Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Жадното е свободен вече :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
mikata написа:Жадното е свободен вече :oops:
Странно решение, предполагам взима поне 4-5 хил лв на месец да тренира деца, от него се очаква да не изпаднат. Но може би ще поеме някой по-традиционен отбор, като Локо Сф/ПД или нещо такова. Освен Левски е водил предимно опашкари или отбори от втора лига.
Добруджа имат не лош бюджет, а и целта им е да са в средната половина. Защо да не отиде и да го носят на ръце. Орелът не е лош но не става за А група. Дойдоха куците тогава оранжеви за купата и се омота тотално.
-
- Контакти:
Ами точно, защото му остава имиджа, че може да води само опашкари, отбори от втора лига или да се връща в Септември. Редно е да пробва в по-големи отбори. То Генчев, след няколко добри периода в Лудогорец получи възможност да води Ботев Пд и Локо Сф, да не говорим за Вили Вуцов. Но все пак това с уговорката, че въобще има някакъв интерес към Митов.
Вълчан написа:Добруджа имат не лош бюджет, а и целта им е да са в средната половина. Защо да не отиде и да го носят на ръце. Орелът не е лош но не става за А група. Дойдоха куците тогава оранжеви за купата и се омота тотално.
Разликата между двете групи е осезаема. При четири отпадащи през следващия сезон които и да влязат ще бъдат асансьор.
Не виждам кой от А групата може да го покани. Но така или иначе още до 10 кръг ще има поне 2ма уволнени може и да почака.
Всеки ден чета за разни милиони подарени от държавата на някой,по какви ли не причини,сега и на София 15млн.
А уж дефицит,скъсан бюджет и не знам кво си.
И пак ми става странно за гордите и независими Левскари ,дето не желаят помощ от държавата за стадион.
Ми като не щете,друг ще ги лапне,пък вий си чакайте добри футболисти на оръфаното стадионче
И пак ми става странно за гордите и независими Левскари ,дето не желаят помощ от държавата за стадион.
Ми като не щете,друг ще ги лапне,пък вий си чакайте добри футболисти на оръфаното стадионче
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Всеки ден чета за разни милиони подарени от държавата на някой,по какви ли не причини,сега и на София 15млн.
И на "оръфаното стадионче" можем да имаме добри футболисти... Всичко зависи от това как се управлява клубът, кой селектира футболистите и кой ги тренира.
Само, че малко хора осъзнават това.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Всеки ден чета за разни милиони подарени от държавата на някой,по какви ли не причини,сега и на София 15млн.
Тази "помощ" я виждаме от над 15 години. Ако не бяха привържениците, а след това и Мъри, да сме в небитието. Каква екзалтация беше при събарянето на 'А', ех. Ами при шофьорчето? Обрах няколко бана тогава. Сакън нещо. Ами Чери. Който каза: "Искам 20 000 от вас на площада или врътвам г*зюгата". Ами държавната "Главбулгарстрой"? Ех, че "помощ"... А сега и палмите и Наско.
Сега... кога държавата ни е потискала повече - "преди" или сега, всеки може сам да си прецени. Тогава имаме 12 години безтитлие. Сега колко ще станат?
Най-после тениската дойде. 8-)