Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 27 май 2025 13:04

blue avalanche написа:В този ред на мисли, да попитам:
Този сезон, в Ботев Вр, Пр.Бачев какво ТОЧНО научи? Какви стари "качества" разви и какви нови придоби?
Благодаря предварително...

Боднал е някоя друга врачанка :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 май 2025 13:23

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:В този ред на мисли, да попитам:
Този сезон, в Ботев Вр, Пр.Бачев какво ТОЧНО научи? Какви стари "качества" разви и какви нови придоби?
Благодаря предварително...

Боднал е някоя друга врачанка :lol: :lol:

Па не е малко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 май 2025 16:00

Ами то трябва да се мисли кой отбор е най-подходящ за преотстъпване, а не да избереш с хвърляне на зарове.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2025 16:11

А някой задава ли си въпроса колко отбора изобщо искат под наем нашите невероятни таланти? Щото аз имам чувството, че ги пласираме само покрай някакви топли връзки между ръководители и директори, и то само в замяна на някой порнак. Мачът със Септември го доказва.
Другото за отбелязване е, че дори бедни по подразбиране тимчета разни като Враца и Пазарджик вече предпочитат да се пълнят с маймуни и арабели, та да върви далаверата с комисионните.
Последна промяна от TristaNNN на 27 май 2025 16:13, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 май 2025 16:12

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 май 2025 16:19

Другото за отбелязване е, че дори бедни по подразбиране тимчета разни като Враца и Пазарджик вече предпочитат да се пълнят с маймуни и арабели, та да върви далаверата с комисионните.

Ами това отговаря на първия ти въпрос.
Дори и селските отборчета са пълни с берачи на памук и с ислямисти.
И НЕ Е защото с тях постигат успех, нито защото правят бизнес и ги продават на печалба!
И то при положение, че със сигурност получават И общински пари! И тези пари отиват за заплати на тия.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 май 2025 19:34

Левскари,

В предверието на клубния музей пред Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ е обособено място, където всеки може да отдаде своята почит към легендата на „синия“ клуб и българския футбол Кирил Ивков. Книгата за съболезнования ще бъде там утре (28 май) от 10:00 до 19:00 часа, както и в четвъртък (29 май) от 10:00 до 12:00 часа, след което ще бъде предадена на близките.

Поклонението пред непрежалимия Кирил Ивков ще се състои в четвъртък (29 май) от 13:00 часа в храм „Свети Седмочисленици“.
Легендарният бранител си отиде от този свят навръх 111-ата годишнина на любимия си „Левски“ на 24 май на 78 години. Мир на праха му!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 май 2025 19:35

Вчера банкянсите "Локали" написаха: "Върви народе възродени".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 май 2025 20:43

Вчера се загледах в реванша за оставане в Бундеслигта, защото чух от коментатора, че имало българин там. Гледам и не вярвам, че и двата измислени германски отборчета са само с германци с по двама-трима бели чужденци, раждани там. Дори и треньорите им германци.
Значи можело...

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 28 май 2025 00:43

NOMER14 написа:Вчера се загледах в реванша за оставане в Бундеслигта, защото чух от коментатора, че имало българин там. Гледам и не вярвам, че и двата измислени германски отборчета са само с германци с по двама-трима бели чужденци, раждани там. Дори и треньорите им германци.
Значи можело...

Не, не, не сравнявай Германия и България :lol: В Германия е пълно с аматьорски и полу-аматьорски отбори, които захранват и нагоре по пирамидата. А да не говорим за големите отбори, които също захранват пирамидата.
По пример Хайденхайм, отвори трансфермаркт и погледни футболист по футболист, колко от тях идват от юношески формации на аматьорски/селски отборчета. В Англия е същото. Имаше статии помня, как 13-14 футболисти от Ипсуич са играли при тях още като бяха в League one. Те затова и изпаднаха :)
Аз съм и сигурен, че с малко скаутинг могат да се намерят добри футболисти по регионалните лиги или дори по оберлигите за българските отбори. Те обаче не биха дошли да играят като Африканците или Латиносите в Хебър или Берое за 2000 - 3000 лева на месец.

Върни се в “Левски”