Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2025 06:44

rhaegar написа:Те искат да са футболисти, за да взимат някакви прилични пари, без да са бачкери от 8 до 5 всеки ден и за да ги знаят местните кифли. Амбиция за прогрес няма.

В това няма нищо лошо. Сигурен съм, че и на Мбапе му минава през главата мисълта за "приличните пари". Ако наистина искаха "прилични пари", да вкарат 30 гола за сезона (както направи Дембеле), да отидат на Запад и да ги взимат тези "прилични пари". Ама, нещо не им се получава...
Що се отнася до "кифли" - да не отваряме тема колко "кифли" смени Кр.Роналдо. Или Гришу...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юни 2025 09:16

blue avalanche написа:
rhaegar написа:Те искат да са футболисти, за да взимат някакви прилични пари, без да са бачкери от 8 до 5 всеки ден и за да ги знаят местните кифли. Амбиция за прогрес няма.

В това няма нищо лошо. Сигурен съм, че и на Мбапе му минава през главата мисълта за "приличните пари". Ако наистина искаха "прилични пари", да вкарат 30 гола за сезона (както направи Дембеле), да отидат на Запад и да ги взимат тези "прилични пари". Ама, нещо не им се получава...
Що се отнася до "кифли" - да не отваряме тема колко "кифли" смени Кр.Роналдо. Или Гришу...

На тези, които си изброил, кифлите и парите са следствие на много работа и успехът, който я е последвал. На 95% от малките футболистчета у нас това е единствената цел и веднъж щом се достигне средняшкото ниво спират да се напъват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 юни 2025 09:20

metodito написа:
realno написа:Тая "система" не е паднала от Марс и не създадена от презрените от вас "умно красивите жълтопаветници", а е създадена и се пази от крадливите прокремълски червеноплощадни русороби и ДС агентура от съветски тип, завладяла държавата от 1945г до сега. Русия се явява проклятие за България. Всяка държава под влиянието на Русия е пропита от корупция, бедност и смърт. Няма просперираща страна под влиянието на червената империя на злото. На тия червени продажни маргинали най - много им пречат т.н "умни красиви жълтопаветници". Израз, който е измислен от червената хунта за да омаскари и омаловажи грамотната част от българското общество, което не продаде душите си на червеното съветското влияние.

Ако познаваше историята, което е видно, че си гол там, щеще да знаеш, че от 147-годишната ни съвренна история, 101 години сме били твърдо с Германия. Както и сега сме. Вероятно обаче животът те е наказал достатъчно, за да си толкова неумен, че да плюеш по кръвта на десетки хиляди българи. Последното престъпление на Германия срещу нас е създаването на герб. Такива сте всички гербаджии. Поне след сюнета ти се забелва, нали? Ако не вие, поколението ви ще си го получи. Вярвай ми. Нагнетявате нещо, което не може да поемете. Добре, че са такива като Болен и Костя да ви пазят.

Плюеш по кръвната и паметта на българите дали живота за свободата както по време на освобождението, но и по време на съединението, също така по време на съветската окупация, когато се покланяш на най - голямото зло на България и това е Русия. Винаги са били против нас за сметка на Сърбия. Заради такива като теб русороби и копейки сме раздирани от корупция, разделения, смърт и бедност. Ако бяхме с Германия щяхме да сме като тях, а не кочина като Русия. Ама от къде толкова акъл от съветски припоци.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 08 юни 2025 09:37

Умнокрасивите сте наистина изключително зомбирани, с гладки и полирани мозъци. Като ви чете човек ще си помисли, че от турско робство ни е освободила може би Англия, Германия, Франция или Австро-Унгария. А на Парижката конференция (1947) не Чърчил, а Сталин е искал южната граница на България да минава през Пловдив. Основният проблем е, че сте слабообразовани, непрочели повече от една книга. Затова след 10 ноември се насочиха основно към вас, за да ни превърнат в територия.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2025 10:11

rhaegar написа:На 95% от малките футболистчета у нас това е единствената цел и веднъж щом се достигне средняшкото ниво спират да се напъват.

Винаги е било така. Въпросът е, че останалите 5% едно време ги намираха, а сега - тц.
И има разлика дали 5% са от 100 000 занимаващи се или от 20 000. Цифрите са произволни... И, въпреки, че София, например, беше зонирана имаше достатъчно таланти за всички столични отбори.
Едно време имаше всякакви първенства по футбол. Включително и училищни. И треньорите ходеха и търсеха талантите. Не седяха в канцелариите да чакат нещо да им "падне" на готово. Както сега.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 08 юни 2025 14:12

metodito написа:Последното престъпление на Германия срещу нас е създаването на герб.

Това е факт, който псевдодемократите русофоби пропускат, герб-авата мафия е западен продукт на Меркеловите среди, макар и със соц-милиционерски кадри. Мисленето на нашенските псевдоантикомунисти е застинало и не виждат, че това на Запад е много повече комунизъм. За да сме обективни за Германия, това е една от малкото западни страни, която исторически има ако не положително, поне неутрално отношение към Бг. Лицемерията с укро-знамена намесиха и клуба с истерията около контролите с руски отбори.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2025 17:26

Не знам защо се говори за комунизъм и се правят всякакви сравнения, при положение, че никъде по света не е имало комунизъм?
Да не би, пък, някъде да е имало, а аз да съм пропуснал?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юни 2025 18:47

blue avalanche написа:Не знам защо се говори за комунизъм и се правят всякакви сравнения, при положение, че никъде по света не е имало комунизъм?

Пропуснал си часовете по МЛ.
СоциализЪмЪт е първият етап на Комунизма. Няма страшно и Мето е изпуснал тоя урок.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2025 19:46

NOMER14 написа:
blue avalanche написа:Не знам защо се говори за комунизъм и се правят всякакви сравнения, при положение, че никъде по света не е имало комунизъм?

СоциализЪмЪт е първият етап на Комунизма. Няма страшно и Мето е изпуснал тоя урок.

То и началното образование е първият етап към висшето, но никой не го нарича висше, нали?
Егати и тъпото обяснение...
А първобитно-общинният строй е първият етап на капитализма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2025 21:10

blue avalanche написа:
NOMER14 написа:

То и началното образование е първият етап към висшето, но никой не го нарича висше, нали?
Егати и тъпото обяснение...
А първобитно-общинният строй е първият етап на капитализма.

Шах и мат.

Върни се в “Левски”