blue avalanche написа:В този ред на мисли, да попитам:
Този сезон, в Ботев Вр, Пр.Бачев какво ТОЧНО научи? Какви стари "качества" разви и какви нови придоби?
Благодаря предварително...
Боднал е някоя друга врачанка :lol: :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:В този ред на мисли, да попитам:
Този сезон, в Ботев Вр, Пр.Бачев какво ТОЧНО научи? Какви стари "качества" разви и какви нови придоби?
LoveAndPeace написа:blue avalanche написа:В този ред на мисли, да попитам:
Боднал е някоя друга врачанка :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Другото за отбелязване е, че дори бедни по подразбиране тимчета разни като Враца и Пазарджик вече предпочитат да се пълнят с маймуни и арабели, та да върви далаверата с комисионните.
NOMER14 написа:Вчера се загледах в реванша за оставане в Бундеслигта, защото чух от коментатора, че имало българин там. Гледам и не вярвам, че и двата измислени германски отборчета са само с германци с по двама-трима бели чужденци, раждани там. Дори и треньорите им германци.
Значи можело...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта