Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 19 май 2025 15:55

Жадното е свободен вече :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 май 2025 19:53

mikata написа:Жадното е свободен вече :oops:

Странно решение, предполагам взима поне 4-5 хил лв на месец да тренира деца, от него се очаква да не изпаднат. Но може би ще поеме някой по-традиционен отбор, като Локо Сф/ПД или нещо такова. Освен Левски е водил предимно опашкари или отбори от втора лига.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 май 2025 20:11

Добруджа имат не лош бюджет, а и целта им е да са в средната половина. Защо да не отиде и да го носят на ръце. Орелът не е лош но не става за А група. Дойдоха куците тогава оранжеви за купата и се омота тотално.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 май 2025 20:20

Ами точно, защото му остава имиджа, че може да води само опашкари, отбори от втора лига или да се връща в Септември. Редно е да пробва в по-големи отбори. То Генчев, след няколко добри периода в Лудогорец получи възможност да води Ботев Пд и Локо Сф, да не говорим за Вили Вуцов. Но все пак това с уговорката, че въобще има някакъв интерес към Митов.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 19 май 2025 20:43

Вълчан написа:Добруджа имат не лош бюджет, а и целта им е да са в средната половина. Защо да не отиде и да го носят на ръце. Орелът не е лош но не става за А група. Дойдоха куците тогава оранжеви за купата и се омота тотално.

Разликата между двете групи е осезаема. При четири отпадащи през следващия сезон които и да влязат ще бъдат асансьор.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 май 2025 20:54

Не виждам кой от А групата може да го покани. Но така или иначе още до 10 кръг ще има поне 2ма уволнени може и да почака.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 май 2025 21:57

Всеки ден чета за разни милиони подарени от държавата на някой,по какви ли не причини,сега и на София 15млн.
А уж дефицит,скъсан бюджет и не знам кво си.
И пак ми става странно за гордите и независими Левскари ,дето не желаят помощ от държавата за стадион.
Ми като не щете,друг ще ги лапне,пък вий си чакайте добри футболисти на оръфаното стадионче
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 май 2025 22:27

vlong написа:Всеки ден чета за разни милиони подарени от държавата на някой,по какви ли не причини,сега и на София 15млн.
И пак ми става странно за гордите и независими Левскари ,дето не желаят помощ от държавата за стадион.
Ми като не щете,друг ще ги лапне,пък вий си чакайте добри футболисти на оръфаното стадионче

И на "оръфаното стадионче" можем да имаме добри футболисти... Всичко зависи от това как се управлява клубът, кой селектира футболистите и кой ги тренира.
Само, че малко хора осъзнават това.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2025 22:45

vlong написа:Всеки ден чета за разни милиони подарени от държавата на някой,по какви ли не причини,сега и на София 15млн.

Тази "помощ" я виждаме от над 15 години. Ако не бяха привържениците, а след това и Мъри, да сме в небитието. Каква екзалтация беше при събарянето на 'А', ех. Ами при шофьорчето? Обрах няколко бана тогава. Сакън нещо. Ами Чери. Който каза: "Искам 20 000 от вас на площада или врътвам г*зюгата". Ами държавната "Главбулгарстрой"? Ех, че "помощ"... А сега и палмите и Наско.
Сега... кога държавата ни е потискала повече - "преди" или сега, всеки може сам да си прецени. Тогава имаме 12 години безтитлие. Сега колко ще станат?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 май 2025 11:42

Най-после тениската дойде. 8-)

Върни се в “Левски”