Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 13 май 2025 23:24

Странджата написа:Има, и тя е най-честата - да си овца ...

В смисъл на "овца заспала" ли? Такъв, който трябва да се пази от всеки, който срещаш и да мислиш, че ще те такова? Според мен най-нормалното е при срещата си с човек да очакваш той да не е някой, който както казва "Лавината" изгемерчи, а че е нормален, като теб. Забелязал съм, че в провинцията и в София, хората са мнооого различни като манталитет. И противно на общото схващане, тези в София са ориенаталци. В провинцията е по-често срещано, ако приемаш човек с доверие да станете приятели или добри бизнес партньори. А в София да те помислят, както казваш за "овца" или шаран и да те изгемерчат. Да те приемат за жертва. После обикновено се налага да им покажеш дебелия край и всичко се оправя, ама защо да е така?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 13 май 2025 23:39

metodito написа:
Aronaks написа:Каквито и локуми да разтягаме за миналото, то вече е приключило. Единственият шанс за Левски е да се появи лудия с парите, да изгони тези некадърници, които управляват в момента Левски, да плати всичко, да построи стадион и да купува класни играчи. Сори ама това е положението. Едните тук мечтаете за Левски на феновете, който щял да се самоиздържа....другите вярват на комарджиията Раев, че щял да спаси Левски. И двете са утопии. И при двата варианта Левски няма да помирише повече от трето място. Разград и тирето са супер богати и ще им дишаме само праха съвсем скоро, ако не се появи човека с много кинти.

А за мен пътят към титла и връщане към славата е поглед, както казах към края на 90-те-началото на нулите. Постепенно изграждане на състав. Качествени треньорИ (Гочето, Муслин, Грозни, Херо, Парцуцата. Помниш какви имаше тогава). Без шест нови титуляри всяка година. Топ бг играчи да се купуват, а не чужди и евтини легионери. "Били скъпи". Бау. Ти ще правиш работа или ще прави 4икии? Евтиното е скъпо. Не качеството. Не може в клуба с името на най-големия българин да излизат 9 титуляри чужди наемници, които не знаят нито кой е Левски, нито какво е "Левски"! Иначе чичко-паричко е ясно. Но трябва и да милее за клуба. Не знам как ще стане. Филип Кръстев - бам! Илия Груев - няма значение колко струва. Трети, пети. И време. Това е. Стадиото не е толко от значение. Ако на него ще гледаш Рерас и Охене, какво ще се промени?

Това звучи прекрасно, но нито сме края на 90-те, нито вече има достатъчно добри български играчи, чрез които да се борим с милионните покупки на двата супер богати отбори в нашата лига. Просто ще ставаме все по-малко конкурентни и не ни очаква нищо добро ако нещата продължават по този начин. Нито имаме време да градим отбор, нито имаме ръководството и треньора, които могат да направят подобно нещо с ограничени ресурси. Каквото и да си говорим сравни нашите двамата централни нападатели с Питас и онзи дето го продадоха във Франция.... качеството струва пари.

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 13 май 2025 23:47

Футболът днес е бизнес и пари.Сираков няма и не може да намери пари,това е проблемът.Левски не може да бъде конкурентноспособен без големи пари.Трябва щедър бащица,няма как.Или кръг от спонсори,които заедно да достигнат необходимото финансиране.Като гледам са се наредили на редичка.Поне колкото имат лудите и тирето.За да дойде играч,който да прави разликата трябват 30 000 евро заплата,Танев го каза.За да имаш отбор за титлата трябва да плащаш 22 по 30 000 евро всеки месец.Дори и да се появят супер таланти от школата или късмет с транфери,не можем да ги задържим,първият поискал ги ще ги отмъкне.И така,другото си е бля,бля,гониме титли,купи....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2025 23:57

Aronaks написа:Това звучи прекрасно, но нито сме края на 90-те, нито вече има достатъчно добри български играчи, чрез които да се борим с милионните покупки на двата супер богати отбори в нашата лига. Просто ще ставаме все по-малко конкурентни и не ни очаква нищо добро ако нещата продължават по този начин. Нито имаме време да градим отбор, нито имаме ръководството и треньора, които могат да направят подобно нещо с ограничени ресурси. Каквото и да си говорим сравни нашите двамата централни нападатели с Питас и онзи дето го продадоха във Франция.... качеството струва пари.

Чакай, човек. Ти вземаш най-доброто от двете групи - А и Б - и след това правиш колектив. В смисъл... смяташ, че от Камдем няма по-добър и заради това е в "Левски" ли какво? От Сангаре, от Бала, от Джими? Кога ви направиха такива, не знам. "Абе, то без чужденци не може". Колко години ще ви е нужно да ви уврят главите? Не можеш да направиш сплотена съблекалня, в която се говори и МИСЛИ на пет-шест различни езика. Много от вас гледат Луноходец и цъкат с език. "Левски" има свой път! И той не върви по него. Не е идиот. Пълен олигофрен е този, който толкова години прави една и съща грешка и я повтаря. Както казва оня кривогледия: "България може". И за "Левски" се отнася. Много е тъжно, че феновете му са се превърнали в такива националнихилисти. И ти за това, което ти говоря, видял си го? Щото аз помня Илиан Илиев как май излезе без нито един българин в състава в един мач. Колкото и да ти обяснявам, няма да ме разбереш. Явно името на Левски нищо не значи вече.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2025 00:04

metodito написа:Чакай, човек. Ти вземаш най-доброто от двете групи - А и Б - и след това правиш колектив. В смисъл... смяташ, че от Камдем няма по-добър и заради това е в "Левски" ли какво? От Сангаре, от Бала, от Джими? Кога ви направиха такива, не знам. "Абе, то без чужденци не може". Колко години ще ви е нужно да ви уврят главите? Не можеш да направиш сплотена съблекалня, в която се говори и МИСЛИ на пет-шест различни езика. Много от вас гледат Луноходец и цъкат с език. "Левски" има свой път! И той не върви по него. Не е идиот. Пълен олигофрен е този, който толкова години прави една и съща грешка и я повтаря. Както казва оня кривогледия: "България може". И за "Левски" се отнася. Много е тъжно, че феновете му са се превърнали в такива националнихилисти. И ти за това, което ти говоря, видял си го? Щото аз помня Илиан Илиев как май излезе без нито един българин в състава в един мач. Колкото и да ти обяснявам, няма да ме разбереш. Явно името на Левски нищо не значи вече.

Я дай да ги видим, кои са тия български играчи дето:

1) ще вдигнат нивото на отбора
2) можем да си ги позволим
3) са реалистичен трансфер

Щото с "Илия Груев колкото и да струва" можем да си говорим и за "Флориан Виртц, колкото и да струва", еднакво непостижима вселена са и двамата. Илия Груев след някой месец ще играе във Висшата лига на Англия, което значи че струва в най-добрият случай 8 цифрена сума в евро и желанието му да смени Англия с България е толкова, колкото са и реалните възможности на Левски да си го позволи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 14 май 2025 08:56

МоЙте 5 ст'инки за трансферите :)
32 годишно крило ( евентуално, може би, едва ли да ) :

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... nal-842231

И ЧАО на Джемили:

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ili-842233

Методи, колега ме изпревари за Груев - ще остави Висшата лига в Англия за да дойде на Герена?!?!? Знаеш, че не сме в робовладелски строй и той нямам да поиска такова развитие в кариерата си, дори и да има микроскопична възможност да си го позволим :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 май 2025 10:56

gdlk написа:Само че ги продадоха при Костов а не при Мъри.. Като мисля че при Костов се представиха по-добре в Европа.

така ли? Не знаех, че при Костов сме отстранили ПАОК? За мен остраняването на ПАОК е най-доброто ни представяне от Киево насам в директни елиминации. И ако не беше продажното шкембе, което строи къщата на мечтите си с парите от мача с харпуните (най-вероятно), то Левски най-вероятно щеше да играе в групите на ЛК (вярвам, че щяхме да отстраним и шумадийската измет). Но минало и заминало. Колкото до Костов - уникален кАсметлия, който спокойно отпадаше и от Шкупчината смешници от севернофиромско-шиптърски произход, но просто му върза и в двата мача. Видя се в мача с Айнтрахт (където пак му върза), че като ни натиснат за 5 минути, сме довиждане. Но и това е минало и заминало. Гледаме напред, но пред не са "блеснали житата", а само голият г.з на "мажото"....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 май 2025 11:05

Вълчан написа:Рибаря както го наричан някои, си свърши работата за която му се плащаше, и то не малко. Добър треньор е няма спор. Позволи си обаче да бъде манипулират и заблуден от определени хора. Видиш ли махаме Сираков...имаме хора които чакат на стенбай да станат спонсори...даваме ти цялата власт, един вид Фъргюсън. За съжаление всичките те се разбягаха и го оставиха подведен и огорчен. Няма как да го признае. Доверяваше се на Ивков но усети, че там е същото дърво работата.Може би ще се върне след години. Ще се преглътнат минали неща.

Не ти ли омръзна на лъжеш или поне да повтаряш Упорките на господарката? Пробва ли с цифри, а не с ЕЖК пред блока или на Женския пазар? Щото аз вярвам на числата, но не на онова в Бистрица, а на разписаните на хартия. И хоп, има и цифрички, макар и само индикативни - на Ивков заплата е била:

Затова съдия Амбарева приема, че договорът е прекратен по независещи от Ивков причини, от което следва, че клубът е трябвало да му отправи тримесечно предизвестие или да му изплати три брутни заплати. Към април 2023 г. брутната заплата на Ивков вече е била 5969 лева, поради което „Левски“ е осъден да му плати 17 907 лева

6000 лева бруто, баце - 6000 лева!!! Ти имаш ли идея колко смешна сума е това за изпълнителен директор? Сигурно Петричев взема толкова или онзи, как беше, Филипов ли, Златков ли в Тирето? И на какво отгоре Мъри ще взема 48 000 лева при това положение, спред Борат джуниър? А дори да ги взема, това са 600 000 лева на година - 300 000 евро - ми само от трансферите на неговите футболисти, мачовете в ЕКТ, билетите и мърча сме 50 пъти отгоре. Айде холан от подобни простотиЙ, може ли? И следвашия път - с числа, че иначе малко неудобно става
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 14 май 2025 11:29

metodito написа:
Aronaks написа:Това звучи прекрасно, но нито сме края на 90-те, нито вече има достатъчно добри български играчи, чрез които да се борим с милионните покупки на двата супер богати отбори в нашата лига. Просто ще ставаме все по-малко конкурентни и не ни очаква нищо добро ако нещата продължават по този начин. Нито имаме време да градим отбор, нито имаме ръководството и треньора, които могат да направят подобно нещо с ограничени ресурси. Каквото и да си говорим сравни нашите двамата централни нападатели с Питас и онзи дето го продадоха във Франция.... качеството струва пари.

Чакай, човек. Ти вземаш най-доброто от двете групи - А и Б - и след това правиш колектив. В смисъл... смяташ, че от Камдем няма по-добър и заради това е в "Левски" ли какво? От Сангаре, от Бала, от Джими? Кога ви направиха такива, не знам. "Абе, то без чужденци не може". Колко години ще ви е нужно да ви уврят главите? Не можеш да направиш сплотена съблекалня, в която се говори и МИСЛИ на пет-шест различни езика. Много от вас гледат Луноходец и цъкат с език. "Левски" има свой път! И той не върви по него. Не е идиот. Пълен олигофрен е този, който толкова години прави една и съща грешка и я повтаря. Както казва оня кривогледия: "България може". И за "Левски" се отнася. Много е тъжно, че феновете му са се превърнали в такива националнихилисти. И ти за това, което ти говоря, видял си го? Щото аз помня Илиан Илиев как май излезе без нито един българин в състава в един мач. Колкото и да ти обяснявам, няма да ме разбереш. Явно името на Левски нищо не значи вече.

Кажи ми, че не говориш подобни глупости сериозно. Аз ти обяснявам, че Лудогорец и тирето са мега богати в сравнение с нас и могат да купят абсолютно всеки Български футболист от нашите А и Б групи, стига да е достатъчно добър, за да го поискат. А ти ми говориш, че ние сме щели да обираме всичко най-добро от А и Б. Как точно подобен качествен български играч ще дойде в Левски, когато онези му предложат в пъти по-добри условия?
Стига моля ти, стегни се.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 май 2025 12:35

Зачетох се за българчетата и се сетих за шоколадовото чудо :lol:
1 година , 7 появи , 265 минути игра , 0 гола
Стивън Гаоте
Тук беше супер дупер мега гига таланта , с Мъри начело 100% щеше да има вече минути за мъжкия Левски.

Върни се в “Левски”