Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 17 дек 2020 09:31

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Че вие 31г.и до "баражи" не можете да стигнете.
Нито, като ЦСКА, нито като Литекс, нито като (отряда)Чавдар Етрополе.
Резил, резил, резил...

Интересна работа, уж не сме ЦСКА, а едни кикбоксьори,мма бойци и гугутки са нахлули в съблекалнята на Левски и са "съветвали" футболистите.Интересно защо Наско,Тити,Павката и Славиша не се отзовали на "приятелската" покана за "надъхване" от страна на феновете.Да попитам дежурните сини коментатори,това "надъхване " преди всеки мач на Левски ли е или само когато ви е страх да не станете за резил :).

Бате, само ти казвам, че единият ви собственик(този по-ниският) дава премии на разни отбори от първенството да бият Левски. Някакъв жесток комплекс има този дребосък.
А ние за резил трудно можем да станем повече от сега. Сигурно сме най-слабият отбор в първенството. Единственото по-срамно ще е да фалираме и после да припознаем някой селско-мутренски отбор и да го налапаме на някой бандит, който преди това сме наричали "джуджето от Микре". Това е майката на резилите. Но стигнем ли до там, аз пасувам.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 дек 2020 09:48

Предишния "Джуджето от Микре" е различен от днешния г-н Ганчев. Днес е уважаван човек и бизнесмен, нищо, че затри ЦСКА, но това не е важно. Важното е че Литекс е маскиран на ЦСКА, но има едни 4 титли, които го издава, но това не се забелязва, защото сме "привърженици" и "верни до гроб".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 17 дек 2020 10:04

rsk написа:
peliforewer написа:
Резил, резил, резил...

Интересна работа, уж не сме ЦСКА, а едни кикбоксьори,мма бойци и гугутки са нахлули в съблекалнята на Левски и са "съветвали" футболистите.Интересно защо Наско,Тити,Павката и Славиша не се отзовали на "приятелската" покана за "надъхване" от страна на феновете.Да попитам дежурните сини коментатори,това "надъхване " преди всеки мач на Левски ли е или само когато ви е страх да не станете за резил :).

Бате, само ти казвам, че единият ви собственик(този по-ниският) дава премии на разни отбори от първенството да бият Левски. Някакъв жесток комплекс има този дребосък.
А ние за резил трудно можем да станем повече от сега. Сигурно сме най-слабият отбор в първенството. Единственото по-срамно ще е да фалираме и после да припознаем някой селско-мутренски отбор и да го налапаме на някой бандит, който преди това сме наричали "джуджето от Микре". Това е майката на резилите. Но стигнем ли до там, аз пасувам.

Батенце, така е, ти казваш, а аз потвърждавам. Да, същия даде пари на монтанския кмет и на Крушата от с. Говедарци да обърнат хастара на Динамо. :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 дек 2020 10:15

rsk написа:
peliforewer написа:
Резил, резил, резил...

Не се заблуждавай,ако Ганчев дава пари на други отбори то ще е да скочат на Лудогорец, Левски тази година не е заплаха за никой. Не знам защо се правите на луди и не погледните реално на нещата.Левски го има защото Борисов и Пеевски са зад гърба ви,Наско и Тити са техни подставени лица на които са им обещани спонсори, Щрабаг очакваха да падне Бойко и се отърват,затова и протакаха. Но явно няма да им се размине,трябва да си платят за това че въпреки че не бяха с най-добрата оферта бяха определени да строят може би най-скъпата магистрала в Европа. Три месеца преди изборите Борисов не иска да настройва сините фенове срещу себе си, купи и пловдивските фенове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 17 дек 2020 10:58

Левски-Щрабаг на ЦСКА т.а.ш.а.к.!
:)

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 17 дек 2020 11:18

Тая година оранджавите може да ви качат и на разлика,ама едва ли ще се стигне чак до 8 парцала както бяха унижили чорбарите преди години.Все пак мача е в София и няма го оркестъра който ги надъхваше тогава. :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 дек 2020 11:27

peliforewer написа:
rsk написа:
peliforewer написа:
Резил, резил, резил...

Не се заблуждавай,ако Ганчев дава пари на други отбори то ще е да скочат на Лудогорец, Левски тази година не е заплаха за никой. Не знам защо се правите на луди и не погледните реално на нещата.Левски го има защото Борисов и Пеевски са зад гърба ви,Наско и Тити са техни подставени лица на които са им обещани спонсори, Щрабаг очакваха да падне Бойко и се отърват,затова и протакаха. Но явно няма да им се размине,трябва да си платят за това че въпреки че не бяха с най-добрата оферта бяха определени да строят може би най-скъпата магистрала в Европа. Три месеца преди изборите Борисов не иска да настройва сините фенове срещу себе си, купи и пловдивските фенове.

Не е до заплаха. Джуджето има някакъв ужасен комплекс от Левски. Още преди ребрандирането раздаваше премии за победи над Левски. Прави го и сега.
Вашият клуб пръска милиони месечно за заплати на около 20 чужденци, а нашите играчи седят на добра воля. За какъв Борисов и Пеевски ми приказваш? Защо тия всемогъщи Борисов и Пеевсии държат в будна кома Левски, а ЦСКА-София си позволява да плаща 200 хиляди месечно на футболист, дошъл от Висшата лига на Англия? Да ти припомням ли единият ви собственик как изведнъж отърва панделата? Как продаде китайски трошки на МВР за сума милиони? Че имаше заем от близо 100 милиона в КТБ?
За Инджов има ли смисъл да споменаваме, че е пълна мистерия присъствието му в ЦСКА-София? Дали е щото е огромен фен на отбора или защото повече му върви бизнесът с пътно строителство?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 дек 2020 11:37

TNT написа:Тая година оранджавите може да ви качат и на разлика,ама едва ли ще се стигне чак до 8 парцала както бяха унижили чорбарите преди години.Все пак мача е в София и няма го оркестъра който ги надъхваше тогава. :lol: :mrgreen:

Винаги ми е било интересно как фен на Берое може да прави ми-ми с левскарите,заради Левски отборът на Берое два пъти е гонен от А група, вторият път с дейното участие на Сираков като заместник на Боби Михайлов в БФС. .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 17 дек 2020 11:47

TNT написа:Тая година оранджавите може да ви качат и на разлика,ама едва ли ще се стигне чак до 8 парцала както бяха унижили чорбарите преди години.Все пак мача е в София и няма го оркестъра който ги надъхваше тогава. :lol: :mrgreen:

Ние и Галата-Тетевен не сме били с 10:2, но си ви го пишем на вас :mrgreen:
Хайл Мусолини

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 дек 2020 11:48

РСК, още като видях че си написал че има футболист в ЦСКА с 200хил.лв месечна заплата и разбрах че няма смисъл да споря с теб.В петък около 20ч. ще видим кой крив,кой прав и т.н......
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”