Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Левски ако бие в петък,тук ще настане война.
Война не знам, но ще настане голямо реване ако паднат, защото "привърженците" имат големи очаквания през този сезон с новия си треньор. Много бихме спечелили ако имахме договор с фирма за сухи кърпички. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
realno написа:Война не знам, но ще настане голямо реване ако паднат, защото "привърженците" имат големи очаквания през този сезон с новия си треньор. Много бихме спечелили ако имахме договор с фирма за сухи кърпички.
Ароматизаторите са ви достатъчни

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Бягай да готвиш оправданията, за нас петък няма да е черен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:CaptainBertorelli написа:Не сте Левски, а Динамо. От 1949-а не е минал век!
Мда, добре. Вие не сте Литекс, а Кърпачев
Вие не сте Динамо, вие сте "Алтернатор - Подуене"

-
- Контакти:
rsk написа:Бягай да готвиш оправданията, за нас петък няма да е черен.
Слагаме ли бас пред всички че ако ЦСКА бие ти няма да пишеш поне месец в този форум, а ако Левски бие аз въобще ще се откажа да пиша тук. Ако играеш феърплей и ти би трябвало да се откажеш завинаги но оставам да си избереш сам.
W84me ( Блатер) ..
Добре, нямаш грижи. А при равен, какво правим?
Язък ви за негрите 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
- Контакти:
rsk написа:Добре, нямаш грижи. А при равен, какво правим?Язък ви за негрите
При равен аз няма да коментирам 1месец, а ти реши какво ще направиш,имам усещането че равния ще е победа за теб. Като ви наливаха милионите назначените спонсори не ви пречеха тъмнокожите футболисти в Левски, сега защо само те са ви в устата, пак завист гроздето е кисело.Щом Горанката ги харесва кой си ти че да не ги харесваш

W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
При равен, половината форум ще си изкара бан вечерта след мача, няма какво да му мислите 

Хайл Мусолини
peliforewer написа:rsk написа:Бягай да готвиш оправданията, за нас петък няма да е черен.
Слагаме ли бас пред всички че ако ЦСКА бие ти няма да пишеш поне месец в този форум, а ако Левски бие аз въобще ще се откажа да пиша тук. Ако играеш феърплей и ти би трябвало да се откажеш завинаги но оставам да си избереш сам.
Ще те пожалим. Няма смисъл да се отказваш да пишеш във форума при евентуална загуба. Само ще напишеш с голям шрифт, че ЦСКА-София е Литекс.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"