Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 01 май 2025 12:48

Хм... тази прескоференция къде беше?
https://www.youtube.com/watch?v=wDVJueOQMAA

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 01 май 2025 15:14

Не знам къде, ама пише, че е на първи април :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 май 2025 20:04

Пишат нещо някакви маляка за Кристиан Макун и споменават 2 милиона. Всъщност са около 850000 евро. и то на няколко транша в времето.

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 01 май 2025 21:14

scooool написа:Между другото като става въпрос за треньори, от две места чух, че ашладисаните сондирали за Мъри, даже чух да се споменава, че нямало как да стане като с Петев, защото вече бил играл при тях и никога не е казвал нещо лошо. Дано е само пушилка, това ще е вече тегаво.

:) :) :) Дааа :) ЕЖК.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 май 2025 21:35

Странджата написа:Не знам къде, ама пише, че е на първи април :)

Пошлост. И тримата не са чисти. И Мъри не е целия в бяло. И Ивков, и Борката. "Левски' е дълбоко болен. Просто е too big to fail. Краят на "Левски" ще отприщи верижна реакция с неизвестни последствия. Това не е клуб, създаден с декрет, а естествено родил се от любов.
Конструктивно, концептуално, на едно мета ниво са проблемите. Много е страшно да гледаш тези тримата главанака. Те си нямат понятие.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 май 2025 10:24

Когато пишеш "на мета ниво", оневиняваш тримата. В света, в който живеем, мисля, че много трудно, но още е възможно, Левски да бъде различен и да вдъхва надежда. Но трябват визионери и хора, които да тръгнат след тях. Но както се вижда, и трохите от трапезата на богатите ни стигат, за да пазим идентичността си...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 май 2025 14:12

Странджата написа:Когато пишеш "на мета ниво", оневиняваш тримата. В света, в който живеем, мисля, че много трудно, но още е възможно, Левски да бъде различен и да вдъхва надежда. Но трябват визионери и хора, които да тръгнат след тях. Но както се вижда, и трохите от трапезата на богатите ни стигат, за да пазим идентичността си...

Идентичността, Странджа, по някаъв странен начин се крепи. А именно, уникалната публика на стадиона. Даже традиционните мрънкалници от 'А' са нещо уникално и специфично за Герена. Те мрънкят всеки мач, но не пропускат мач. В дъжд и сняг, те декларират любовта си. Иде ми да му шибна на някой такъв. После си спомням, че аз съм отишъл на два мача за цяла година. А той е там на същата тази седалка, всяко едно домакинство. Години нарес. И аз нямам правото копче да му кажа.
А относно бележката ми за мета нивото... Да, проблемите са цивилизационни. Този клуб не е създаден да печели титли. А да има клуб с името на най-светлия българин. Титли, пфу! Кой от нас е станал фен на "Левски" заради това?

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 май 2025 14:15

Само след месец навлизаме в трансферният период. Ако приемем че в защита сме приемливо добре/ въпреки доста наивните голове които получаваме/ в средата и нападение е катастрофа. Вчера наблюдавах Хебър с Крумовград. Много силно впечатление ми направи румънеца Каталин Ицу. Вкара два гола и беше в основата на всяка тяхна атака. Само на 25г с четири титли с Клуж ? Как и при какви обстоятелства е попаднал в Крумовгарад е загадка ? Парадокс равен на 41 в тотото :lol: Жалко че такъв халф в Левски липсва .

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 май 2025 16:15

Като запомня нещо, то после ме човърка и трябва да си го изясня, та в този ред на мисли, новото (дето вече е старо) адвокатче, коеот борави свободно с цифрите, рече на 19.09.2024

Значително се увеличиха приходите на клуба - само за първите 8 месеца - около 25 милион лева, към края на годината се очакват около 34 милиона лева, което е сериозен ръст на приходите. Много успешна трансферна политика - за изходящи и входящи трансфери. Общо приходите от изходящи трансфери са над 10 милиона. Входящи 1 406 048 евро. Или като извадим чистата печалба е 6 796 896 евро. Не цялата сума е влязла. През 2024 очакваме още около 1,5 милиона евро, както и през 2026. Това дава стабилност

такаааа, обаче глей кво излиза от отчета:
- приходи - реално 42 милиона, при очаквани 34 - откъде дойдоха, при положение че прогонозата се прави в края на септември? И то цели 8 милиона или 25% отгоре - ако имам подобен счетоводител или финансов анализатор, ще го уволня на секундата

- разходи за футболисти (входящи) - 2,7 милиона лева (1,4 милиона евро), а в бюджета се появи цифрата от 4,7 милиона разходи за трансфери до края на 2024 (отбелязвам, че ние трансфер в периода 19.09-31.12.2024 нямаме). Откъде се появиха още 2 милиона разходи за трансфери? някой? Нещо? Пепиту или другите свиркаджиЙ да са видяли нещо? Айде свинска приказка е ясна, ама "опозицията"? Нали имат подкасти? Все аз ли трябва да ровя и вадя данни?

така, явно е имало някаква далавера, обаче чак пък за 2 милиона лева? Откъде се появиха - ние нямаме входящи трансфери от минали години с отложено плащане, нямаме и бъдещи такива, нямаме и нито един трансфер в периода 19.09 (когато говори въпросният адвокат) и 31.12.2024 (когато е последната дата за отчета). та откъде? Ха сега де - не вярвам някоя мисирка д аго е забелязала, ама може пък да попитат, знам ли - давам им жокер за темичка - някой лъже, въпросът е кой? Или пък при кого са отишли въпросните милиони? Отблежете, че това не са комисиони или консултантски услуги, а директно осчетоводени като трансфери(входящи)

П.С. Хелик, за теб се рових, д ане кажеш, че не съм се постарал, независими с ирония или не :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 май 2025 18:06

Тези големи "приходи" навяват само на едно - иде време за продажба....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”