Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 28 апр 2025 13:34

LoveAndPeace написа:
Ето какво пише Сектор А:
"Вече няколко години гледаме един и същ филм - идва нов треньор, тръгва много силно и следва необясним спад:
Мъри - много силна пролет след като си направи селекцията, спечелена купа, отстранихме ПАОК и дойде Хамрун, след който мач последва срив.
Костов - силно начало, страхотни евромачове, игра - знаем какво стана в края на сезона.
Генчев - много силно начало и след това с всеки следващ мач все по-слабо, за да стигнем до ужасните като игра мачове в края на есента.
Веласкес - страхотно начало, тотално надиграване на Лудогорец, Спартак Варна, Хебър и след мача за купата тръгнахме лека полека надолу, за да стигнем до вчерашното безобразно бездушие.
Щом дори при Мъри имаше срив едва ли треньорите са виновни, защото останалите трима също са добри такива. Второто място сигурно ще го добутаме, но по-важният въпрос е какво ще правим след края на сезона.
Докога лекетата в отбора ще гонят и сменят треньори?"

На Господарката троловете слизат от палмата и дават уклон на гнева на обикновения син фен :lol:
Треньора си заминава , играчите са виновни.
Ни дума за управленския триумвират :)

Мен ме блокираха и ми изтриха коментарите. :lol: :mrgreen:

Но ето какво са отговорили на друг, който им казва, че всъщност ръководството носи вина:
И какво точно е виновно ръководството? Всички тези треньори имаха пълна свобода на действие при селекцията, при първите двама много по-рестриктивно откъм финанси и с належащи продажби, но от миналото лято нямаме вече нужда да продаваме на всяка цена и пак същия филм. Ръководството си изплаща дълговете на старите такива, осигурява финансови рамки за заплати и селекция, осигурява условия за подготовка. Какво повече да направи това ръководство - да им покаже как да връзват по два паса ли?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 апр 2025 15:05

koisa написа:
LoveAndPeace написа:
Ето какво пише Сектор А:
"Вече няколко години гледаме един и същ филм - идва нов треньор, тръгва много силно и следва необясним спад:
Мъри - много силна пролет след като си направи селекцията, спечелена купа, отстранихме ПАОК и дойде Хамрун, след който мач последва срив.
Костов - силно начало, страхотни евромачове, игра - знаем какво стана в края на сезона.
Генчев - много силно начало и след това с всеки следващ мач все по-слабо, за да стигнем до ужасните като игра мачове в края на есента.
Веласкес - страхотно начало, тотално надиграване на Лудогорец, Спартак Варна, Хебър и след мача за купата тръгнахме лека полека надолу, за да стигнем до вчерашното безобразно бездушие.
Щом дори при Мъри имаше срив едва ли треньорите са виновни, защото останалите трима също са добри такива. Второто място сигурно ще го добутаме, но по-важният въпрос е какво ще правим след края на сезона.

На Господарката троловете слизат от палмата и дават уклон на гнева на обикновения син фен :lol:

Мен ме блокираха и ми изтриха коментарите. :lol: :mrgreen:

Но ето какво са отговорили на друг, който им казва, че всъщност ръководството носи вина:
И какво точно е виновно ръководството? Всички тези треньори имаха пълна свобода на действие при селекцията, при първите двама много по-рестриктивно откъм финанси и с належащи продажби, но от миналото лято нямаме вече нужда да продаваме на всяка цена и пак същия филм. Ръководството си изплаща дълговете на старите такива, осигурява финансови рамки за заплати и селекция, осигурява условия за подготовка. Какво повече да направи това ръководство - да им покаже как да връзват по два паса ли?

:lol: :lol: :lol: Мен ме блокираха след мача със Септември и тяхното определение за "СОЛИДЕН МАЧ"

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 апр 2025 21:08

Толкова си могат, два-три мача и нямат въздух и сила за повече. Уелтон и Роналдо бяха единствените на прилично ниво. Другото е, че тези никога не са се борили за нещо повече от средата на таблицата + синьор треньора, няма как да чакаме Велики резултати с посредствени играчи и треньор, без амбиции и самочувствие на победители. Един ми посочете който е бел доказан лидер и не казвайте Цунами моля, факта че е морално ангажиран не го прави лидер.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 апр 2025 21:33

Ами нормално, няма какво да търсим конспирации, че енергийни вампири изпиват енергията на треньорите и за това така. Да, имаше обстоятелства, заради които можем да кажем, че не е вървяла играта - Мъри каза, че не идва щастлив, заради търкания със Сираков и палмите, на Костов му бяха продадени важни играчи, а техните заместници не бяха на нужното ниво, Генчев имаше търкания и разминавания във визията и той. Да, със сигурност ръководството не е на професионално ниво във всяко едно отношение и носи вина, но и треньорите толкова успяват да изтискат от играчите. А и те самите са доста лимитирани. 3-4-5 мача добре, има ентусиазъм, нов подход, тренират се нови неща, всеки очаква, че ще получи шанс и пр. После липса на постоянство в играчите, липса на прогрес, липса на гъвкавост при треньорите.
Второ място с тия играчи бих казал, че е добре. Последните години треперим за четвърто. Изглежда, че изпуснахме много победи, които трябваше да вземем, но все пак имаме аванс. Което значи, че и другите са грешили доста. Аз толкова хаотичен Лудогорец не помня, като цяло всички са свалили нивото сериозно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 апр 2025 22:29

realno написа:Я вижда кво прави нашия човек. Отново твори история. :)
Въгларовския Рибар и треньор беглец, изглежда пак ходи нещастен на работа. Вероятно захранката за шарани не помага и е затънал в тинята на неуспехите. Освен че е отпаднал за купата, но е на път да подобри рекорда си за най - много срещи без победа. До тук вече има 11 срещи без победа за първенство. Работата е батак, но дано излезе сух от цялата работа и не му се налага да сменя позицията си за риболов. ;)

Изображение
Ех, Гоше, Гоше...
Лично на мен, правата ми колонка се получи така:
Изображение
Сложих за Гьозтепе и после чак погледнах, че Басаксе... нямат загуба. Щях да си изям краката последния мач, и то Мъри, да ме издъни.
Последна промяна от metodito на 29 апр 2025 01:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 апр 2025 23:12

LoveAndPeace написа:
Ето какво пише Сектор А:

Много са добри. У нас даже спортните тролове действат и пишат като професионални политически тролове (гъделичкат настроенията на масите, правят внушения, провокират поведение и тъ нъ). Тъпото е, че като гледам коментарите у фейсо, много хора им се връзват. И после нашамарени футболисти и смятай кой ще иска да дойде тук.
А още по-тъпо ми е за липсата на каквато и да е критична мисъл в онлайн феновете (не обобщавам за всички). Разбира се, че причината за тези неща са комплексни. Еле пък. когато разполагаш с група от 14-15 футболисти, от които може да разчиташ на не повече от 6-7. Или когато треньорът ти е дървена глава и въпреки, че не върви, той като дебил настоява, че е на прав път. Или когато шефчето ти разпродава звездите на полусезона. Или когато вместо лидерИ, на терена имаш само един такъв (Цунами). Ако можеше да се посочи една причина, един виновник, ех, че е лесно... В реалния живот не е така.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 апр 2025 23:49

scooool написа:Толкова си могат, два-три мача и нямат въздух и сила за повече. Уелтон и Роналдо бяха единствените на прилично ниво. Другото е, че тези никога не са се борили за нещо повече от средата на таблицата + синьор треньора, няма как да чакаме Велики резултати с посредствени играчи и треньор, без амбиции и самочувствие на победители. Един ми посочете който е бел доказан лидер и не казвайте Цунами моля, факта че е морално ангажиран не го прави лидер.

Ако "морално ангажиран" не го прави лидер, какво го прави лидер? На бека за мен е по-добър от Майкон. Лошото е, че имаме един лидер, а не много. Последният път, когато на терена имаше лидерИ беше при Ясен. Ясно е, че едно е лидер да е деветката ти - Гонзо, друго да е бек. Но покрай Гонзо имаше още поне 3-4 човека, които са лидери. Топчо, Иванков, Кривия ли ще е, Пантелич, Драгичн, Коловати... Никой от тях не беше футболист за първенствата от Топ 5, меко казано. Но бяха лидери, с топки-балони.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2025 00:30

Тоя Мигача няма ли да го пенсионират вече, адски противен станал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2025 01:13

W84me написа:Тоя Мигача няма ли да го пенсионират вече, адски противен станал.

Как ги изтърпяваш? Аз спрях да ги гледам. Аз след пет минути и вдигам кръвно, като ги слушам.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2025 01:18

metodito написа:
W84me написа:Тоя Мигача няма ли да го пенсионират вече, адски противен станал.

Как ги изтърпяваш? Аз спрях да ги гледам. Аз след пет минути и вдигам кръвно, като ги слушам.

Не знам и аз, то не се търпи това нещо. Никаква логическа мисъл нямат тия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”