Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 15 май 2025 22:12

Тази статистика не е коректна, защото чужденците във Франция и Англия ги пишат "англичани" и "французи". Такива "местни" не може да няма и в Португалия и Холандия.

Това обаче НЕ променя факта, че чужденците в нашето първенство, вече са самите българи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2025 22:12

Да, да, корееца. Не схващаш ядката. Иначе забравих за Антич. Имах предвид един друг. Ексцентричен един такъв. Преди Радомир. 60-те май даже. Или на Хамбургер ли, знам ли. Знам, че е голяма работа бил и е пробил за югославските тренери на Запад. Антич е по-известен от него.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 май 2025 22:14

Bet_Expert написа:Разбиранията ти за футбола, а и за живота, са от времето на Вълко Червенков и Цола Драгойчева.
Твоите мнения са празни приказки, Методи.
Но е похвално, че си вярваш и смяташ, че си някакъв ментор във форума.
Ти разбираш нещата, знаеш как да станат, а ние всички други сме невежи.
Странно на база какво го вадиш това огромно самочувствие за себе си?!?
Как не спря да пишеш глупост след глупост и да опитваш да поучаваш хора, които са постигнали дооооста повече от теб в живота.
Левски нямал свой път в момента, Левски трябвало да играе с българи, бла бла бла...
Знаеш ти какво е футболен мениджмънт и какви са съвременните тенденции във футбола.
Капацитет с мислене от преди 1989 год, Аман от ретроградни хора!
Хората вече дори в националните отбори играят масово с чужденци, а ти искаш в клубните отбори да са нашенци.
Футболът е бизнес и пари, Методи!
Времето на БКП мина!
Ще се занимава някой с Марин Петков и Асен Митков, докато от един Робърта, Уелтън, Кордоба и Роналдо може да изкара милиони.

Как е, Рамщайн? Дай някоя прогноза за мача с Разград!

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 май 2025 22:15

Eminem написа:Тази статистика не е коректна, защото чужденците във Франция и Англия ги пишат "англичани" и "французи". Такива "местни" не може да няма и в Португалия и Холандия.

Това обаче НЕ променя факта, че чужденците в нашето първенство, вече са самите българи.

Ми, като са некадърни, ще са чужденци. Причините за некадърността са много, но не ми се коментират с копейки и псевдопатриоти, заради които сме на този хал.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2025 22:18

ElCochino написа:
Eminem написа:Тази статистика не е коректна, защото чужденците във Франция и Англия ги пишат "англичани" и "французи". Такива "местни" не може да няма и в Португалия и Холандия.

Ми, като са некадърни, ще са чужденци. Причините за некадърността са много, но не ми се коментират с копейки и псевдопатриоти, заради които сме на този хал.

Като не ти се коментира, не ме цитирай.

А чужденците класни ли са? Извън Лудогорец.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 май 2025 22:27

metodito написа:Да, да, корееца. Не схващаш ядката.

Ma не ве, обясни я ядката, щото мяташ някакви неща в пространството, показва ти се че не са верни и казваш "ми то не е така". Питах кои реалистични за купуване бг играчи искаш, не каза, твърдиш че в Звезда не играят много чужденци, очевидно играят, даже повече от сърбите. Имаш си някаква теза, доста несъстоятелна, ма ок, дръж си на нея. Просто не казвай че другите не са разбрали, когато ти покажат че не си прав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 май 2025 22:51

rhaegar написа:
metodito написа:
rhaegar написа:
То цяла Европа е със сходни проценти, повечето първенства се движат между 40 и 50 процента. Кой да обвиним? Футболът става глобален спорт и всеки гледа да си намери талант, по-лесно е да доведеш готов играч, отколкото да развиваш свой. Няма как да го обърнеш този процес, съжалявам.

Иначе Партизан и Звезда също имат не малко чужденци, включително от доста интересни дестинации. Сигурно израелецът, ганаецът, колумбиецът, кореецът, габонецът, анголецът, бразилецът, сенегалецът и зимбабвиецът в състава на Звезда не са кърмени с белградско мляко и не знаят какво представлява този клуб, но не им пречи да премажат лигата с 20 точки. Разните там балканци не от Сърбия не ги слагам изобщо. Разбери, не е важно от къде са ти играчите, важното е да са добри.

Rheager, знаем и аз и ти сега, че пишеш на въпреки. Футболистите от бивша Югославия не са точно ...не-сърби. Та цъкваш например тук:
https://int.soccerway.com/national/serb ... nd/r82308/
И гледаш.
Неюгославяни в отборите на Партизан и Звезда са трима да речем, макс до четирима в титулярите. Не знам точно какво искаш да кажеш. Аз ти казвам, че сме националнихилисти, а съседите си обичат родното.

Най-много минути този сезон за Звезда има кореец. На второто място е словенец. Трети е бразилец. Четвърти е габонец. Пети е сенегалец. Чак шестия е сърбин, после следват босненец, черногорец, едва девети е втория сърбин, след него са ганаец и анголец. Как не са им титулярите чужденци, а играят най-много, не знам, сигурно ще ми обясниш. Отделно във втората половина на сезона титуляр на вратата е израелец, но просто не му стигат минутите за да е в гореспоменатите. Националнихилисти или не, факт е че издишаш.

P.S. треньорът за който говорич е Антич, мисля че и Атлетико водеше по едно време.

Има по-известен треньор от Югославия, водил Реал Мадрид и това е Вуядин Бошков, дори Левски игра 79-а година с неговия Реал.
Ако не помните това, трябва да си помните финала на Уембли 92-ра, когато Кройф и Ицата биха Сампдория на Бошков.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 май 2025 23:59

NOMER14 написа:
rhaegar написа:
metodito написа:
rhaegar написа:
То цяла Европа е със сходни проценти, повечето първенства се движат между 40 и 50 процента. Кой да обвиним? Футболът става глобален спорт и всеки гледа да си намери талант, по-лесно е да доведеш готов играч, отколкото да развиваш свой. Няма как да го обърнеш този процес, съжалявам.

Иначе Партизан и Звезда също имат не малко чужденци, включително от доста интересни дестинации. Сигурно израелецът, ганаецът, колумбиецът, кореецът, габонецът, анголецът, бразилецът, сенегалецът и зимбабвиецът в състава на Звезда не са кърмени с белградско мляко и не знаят какво представлява този клуб, но не им пречи да премажат лигата с 20 точки. Разните там балканци не от Сърбия не ги слагам изобщо. Разбери, не е важно от къде са ти играчите, важното е да са добри.

Rheager, знаем и аз и ти сега, че пишеш на въпреки. Футболистите от бивша Югославия не са точно ...не-сърби. Та цъкваш например тук:
https://int.soccerway.com/national/serb ... nd/r82308/
И гледаш.
Неюгославяни в отборите на Партизан и Звезда са трима да речем, макс до четирима в титулярите. Не знам точно какво искаш да кажеш. Аз ти казвам, че сме националнихилисти, а съседите си обичат родното.

Най-много минути този сезон за Звезда има кореец. На второто място е словенец. Трети е бразилец. Четвърти е габонец. Пети е сенегалец. Чак шестия е сърбин, после следват босненец, черногорец, едва девети е втория сърбин, след него са ганаец и анголец. Как не са им титулярите чужденци, а играят най-много, не знам, сигурно ще ми обясниш. Отделно във втората половина на сезона титуляр на вратата е израелец, но просто не му стигат минутите за да е в гореспоменатите. Националнихилисти или не, факт е че издишаш.

P.S. треньорът за който говорич е Антич, мисля че и Атлетико водеше по едно време.

Има по-известен треньор от Югославия, водил Реал Мадрид и това е Вуядин Бошков, дори Левски игра 79-а година с неговия Реал.
Ако не помните това, трябва да си помните финала на Уембли 92-ра, когато Кройф и Ицата биха Сампдория на Бошков.

Кой е тоя ицата? КюрдЪ ли? Кюрд за БФС, кюрд за БФС ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 май 2025 00:12

С подарените точки на Септември есента, те се отърваха от баражите.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 16 май 2025 10:08

NOMER14 написа:С подарените точки на Септември есента, те се отърваха от баражите.

Брей, те повечето хора трудно събират дроби, ама правят такива сложни сметки, че отбора на Чандъров да остане в ебемтилигата и да ни е сателит, а в същото време да сме се класирали за евротурнири 3 кръга преди края (не помня от кога не се беше случвало, не че е някакъв успех, но на фона на "успехите" от последните десетина години се ядва).... Чакай, чакай, колко точки взехме този сезон от тях - 3 от 6, е на това му викам сателит! Или нещо друго имаш предвид?
Септември отърваха баражите заради Жадния, малкия Чандъров, Рупанов и Шейтанов, сигурно и заради други, но не ги следя толкова много, всичките свързани с Левски по някакъв начин, факт.

Върни се в “Левски”