Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 24 май 2025 20:13

TristaNNN написа:Честит празник, братя левскари и българи!
Честити 111 години слава и чест!
Да тачим родното си слово и да обичаме любимия Левски!

+1!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 май 2025 20:49

Кирил Ивков се е представил пред Господа. :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 май 2025 21:26

Бог да го прости!
Един от старите истински Левскари
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 24 май 2025 21:43

На този светъл ден си е отишъл Кироил Ивков, светъл път на душата му.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 май 2025 22:50

Да почива в мир!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 май 2025 00:51

Лека му пръст! Да направи някой страница за него - беше левскар с голямо Л. Поклон пред паметта му! Един от последните истински!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 май 2025 01:21

И онзи негов гол срещу Дуисбург за първа елиминация на германски отбор от български. Защо ли го слушах по пукалчето (радиоточката), защото сигурно не са го предавали по БТ. След седмици ще изведе като капитан отбора срещу великите победи срещу Аякс и Барселона. Рекордът ни от 5 гола срещу Барса май още не е подобрен. Снимка от гола му срещу Дуисбург го има в годишния алманах Футбол'76 (сега не е пред мен). Защо няма снимки в нета от него? Излизат само снимките му на Ивков с капитаните на Аякс и Барса - Бари Хулсхоф и Кройф.
Изобщо, левскарите сме задължени към отбора и няма такива документи, сайтове в нета или не ги знам. Има само един левскиинфо, който е много , ама много непълен.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 май 2025 09:15

Едната въпросителна падна вчера, АЕК Ларнака взеха купата в Кипър и се присъединяват към нашия жребий. Те са с по-нисък коефициент от Търнава, така че много вероятно е да са непоставени.

Бер Шева не спечелиха титлата в Израел, така че този финал за купата им решава дали ще играят поне ЛЕ. Тежък фаворит са срещу Бейтар, завършиха на 25 точки преди тях в първенството, но финал е, всичко става. Ако бият са поставени със сигурност, ако Бейтар спечели ще са на кантар, но по-скоро непоставен. Мачът е на 29.05, 20:30.

Днес се решава титлата в Хърватия, на Риека ѝ трябва победа срещу Славен Белупо, за да си я гарантира. Ако Риека спечели пъренството и купата, второто място в лигата ще дава участие в ЛЕ, най-вероятно в този сценарий това да е Динамо Загреб и ще са поставени, разбира се. Но и Хайдук да са, те също имат коефициент и ще са поставени. Ако Риека загуби първенството и вземе купата, също ще е поставен при нас в жребия. Ако успеят да изгубят и двете неща от един и същи отбор, в рамките на 4 дни, предполагам ще се самоизтрият от съществуване, а Славен Белупо ще е непоставен в нашия жребий.
Последните мачове от първенството са днес в 18:00, финалът реванш за купата (1:1 в първия мач, Риека са домакини) е на 29.05 в 18:00.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 май 2025 16:02

Беер Шева отново, не е лош вариант.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 май 2025 16:41

Боримиров шикалкави и мрънка-Ама имах ангажимент.
Абе,тарикат ,като имаш ангажимент ще обявиш предварително,а не постфактум да се оправдаваш като ученичка.Това не ти е личната фирма да правиш ,каквото си искаш.
То да отидеш до кенефа пак си е ангажимент.
Гадна българска черта,видиш малко власт и се самозабравяш,ако не беше Левски сега щеше да бърка кафета някъде.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”