Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 29 апр 2025 16:51

realno написа:Все пак говорим за "берач на памук". Рупанов като бял елит, очаквам да донесе минимум 20 мил евро и поне 50 % при следваща продажба. Цвета има значение. :)))

А аз още очаквам да ми покажеш успех на Левски без българско ядро.
Левски утре ли чуква един милиард от продадени чужденци или в събота?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 апр 2025 17:48

Eminem написа:
realno написа:Все пак говорим за "берач на памук". Рупанов като бял елит, очаквам да донесе минимум 20 мил евро и поне 50 % при следваща продажба. Цвета има значение. :)))

А аз още очаквам да ми покажеш успех на Левски без българско ядро.
Левски утре ли чуква един милиард от продадени чужденци или в събота?

1. " Аз още очаквам" да ми покажеш къде съм обещал да ти покажа нещо подобно.
2. Покажи успехите на Левски само с бял елит миячи на чинии.
3. Ако говориш за любимите ти копейки може и да сме нахвърлили тази сума от милиарди.
4. Като се оповаеш на експертизата си покажи кога сме продали скъпо бял елит сменящ памперси като аматьорите чужденци, които сме взели за без пари от трета лига?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 апр 2025 18:07

1. Нормално да ти задам такъв въпрос, след като постоянно пускаш глупава ирония по българските играчи.
2. Четеш, но НЕ разбираш. Не твърдя, че Левски трябва задължително да играе с 11 българи, а че трябва да има баланс между българи и чужденци. Да има българско ядро.
А чужденците да са наистина добри, а не да се взимат заради далавери.
4. Пламен Андреев. И то при положение, че форумът го обяви за некадърник. А отборът, на който го продадохме е много по-престижен от на чужденците в последните години. Станислав е бил продаден за около половин милион, според информациите.

При положение, че от години Левски третира ужасно юношите си и е пълен с чужденци, няма как да се очаква нещо кой знае какво.
чужденци, които сме взели за без пари от трета лига?

Това е лъжа! Никога НЕ Е за без пари!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2025 19:15

Според мен Веласкес е обвиняван НЕсправедливо за групичките в отбора.
Какво да направи ?
Казват, че Ел Джем' влошавал атмосферата... Ми точно той пък е резерва в последните двубои.
Дали пък именно щото испанеца не е забелязал това ?
Сангаре... Когато Колев се оправи от контузията, веднага заигра титуляр.
Марин си е редовно титуляр, а напоследък и Костадинов.
Въобще не виждам Хулио като някакъв върл почитател на чужденците ...

Ако пък точно чужденците мътят водата, ми, ето, Веласкес напоследък залага на все повече българи.
И Илиан взе да влиза по-често, като се оправи напълно и Димитров, нещата са ясни.
Сякаш човека попадна в кофти момент, с кофти футболисти, и страшно колебливо ръководство.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 апр 2025 19:42

Eminem написа:1. Нормално да ти задам такъв въпрос, след като постоянно пускаш глупава ирония по българските играчи.
2. Четеш, но НЕ разбираш. Не твърдя, че Левски трябва задължително да играе с 11 българи, а че трябва да има баланс между българи и чужденци. Да има българско ядро.
А чужденците да са наистина добри, а не да се взимат заради далавери.
4. Пламен Андреев. И то при положение, че форумът го обяви за некадърник. А отборът, на който го продадохме е много по-престижен от на чужденците в последните години. Станислав е бил продаден за около половин милион, според информациите.

При положение, че от години Левски третира ужасно юношите си и е пълен с чужденци, няма как да се очаква нещо кой знае какво.
чужденци, които сме взели за без пари от трета лига?

Това е лъжа! Никога НЕ Е за без пари!

1. Уж разбираш, а не разбра, че не иронизирам черните или белите, а теб, защото е глупаво цвета на кожата да е критерий за футболните способностите, морала и човечността на футболистите.
2. Ако те интересува моето мнение, мечта ми е в Левски да играят само българи, но в настоящите условия това означава смърт за клуба, защото българите нямат цена в чужбина, а като искаш да ги купиш са скъпи. Затова харесва или не сме принудени да купуваме евтино чужденци. Основно те са способни да вкарат свежи пари в клуба. Това не означава, че не харесвам българите, но не са финансово изгодни. Както би казал един дебело подчертан левскар - нищо лично, просто бизнес.
3. Чужденците, които са наистина добри не можем да ги купим.
4. Специално за Пл. Андреев се доказа, че експертизата на форума не струва. Това важи и при избора на Генчев за треньор.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 апр 2025 21:38

metodito написа:
scooool написа:Толкова си могат, два-три мача и нямат въздух и сила за повече. Уелтон и Роналдо бяха единствените на прилично ниво. Другото е, че тези никога не са се борили за нещо повече от средата на таблицата + синьор треньора, няма как да чакаме Велики резултати с посредствени играчи и треньор, без амбиции и самочувствие на победители. Един ми посочете който е бел доказан лидер и не казвайте Цунами моля, факта че е морално ангажиран не го прави лидер.

Ако "морално ангажиран" не го прави лидер, какво го прави лидер? На бека за мен е по-добър от Майкон. Лошото е, че имаме един лидер, а не много. Последният път, когато на терена имаше лидерИ беше при Ясен. Ясно е, че едно е лидер да е деветката ти - Гонзо, друго да е бек. Но покрай Гонзо имаше още поне 3-4 човека, които са лидери. Топчо, Иванков, Кривия ли ще е, Пантелич, Драгичн, Коловати... Никой от тях не беше футболист за първенствата от Топ 5, меко казано. Но бяха лидери, с топки-балони.

Точно това е, морално е ангажиран в смисъл, че харесва отбора и определено го вълнува и е чудесен играч, но не очаквам да се скара или поведе отбора...да ги понарита ако искаш даже. Ти сам си отговорил, с изброените играчи...лемитирани, но с топки и кураж да се сбият...така поне аз го разбирам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2025 23:41

realno написа:
metodito написа:
Eminem написа:
metodito написа:Ако "морално ангажиран" не го прави лидер, какво го прави лидер?

Характерът и харизма.
Нищо против Цунами, но по-скоро изглежда тих, а не лидер.

Не знам гледа ли подкаста на палмите с него. Човекът е сирак, борил се със зъби и нокти в живота си, религиозен и семеен. Поради някаква причина му харесвала София и искал да остане тук Не е от тези, които гледат на "Левски", като просто стъпка в кариерата им и нещо временно. Много качествен мъж, родител, левскар.
П.С. А град му - Куяба, изглежда баси по-якото от София.

Няма как да бъде лидер, защото има два големи "недостатъка" - не е агресивен като копейка джихадист и е берач на памук. ;)

Ти Па си Ален Делон.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2025 23:57

scooool написа:
metodito написа:
scooool написа:Толкова си могат, два-три мача и нямат въздух и сила за повече. Уелтон и Роналдо бяха единствените на прилично ниво. Другото е, че тези никога не са се борили за нещо повече от средата на таблицата + синьор треньора, няма как да чакаме Велики резултати с посредствени играчи и треньор, без амбиции и самочувствие на победители. Един ми посочете който е бел доказан лидер и не казвайте Цунами моля, факта че е морално ангажиран не го прави лидер.

Ако "морално ангажиран" не го прави лидер, какво го прави лидер? На бека за мен е по-добър от Майкон. Лошото е, че имаме един лидер, а не много. Последният път, когато на терена имаше лидерИ беше при Ясен. Ясно е, че едно е лидер да е деветката ти - Гонзо, друго да е бек. Но покрай Гонзо имаше още поне 3-4 човека, които са лидери. Топчо, Иванков, Кривия ли ще е, Пантелич, Драгичн, Коловати... Никой от тях не беше футболист за първенствата от Топ 5, меко казано. Но бяха лидери, с топки-балони.

Точно това е, морално е ангажиран в смисъл, че харесва отбора и определено го вълнува и е чудесен играч, но не очаквам да се скара или поведе отбора...да ги понарита ако искаш даже. Ти сам си отговорил, с изброените играчи...лемитирани, но с топки и кураж да се сбият...така поне аз го разбирам.

Той като характер е различен. Не е Гонзо, който щеше да изяде някой. Или Кривия. Той е като Лусио, по-скоро. Ти знаеш, че с него всичко на бека е на ред. Но ни трябват лидери. Повече. Много се надявах Трдин и Мислович да са такива. За съжаление, засега не са такива. Джими би могъл. Но това момче има много бръмбари в главата. И то неслучайно играе тук, а не в Испания. Бала загатва, но и той... Маринчо е лидер, но е млад и незнайно за мен, жестоко подценяван от феновете. Маринчо е показателен за пътя, по който трябва да вървим. Дано от школата излезе качествен халф. Борко беше такъв. Асенча... не знам. Скептичен съм за него. С привличането на Вуцов, имаме потенциален лидер. Кристиан е лидер. Такъв, дето не е невероятен футболист, но е лидер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 апр 2025 00:38

Eminem написа:Никога НЕ Е за без пари![/b]

Много хора не разбрат, че няма такова нещо като "без пари" за чужденец. Плаща се на агенцията му. Плащат му се пари на ръка. Да, така се казва, но технически никога не е "без пари".

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 апр 2025 11:27

Mи то технически и Левски е без пари, но плаща на "собственика си, който технически е на същия хал.

Върни се в “Левски”