Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 14 май 2025 18:52

Създали ли са условия да се произведат играчи? Защото с некадърни/незаинтересовани ръководители и с връзкари за юноши, няма как да стане!
Последна промяна от Eminem на 14 май 2025 20:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 14 май 2025 19:09

Ама това не е от сега, още по времето на Домувчийски и Попето го е имало това, пък ти си прави сметка..

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 май 2025 19:53

Момчета, всуе се морите! Нашият Левски - на хората от моето поколение и 20-30 години по-млади, отдавна е в небитието. Реално той легна на смъртно легло с обединението със милицонерския клуб. От тогава се е надигал само за да да го качат в катафалката.
Прав е Манолов - всички сме припоци, след като мислим, че Левски го има. Но такава е природата на човека - да не вярва на това, което е, а на онова, което му се ще ... Иначе - да му мислите вие - младите, нас, както се казва - кучета ни яли, но все пак си помислете какво казва за вас това, че припознавате един мъртвец като един непобедим борец ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2025 20:04

gdlk написа:Ама това не е от сега, още по времето на Домувчийски и Попето го е имало това, пък ти си прави сметка..

И като се замислиш Попето и Домовчийски какви некадърници се оказаха.... А единият близнак е избран в идеалния отбор на Серия Б в Италия. Къде се махнаха с брат си, понеже момчетата просто са знаели, че няма да им се даде шанс при нас. "Левски" греши... цивилизационно. Не съм го казал аз, вече забравих кой, май Джон Лок (бъркам сигурно), че младият човек е tabula rasa - "чиста дъска". Пишеш по нея и то само се трупа и богатее. Дърто магаре на нови номера, от друга страна, не може научиш. Помниш ли при първия престой на Мъри, като почна да налага, не просто да пуска млади, много смешно, всички шефове на отбори заговориха за "младите, младите". Ще кажеш, го ева, че до тогава ги е нямало. Изведнъж ги откриха. Като топлата вода. Между другото, май от тогава Славия промени стратегията си. Какво постигат Славия и "Левски", като представяне... Общо взето същото. Ма Славия продава. "Левски" задлъжнява и удря дъно след дъно.
Мъри спаси "Левски" на два пъти, но няма да спра да повтарям, че явлението Мъри беше вредно за днешния "Левски" Колкото и скандално да звучи. Щото понякога трябва да те ритнат в устата, че да разбереш, че грешиш. Мъри предотврати това. Ако не беше Мъри и тези 22 милиона, "Левски" отиваше в историята. И това щеше да е справедливо! Не може ти да погазваш принципите на основателите и да ти се разминава,
Последна промяна от metodito на 14 май 2025 20:14, променено общо 1 път.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 14 май 2025 20:13

Странджата написа:Момчета, всуе се морите! Нашият Левски - на хората от моето поколение и 20-30 години по-млади, отдавна е в небитието. Реално той легна на смъртно легло с обединението със милицонерския клуб. От тогава се е надигал само за да да го качат в катафалката.
Прав е Манолов - всички сме припоци, след като мислим, че Левски го има. Но такава е природата на човека - да не вярва на това, което е, а на онова, което му се ще ... Иначе - да му мислите вие - младите, нас, както се казва - кучета ни яли, но все пак си помислете какво казва за вас това, че припознавате един мъртвец като един непобедим борец ...

Все още не сме съвсем мъртви, но Сираков ще направи нужното, до максимум пролетта на 2026 да сме фалирали.
Такъв нагъл тъпанар за собственик и отявлен мошеник не биха държали и в Трета Лигя, а ние го търпим в Левски София! А Боримиров става да пасе овцете във Видинско, но не и за поста, на който е. Сега започват новите тлъсти вноски към НАП, и при кофти жребий за ЕКТ, сме приключили още юли, а играчи за продажба нямаме и пак се почват сълзите и призивите на Илиана да даряваме, за да спасим Левски и да пълним джоба на мъжа й. Само, че и най-големите балъци се лъжат 1-2 пъти, ама 3-ти път пари не дават в тази каца без дъно, в каквато се превърна Левски и най-вече със собственик мошеник, който не спира да мами и лъже синята общност.
И понеже ще сме 100% непоставени, при по-тежък съперник сме чао и после кво прайм?!?
Откъде пари за играчи, за НАП, а и нали не мислите, че Хулио и щаба му са тук за 1000 лв заплати? Сираков е за бесилото!!!! Разберете, хора, с този нещастен комарджия Левски никога няма да прокопса!!!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 14 май 2025 20:20

Онези имат собствени авиолинии, а ние имаме един гол г.з., при това хазартно зависим!
А като напишат журналята, че сме гранд, падам от смях.
Грандовете не изтъкват второто място след 100 години като някакъв успех.
Грандовете приемат второто място за провал!
Грандовете или са първи, или са се провалили!
А ние се кефим на второ място в една лига, в която 80% от отборите са пред фалит и са пълни аматьори.
Никой гранд не изтъква второ място като някакъв успех, щото не били ставали втори вече 15 години.
Това е мислене на средняшки тим и лузъри ръководители!
Тъжна работа...:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2025 20:26

rhaegar написа:
metodito написа:Чакай, човек. Ти вземаш най-доброто от двете групи - А и Б - и след това правиш колектив. В смисъл... смяташ, че от Камдем няма по-добър и заради това е в "Левски" ли какво? От Сангаре, от Бала, от Джими? Кога ви направиха такива, не знам. "Абе, то без чужденци не може". Колко години ще ви е нужно да ви уврят главите? Не можеш да направиш сплотена съблекалня, в която се говори и МИСЛИ на пет-шест различни езика. Много от вас гледат Луноходец и цъкат с език. "Левски" има свой път! И той не върви по него. Не е идиот. Пълен олигофрен е този, който толкова години прави една и съща грешка и я повтаря. Както казва оня кривогледия: "България може". И за "Левски" се отнася. Много е тъжно, че феновете му са се превърнали в такива националнихилисти. И ти за това, което ти говоря, видял си го? Щото аз помня Илиан Илиев как май излезе без нито един българин в състава в един мач. Колкото и да ти обяснявам, няма да ме разбереш. Явно името на Левски нищо не значи вече.

Я дай да ги видим, кои са тия български играчи дето:

1) ще вдигнат нивото на отбора
2) можем да си ги позволим
3) са реалистичен трансфер

Щото с "Илия Груев колкото и да струва" можем да си говорим и за "Флориан Виртц, колкото и да струва", еднакво непостижима вселена са и двамата. Илия Груев след някой месец ще играе във Висшата лига на Англия, което значи че струва в най-добрият случай 8 цифрена сума в евро и желанието му да смени Англия с България е толкова, колкото са и реалните възможности на Левски да си го позволи.

Илия Груев беше в Трета бундеслига и никой не се сети за него. Илиан във Варна почна да налага едни лапета, някои от които може да са следващите груевци. И "Левски" в 100 от 100 случая ще предпочете някой от Варзим или от не знам къде пред някое такова перспективно лапе. Даже не е заради далавератаЩе предпочетат хърватски нескопосник от последния в Хърватия пред Вуцов (направо съм приятно втрещен от привличането на Вуцов. Тези не са себе си). Ще освободят Луков, щото както казва експерта Г.Тодоров, "Той Луков не беше много вратар като беше при нас". Та така. А за Груев... Както образно и просташки се изразих... Ти работа ли ще вършиш или 4икии ще правиш? Нека са скъпоплатени играчите на "Левски", но българи. Предимно. Едно, че знаят какво е "Левски" и са добри, второ са добре платени (€12-13К).

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2025 21:27

metodito написа:Илия Груев беше в Трета бундеслига и никой не се сети за него. Илиан във Варна почна да налага едни лапета, някои от които може да са следващите груевци. И "Левски" в 100 от 100 случая ще предпочете някой от Варзим или от не знам къде пред някое такова перспективно лапе. Даже не е заради далавератаЩе предпочетат хърватски нескопосник от последния в Хърватия пред Вуцов (направо съм приятно втрещен от привличането на Вуцов. Тези не са себе си). Ще освободят Луков, щото както казва експерта Г.Тодоров, "Той Луков не беше много вратар като беше при нас". Та така. А за Груев... Както образно и просташки се изразих... Ти работа ли ще вършиш или 4икии ще правиш? Нека са скъпоплатени играчите на "Левски", но българи. Предимно. Едно, че знаят какво е "Левски" и са добри, второ са добре платени (€12-13К).

Не ми отговори на въпроса, предполагам няма такива?

Илия Груев ако от Трета лига го бяхме докарали, щеше да се реве като за Сангаре, че водим аматьори от В групите из Европа. И при нас нямаше да се развие до играчът, който е в момента, в това можеш да си сигурен. Ние (всички БГ клубове) не развиваме успешно футболисти, това е видно от продажбите ни навън, за какво някой с каквато и да е перспектива да стане нещо от него би се върнал тук? Само провали навън като Неделев се прибират. Виж него навремето трябваше ние да го върнем от Майнц, не да си губи времето в Пловдив, ама било каквото било.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2025 22:01

Никой не знае. Върнахме Филип Кръстев в България и Мъри почна да го учи на игра в защита. И според мен щеше да го развие. Защото под ръководството на Мъри според мен Филипао израсна много. Самият Филип не е да кажеш някакъв специален (аз имам големи резерви към него понеже смятам, че е тактически неграмотен), но е доста сносен футболист.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 май 2025 22:39

metodito написа:Никой не знае. Върнахме Филип Кръстев в България и Мъри почна да го учи на игра в защита. И според мен щеше да го развие. Защото под ръководството на Мъри според мен Филипао израсна много. Самият Филип не е да кажеш някакъв специален (аз имам големи резерви към него понеже смятам, че е тактически неграмотен), но е доста сносен футболист.

Гледах едно предаване в което Нико Петров обясняваше как Мъри оставал след тренировките да работи специално с младите, да им обяснява какво да правят,как да застават, играл един на един с тях за да им показва нагледно. Ама вика - мъжка игра, бута, рита, като в истонски мач. По 40-50 мин отделял допълнително време за да работи индивидуално. А Хулио не само че не обича да работи с младите, както е казал Шрьод Арш, ами не е бил никога футболист и реално някои неща не ги знае от първо лице, защото не ги умее..

Върни се в “Левски”