Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот drvasko98 » 26 апр 2025 12:44

realno написа:Я вижда кво прави нашия човек. Отново твори история. :)
Въгларовския Рибар и треньор беглец, изглежда пак ходи нещастен на работа. Вероятно захранката за шарани не помага и е затънал в тинята на неуспехите. Освен че е отпаднал за купата, но е на път да подобри рекорда си за най - много срещи без победа. До тук вече има 11 срещи без победа за първенство. Работата е батак, но дано излезе сух от цялата работа и не му се налага да сменя позицията си за риболов. ;)

В последните 20 сезона Гьозтепе имат едно 6-то място в тяхната А група и ако били в А група винаги във втората половина. Та, какво точно каза?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 апр 2025 13:51

drvasko98 написа:
realno написа:Я вижда кво прави нашия човек. Отново твори история. :)
Въгларовския Рибар и треньор беглец, изглежда пак ходи нещастен на работа. Вероятно захранката за шарани не помага и е затънал в тинята на неуспехите. Освен че е отпаднал за купата, но е на път да подобри рекорда си за най - много срещи без победа. До тук вече има 11 срещи без победа за първенство. Работата е батак, но дано излезе сух от цялата работа и не му се налага да сменя позицията си за риболов. ;)

В последните 20 сезона Гьозтепе имат едно 6-то място в тяхната А група и ако били в А група винаги във втората половина. Та, какво точно каза?

Не очаквай много от отговора му :lol: :lol:
Налапал е палмаджийската пропаганда почти до таш.......

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: groti

Мнениеот Странджата » 27 апр 2025 22:40

На мене ми направи добро впечатление самият Александър Колев. Много приветливо лице с много човешко излъчване - на терена изглжда непохватен, тромав, по съвсем друг начин. Изразът му - спокоен, сдържан, добре построен, без нотки на маниерност. И отговорите му - смислени и премерени ... Божинката е все едно негов негатив, а като футболисти - обратно ....

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: groti

Мнениеот wilge » 28 апр 2025 09:06

Странджата написа:На мене ми направи добро впечатление самият Александър Колев. Много приветливо лице с много човешко излъчване - на терена изглжда непохватен, тромав, по съвсем друг начин. Изразът му - спокоен, сдържан, добре построен, без нотки на маниерност. И отговорите му - смислени и премерени ... Божинката е все едно негов негатив, а като футболисти - обратно ....

Предполагам че държанието му е плод на това, че се е формирал като личност в Белгия и Полша. И на мен ми направи впечатление как елегантно намекна за напрежение в съблекалнята, докато по този въпрос Марин беше малко по-открит. Който умее да чете езика на тялото показан от треньори и футболисти вече го е усетил.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 апр 2025 10:42

Задава се нов шпалир :lol:
Любопитно ми е какви са нагласите във форума :?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 апр 2025 10:55

Явно ще има шпалир. Ясно е и че във форума сме против, поне аз така мисля. За мен лично Лц са противни почти колкото ловчанлии и селяците от Тича. Но като се има предвид от къде се вмирисва рибата, намирисва ми на шпалирче и почетна загуба. Все пак ще ги награждават и няма да ни клекнат баш на тоя мач. Виж в София ще дойдат по бели гащи и те ще правят шпалир да стигнем някак си до гол, че дон Хуйо няма никаква идея как.
Помиярска работа.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 апр 2025 11:28

vvessel написа:Явно ще има шпалир. Ясно е и че във форума сме против, поне аз така мисля. За мен лично Лц са противни почти колкото ловчанлии и селяците от Тича. Но като се има предвид от къде се вмирисва рибата, намирисва ми на шпалирче и почетна загуба. Все пак ще ги награждават и няма да ни клекнат баш на тоя мач. Виж в София ще дойдат по бели гащи и те ще правят шпалир да стигнем някак си до гол, че дон Хуйо няма никаква идея как.
Помиярска работа.

По време на един треньор , който не искам да споменавам , дойдоха с ножове между зъбите , а звездата им Текпетейков се прави на Кубрат Пулев в наказателното.
Та май зависи от това , колко им пари под крачетата и какво виждат в теб - Противник или патерица

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 апр 2025 11:56

Ето какво пише Сектор А:
"Вече няколко години гледаме един и същ филм - идва нов треньор, тръгва много силно и следва необясним спад:
Мъри - много силна пролет след като си направи селекцията, спечелена купа, отстранихме ПАОК и дойде Хамрун, след който мач последва срив.
Костов - силно начало, страхотни евромачове, игра - знаем какво стана в края на сезона.
Генчев - много силно начало и след това с всеки следващ мач все по-слабо, за да стигнем до ужасните като игра мачове в края на есента.
Веласкес - страхотно начало, тотално надиграване на Лудогорец, Спартак Варна, Хебър и след мача за купата тръгнахме лека полека надолу, за да стигнем до вчерашното безобразно бездушие.
Щом дори при Мъри имаше срив едва ли треньорите са виновни, защото останалите трима също са добри такива. Второто място сигурно ще го добутаме, но по-важният въпрос е какво ще правим след края на сезона.
Докога лекетата в отбора ще гонят и сменят треньори?"

На Господарката троловете слизат от палмата и дават уклон на гнева на обикновения син фен :lol:
Треньора си заминава , играчите са виновни.
Ни дума за управленския триумвират :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2025 13:00

1. Нашите треньори са "едно си баба знае, едно си бае".
2. Когато отборът е от 12-13 играча + талаш, колко време им трябва на другите, за да те разкрият/разгадаят? Даже на такива като Хебър и Ботев Вр... И се почва едно зацикляне - леле мале.
Простичко е...

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 28 апр 2025 13:17

LoveAndPeace написа:
Ето какво пише Сектор А:
"Вече няколко години гледаме един и същ филм - идва нов треньор, тръгва много силно и следва необясним спад:
Мъри - много силна пролет след като си направи селекцията, спечелена купа, отстранихме ПАОК и дойде Хамрун, след който мач последва срив.
Костов - силно начало, страхотни евромачове, игра - знаем какво стана в края на сезона.
Генчев - много силно начало и след това с всеки следващ мач все по-слабо, за да стигнем до ужасните като игра мачове в края на есента.
Веласкес - страхотно начало, тотално надиграване на Лудогорец, Спартак Варна, Хебър и след мача за купата тръгнахме лека полека надолу, за да стигнем до вчерашното безобразно бездушие.
Щом дори при Мъри имаше срив едва ли треньорите са виновни, защото останалите трима също са добри такива. Второто място сигурно ще го добутаме, но по-важният въпрос е какво ще правим след края на сезона.
Докога лекетата в отбора ще гонят и сменят треньори?"

На Господарката троловете слизат от палмата и дават уклон на гнева на обикновения син фен :lol:
Треньора си заминава , играчите са виновни.
Ни дума за управленския триумвират :)

+1

Върни се в “Левски”