Това с Груев е несериозно нали и е пуснато за майтап, щото момчето ще играе във ВЛ, а там заплатата му е с порядък нагоре дори спрямо такава в каузата, да не говорим за нас. Отделно терени, условия и т.н.
Сега гледам се говори за Р Кирилов. Ако се махне Лима, а той трябва да се махне, ще е по-добре от него, ососбено ако играем с тежък ЦН, че нашите крила едно центриране не могат да направят. Най-вероятно няма да иска и кой знае какви пари.
Не е лошо да се огледаме за Вутов, защото по всичко изглежда как пари няма да имаме, освен ако не дойде нов собственик и нов спонсор, който да дава не 4 млн., а доста повече.
При всички случаи не можем да се мерим с мафиотските отбори - едните обраха всичко качествено в Бг и затриха кариерите на майничката, Чочев, Русев и т.н., другите си имат осъден бандит.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Методи,
аз от бг националния отбор в момента, ама от най-най разширения състав не мога да изброя повече от 4 души, които с ръка на сърцето да кажа, че искам да играят в Левски (имам предвид като качества)
От бг нац.тима, дето е пълен ташак като отбор.
А ти ми говориш да играем с българи в Левски. Как да стане тая работа?
аз от бг националния отбор в момента, ама от най-най разширения състав не мога да изброя повече от 4 души, които с ръка на сърцето да кажа, че искам да играят в Левски (имам предвид като качества)
Левски няма нужда от застаряващи бг. национали със спорни качества. Колев ни стига.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
Собствениците на Уинбет и Инбет са едни и същи хора. В основата стои Валтер Папазки. Днес научих официално, че Инбет вече имат собствени авиолинии. Inbet Airlines. Усещате ли накъде отиват нещата? Работата тук е много дебела, пичове...
Накратко, Лудогорец и ЦСКА вече нямат стигане във финансов план.
Останалите отбори в групата ще се борят за местата от 3-то надолу.
Натам отиват нещата...
Накратко, Лудогорец и ЦСКА вече нямат стигане във финансов план.
Останалите отбори в групата ще се борят за местата от 3-то надолу.
Натам отиват нещата...
- metodito
- Контакти:
Aronaks написа:
Кажи ми, че не говориш подобни глупости сериозно. Аз ти обяснявам, че Лудогорец и тирето са мега богати в сравнение с нас и могат да купят абсолютно всеки Български футболист от нашите А и Б групи, стига да е достатъчно добър, за да го поискат. А ти ми говориш, че ние сме щели да обираме всичко най-добро от А и Б. Как точно подобен качествен български играч ще дойде в Левски, когато онези му предложат в пъти по-добри условия?
Стига моля ти, стегни се.
Пиша го за пореден път, Aronaks: "Левски" има свой път. Не ме интересуват Лудогорец-другоборец и филанкишията. И другото, което... не знам защо всеки път трябва да го пиша, не говоря за 11 българи. Такива като Пантелич, Драгич, Дарко, Роман винаги ще имат място в титулярите. Това за пътя май никой тук не го разбират. Когато и ако се върнем на него, мнозина ще ме разберат. ;)
Значи близо 20 години (Мъри е изключение, което се случи само да заблуди мнозина), той върви по грешната пътека. Вижда, че се отдалечава от целта и вика: "А, на прав път съм. Ей сега ще стане. Няма се откланям, че да не се объркам".
"Не е хубаво, ма е правилно". :lol:
П.С. Но без треньор от ранга на онези, няма да стане.
- metodito
- Контакти:
helic написа:Методи,
Да бе. И от тези 240 тиквеника къде ни управляват, няма по-можещи и умни българи, нали? Паралелът може да ти звучи абсурдно, но не е.
Как да стане тая работа?
Като вместо парите да се дават за некадърни чужденци, да се влагат в школата. Главно за обучение на треньорите и за специалист-методист от чужбина.
Тя щото школата е цъфнала та вързала..
Каква искаш да е с това """управление""?
- blue avalanche
- Контакти:
ДЮШ, освен да харчим пари за нея, някакви играчи ще "произведе" ли? Някога?