Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Вълчан » 31 май 2025 21:53

Е не са ли някакви проценти за палмите от приходи. Нали те смучат от печалбата. Как наши.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2025 21:54

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Сега ако си продавахме ТВ правата за ЕКТ отделно и среща за среща, обирахме няколко стотин сигурни хиляди пари от привържениците на Литексъ Бараженъ. :)))

в квалификациите за ЕКТ са отделно и са си наши, доколкото знам, като единствено в ШЛ не е така

Имах предвид Pay per View система. Оранжевите злобни амеби биха ни напълнили джоба.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 май 2025 22:28

Евем ти PPV системата, имам 200 канала, платена Диема, да предават Левски там, не да си плащам допълнително за 2/4 мача, защото да изкараме още малко пари феновете. Не стига ли, че ходят на мачове и купуват фен артикули? На европейски срещи стадиона винаги е пълен. Да помислят над това какво повече могат да предложат като игра и организация, а не само смучене.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2025 04:29

Serafim написа:Методи, преди близо година твърдеше, че ни е нужно само "едно голямо черно негро" за голаджия и заспиваме. (И в лицето на Сангаре видя този екземпляр...) После си хареса Мислович за новия Тасевски. После скачаш в някакъв краен футболен шовинизъм и някакви носталгични трепети към миналото. И в крайна сметка не знам кое точно искаш. И не знам дали и ти знаеш, може би зависи на какъв кеф си към дадения момент. Сега ще кажеш, че искаш нещо по средата, може би или нещо такова.
Футбола еволюира тактически и физически. Айде, чисто технически футболистите не са се научили да имат по-добро първо докосване или дрибъл благодарение на нови технологии и тренировки, но всичко останало е много по-напред от преди 30-40 години. Вече не става да си добър в едно или две неща (да подаваш, да си бърз, да имаш добър удар и тн.), играчите трябва да са много по-завършени и да играят в двете фази на играта, да са полезни и с постоянство където и по терена да ги завари топката и играта.

Пусни си някое дерби на Левски и ЦСКА от 80-90 и изгледай целия мач и ми кажи какво мислиш от към продукция.

Пиша бавно, че да ме разбереш. Футболът отколе е игра на победа и на загуба. Схеми, тактики, никога не са били повече от желание, борба, атлетизъм. И добрият треньор.
За голямото лошо негро не съм си променял мнението. Дембеле, Робърта... Сангаре всъщност направи нелош сезон.
Сега ще кажеш, че искаш нещо по средата, може би или нещо такова

Ми, ако си ми чел мненията, а не само да подскачаш като пинчер и да цъкаш quote без да четеш, щеше да си разбрал. Понеже, аз уточнявам все като за идиоти. Явно не е достатъчно. Няма да повтарям.
Вече не става да си добър в едно или две неща (да подаваш, да си бърз, да имаш добър удар и тн.), играчите трябва да са много по-завършени и да играят в двете фази на играта, да са полезни и с постоянство където и по терена да ги завари топката и играта.

Кога пък е било достатъчно само това? Ти футбол от вчера ли гледаш? Чул си някакво клише и го дъвчеш като някакъв лаик.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Re: metoditо

Мнениеот Странджата » 01 юни 2025 12:22

Методи, чети бе! Давам ти само един пример за въздействието на институциите, в случая МИнистерство и Съвет на ректорите, ти ми говориш за материала, все едно съм писал за крушовица.Не съм по квалификациите, но и ти се въздържай.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Re: metoditо

Мнениеот Странджата » 01 юни 2025 12:24

Методи, чети бе! Давам ти само един пример за въздействието на институциите, в случая МИнистерство и Съвет на ректорите, ти ми говориш за материала, все едно съм писал за крушовица.Не съм по квалификациите, но и ти се въздържай.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 юни 2025 19:38

Писах, че Левски в последния мач трябва да играе така, че да прати Арда на безтирето, защото Тунчев има по-голям шанс отколкото Илиан. Някои ме заклеймиха тук.
Извинете се, бе !!! :)
Защо припсовете не квичат, че сме играли с резервите на Тича и с подарената точица на Морето сме пратили неудобния Тунчев с Арда на плейофа. Ако ли попитат, ще ги контрираме, че вратарят им си вкара автогол в 93-ата минута и оня би дузпата като Турицов - на метър от вратата. Само реалното клъвна, но към мен ли беше коментара му или към Манолов, не знам.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 юни 2025 19:41

Иначе и аз като Мето съм повтарял, че трявба да имаме висока 9-ка, влизаща последните 10 минути при негативен резултат, щото последните минути футболът е на изсипване на топки в наказателното.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 юни 2025 21:14

Стига обаче и онези да нямат 2-3 двуметрови катъри защитници които да влязат в последните минути.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2025 22:19

NOMER14 написа:Иначе и аз като Мето съм повтарял, че трявба да имаме висока 9-ка, влизаща последните 10 минути при негативен резултат, щото последните минути футболът е на изсипване на топки в наказателното.

Е, нали идеята на играта е да не се налага панически да изсипваме топката в противниковото наказателно поле в последните минути. Това би означавало, че резултатът е неблагоприятен за нас и нямаме идея какво да правим в края на мача, за да си вземем победата. :lol:
А Сангарето е 1,96, колко по-висок нападач искате? За сравнение - Питър Крауч е 2,01.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”