от тях бяха на ''Герена'', но не се оказаха фатални заради конкурентите, които нямаха много успехи във втората част на кампанията.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2025 22:17

Не гледах жребия, но май е направен по нов начин. Защо???
Досега 15 отбора бяха в кръг, като всеки приемаше на определен отбор последния противник. Шестнадесетият не приемаше мачовете на определен отбор, а ги обхождаше срещуположно.
Само ще припомня, че в миналия шампионат "приемахме" мачовете на Ботев Пд.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2025 22:20

1914.1902 написа:Програмата изглежда доста добра в някои моменти от сезона, в които е възможно да се натрупат хубави резултати и голям актив от точки. Първо обаче да видим какви ще ги свършим на трансферния пазар и подготовката. Хулио Веласкес имаше скандални грешки през пролетта, като някои от тях бяха на ''Герена'', но не се оказаха фатални заради конкурентите, които нямаха много успехи във втората част на кампанията.

Само една грешка на Герена - загубата от твоето Море, на което дадохме точки да стане трети, за да не играе плейоф и да го подари на безтирето.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 юни 2025 22:21

NOMER14 написа:Не гледах жребия, но май е направен по нов начин. Защо???
Досега 15 отбора бяха в кръг, като всеки приемаше на определен отбор последния противник. Шестнадесетият не приемаше мачовете на определен отбор, а ги обхождаше срещуположно.

Системата "Бергер" остава в историята.
Изкуствен интелект изтегли жребия, като предварително са вкарани данни за евроучастниците и примерно концертите по стадионите.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2025 22:22

Софтуерът не знае ли, че евротурнирите са до май месец?;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2025 22:22

gihuelo написа:
NOMER14 написа:Не гледах жребия, но май е направен по нов начин. Защо???

Системата "Бергер" остава в историята.
Изкуствен интелект изтегли жребия, като предварително са вкарани данни за евроучастниците и примерно концертите по стадионите.

Вярно, че се казваше Бергер. Почваме да забравяме имена...

Върни се в “Левски”