Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 18:15

LoveAndPeace написа:По същата причина поради която се появяват чудодейно в средата на Европа , без да са били засичани преди това. Или още по-чудновато пристигат на финландската браница яхнали колела.
Мисля , че мненията трябва все пак да ги преместим в друг раздел.

Само, че докато се изнесат натам, между нас се разхождат напълно свободно някакви хора, които дори ДАНС не знае какви са.
И минават месеци, докато се махнат, а много вече остават тук.
И това е риск за националната ни сигурност. Страх те е от Русия, но не те е страх, че бойци на ислямска държава вървят между теб и семейството ти, така ли?
Как ти се струва центърът на София? Не ти ли прилича на Афганистан? Вече и туристите от Европа точно това казват. Че все едно са в БИ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 18:24

Прехвърлям го на тази страница.
Не съм го гледал в Локо Сф, но ако показва качества като крило, нека да го имат в предвид като възможност да го върнат като такова. Имаме нужда от остро крило. Не е добър в защита, няма смисъл да го мъчат като бек.
Патрик-Габриел Галчев
С привличането на Оливер Камдем място за Патрик-Габриел Галчев не остана. Юношата на Левски отиде под наем в Локомотив София. Галчев бързо се превърна в любимец на феновете, но има и една ключова промяна. В последните мачове той играе като дясно крило и му се получава доста добре.

Промяната на поста не е нещо чуждо за играча, който в юношеските си години действаше в предни позиции. Наемът на Папи е за цялата календарна година, а „сините“ може да се окаже, че са дали бек, а ще получат крило...

Голяма грешка е и че преотстъпиха играчи в Ботев Враца. Трябва да се мисли кой отбор е най-подходящ, а не да хвърляш зар.
Последна промяна от Eminem на 08 май 2025 21:41, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 май 2025 20:28

Глачев според мен не става за големия (в България) футбол. Много футболисти правят впечатление, като цъкат в средняци или изпадащи отбори, но като трябва да владееш играта и да взимаш повече правилни решения на терена, с и без топка и в един момент почват да издишат. Още помня оня червен картон, дето си изкара, като последен в защитата. Много аматьорска ситуация. И това е от липса на тактическа грамотност.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 май 2025 20:59

Нека се развива в по слаби отбори. Достатъчно тъпка в Левски на едно място. Ами като не му е комфортно да играе на неприлична зона да си каже . Какво мълчи като шушумига. Да прояви характер и да си отстоява класата, ако я има.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 май 2025 08:49

Eminem написа:
realno написа:

Би ли бил така добър да не ми обясняваш глупости, а да предоставиш въпросната статистика, моля!
И, АКО може, разбира се без тинтири-минтири, че била достъпна в нета :)
Моля за конкретика, а не тролско-копеските похвати да се изтряска нещо и да се правим на недоразбрани жертви.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 май 2025 08:50

1palq4o1 написа:
Eminem написа:
realno написа:

Eminem, би ли бил така добър да не ми обясняваш глупости, а да предоставиш въпросната статистика, моля!
И, АКО може, разбира се без тинтири-минтири, че била достъпна в нета :)
Моля за конкретика, а не тролско-копеските похвати да се изтряска нещо и да се правим на недоразбрани жертви.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2025 09:43

Eminem написа:Трябва да е такъв - банда ме отвлича и съм в колата. Но тази банда враждува с друга банда, която кара след тях и става схватка между тях. В резултат от тази схватка, аз успявам да избягам.

Преди "бандата" да те отвлече, твоят статут какъв е бил?
А с човек, който нарича Руската императорска армия, Скобелев, Гурко, Столетов, Радецки и другите "банда" и "бандити" няма за какво да се говори.
Случайно да си забелязал, че в "бандата" е имало и българи? Около 5 000?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 май 2025 11:26

blue avalanche написа:
Eminem написа:Трябва да е такъв - банда ме отвлича и съм в колата. Но тази банда враждува с друга банда, която кара след тях и става схватка между тях. В резултат от тази схватка, аз успявам да избягам.

А с човек, който нарича Руската императорска армия, Скобелев, Гурко, Столетов, Радецки и другите "банда" и "бандити" няма за какво да се говори.

Отношението трябва да е като към всеки на който си платил за някаква свършена работа.
Благодаря , заповядайте пребройте и айде у лево.
А не да им се позволява да ни тъпчат повече от 100 години по-късно и някакъв кгб агент в расо да ни мъмри , че не бием достатъчно силно чело у земи като стане въпрос за тях.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 май 2025 12:02

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:

Отношението трябва да е като към всеки на който си платил за някаква свършена работа.
А не да им се позволява да ни тъпчат повече от 100 години по-късно и някакъв кгб агент в расо да ни мъмри , че не бием достатъчно силно чело у земи като стане въпрос за тях.

ъъъъ, може ли пак да се включа - платил си, след като въпросния ти е върнал кесията, която иначе е била у комшията, иначе щеше да си плащаш доброзорлем на комшията и кесията ти пак да е у него - не разбирам защо се отрича освобождението ни от Русия и да се плямпат жусуи простотиЙ за някакви имагинерни украинци, дето ни били освободили, като се правим на севернофиромци на тема Гоце Делчев? Която Русия, разбира се, е гонила и свои имперски интереси - всяка империя го прави. И точно затова 03.03 не следва да е националният ни празник, но, разбира се, следва да е официален празник. И то не заради освобождението, а заради Санстефанския идеал - продаден отново именно от руснаците
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 май 2025 12:07

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:

ъъъъ, може ли пак да се включа - платил си, след като въпросния ти е върнал кесията, която иначе е била у комшията, иначе щеше да си плащаш доброзорлем на комшията и кесията ти пак да е у него - не разбирам защо се отрича освобождението ни от Русия и да се плямпат жусуи простотиЙ за някакви имагинерни украинци, дето ни били освободили, като се правим на севернофиромци на тема Гоце Делчев? Която Русия, разбира се, е гонила и свои имперски интереси - всяка империя го прави. И точно затова 03.03 не следва да е националният ни празник, но, разбира се, следва да е официален празник. И то не заради освобождението, а заради Санстефанския идеал - продаден отново именно от руснаците

Факт не се отрича. Отричат се мотивите и измислените братски подбуди. Различно е.

Върни се в “Левски”