Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 10 апр 2025 12:57

ElCochino написа:Ивков, както се оказа, е бил голям помияр и с право е бил разкаран.

Ивков не става за нищо, не биха го сложили на ръководен пост и в петия отбор на Верея.

Не разбирам само едно - защо още коментираме едни и същи работи, след като сме ги казвали достатъчно и основните хора в тази дискусия ще си кажат същото мнение, което е било и в предишните страници писани за Ивков.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 апр 2025 14:17

1914.1902 написа:
ElCochino написа:Ивков, както се оказа, е бил голям помияр и с право е бил разкаран.

Ивков не става за нищо, не биха го сложили на ръководен пост и в петия отбор на Верея.

Не разбирам само едно - защо още коментираме едни и същи работи, след като сме ги казвали достатъчно и основните хора в тази дискусия ще си кажат същото мнение, което е било и в предишните страници писани за Ивков.

Може би щото поредният новостар ник претопля едни и същи лъжи на Господарката - дали за ради глупост, дали заради тщеславие, дали заради параи или омраза - той си знае. Апропо, нека да напомни какво каза г.з. преди 2 седмици:

До 10 дни, 2 седмици, има голяма вероятност едно от задълженията ни да бъде оправено

Минаха 2 седмици - Just saying. После пак Ивков ще е виновен, убеден съм :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 апр 2025 14:39

Слушах едно интервю на Веласкес в Спортал и вече се отказвам да го слушам. За един час този човек не каза нищо конкретно. Само обикаля около темата, общи приказки, дипломатични, политкоректни и никаква реална информация. Водещите въртяха, сукаха но така и не получиха отговор на нещо свързано с Левски. За други теми е по словоохотлив, но за футбола конкретно в България шикалкави и увърта за да не обиди някой случайно. Такова интервю може да даде всеки политик, който хал хабер си няма от отбора. Ще го докара на общи приказки. Тотална скука като първото полувреме срещу Берое.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2025 16:12

tmanolov написа:
1914.1902 написа:

Може би щото поредният новостар ник претопля едни и същи лъжи на Господарката - дали за ради глупост, дали заради тщеславие, дали заради параи или омраза - той си знае. Апропо, нека да напомни какво каза г.з. преди 2 седмици:

До 10 дни, 2 седмици, има голяма вероятност едно от задълженията ни да бъде оправено

Минаха 2 седмици - Just saying. После пак Ивков ще е виновен, убеден съм :geek:

Странно ми е, че Си правят усилие за подфорум с 10 активни потребителя на кръст. Ма, всеки трябва да яде.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 апр 2025 18:37

1palq4o1 написа:
pomiqrat написа:
1palq4o1 написа:
LoveAndPeace написа:Преди сума време призовавах , първо Тръста , после и Сдружението , да поемат Школата на клуба и да покажат имат ли желание , възможност , експертиза да управляват нещо футболно и да покажат резултати.
Предимно млади хора , образовани , технически грамотни , необременени ....... би трябвало да се справят.

Когато "дойде" Божков имаше хора с желание и ГОЛЕМИ възможности, които започнаха да трансформират школата, започвайки от елементарни неща - методики, схема на игра за представителния отбор за да свикват как да играят след години, екипировка, покриване такси за тренировки и турнири, ноооо...всички знаем какво се случи!

Спирам да спамя по темата, като ви моля да нр хулим играещите в други отбори "наши" деца :)

С теб ли си писахме за шоколад преди мач?

На 31:33

https://youtu.be/MOSYfbKbd8I?feature=shared

Нямам спомен, но може и да съм изключил...все пак съм на възраст вече :)
Подсети ме, моля.

Нямам спомен кой беше. Споделихме си колко сме назад с тренировъчния процес и колко тъпо са ни тренирали. Написа, че е тренирал баскетбол и треньорът им преди мач им дал шоколад и са се чувствали размазани по време на мача.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 10 апр 2025 19:19

tmanolov написа:Може би щото поредният новостар ник претопля едни и същи лъжи на Господарката - дали за ради глупост, дали заради тщеславие, дали заради параи или омраза - той си знае. Апропо, нека да напомни какво каза г.з. преди 2 седмици:

Чел съм форума като гост сигурно 10 години и затова познавам така добре глупостите на някои от потребителите. Направих си регистрация специално заради някои индивиди, страдащи от Дънинг-Крюгер синдром.
Това, което ти наричаш Господарката, аз наричам Гъзко след мазния предизборен минет, който си позволи да извърти публично на тиквата в публичното пространство (пиша го за втори път!), така че, Бръсначо, недей да се опитваш да ме вкарваш в някакъв клуб на неговите виртуални привърженици. ОБАЧЕ, това не означава, че Ивков младши не е помияр и няма какво да се правите, че не знаете защо.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 10 апр 2025 19:22

metodito написа:Странно ми е, че Си правят усилие за подфорум с 10 активни потребителя на кръст. Ма, всеки трябва да яде.

Кои бе, отивай да плачеш на гроба на бай Тошо пък ти... Слагай левчета под дюшека, че като дойде еврозоната, ще ти ги вземат.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 апр 2025 19:32

pomiqrat написа:Нямам спомен кой беше. Споделихме си колко сме назад с тренировъчния процес и колко тъпо са ни тренирали. Написа, че е тренирал баскетбол и треньорът им преди мач им дал шоколад и са се чувствали размазани по време на мача.

[offtopic]хахахахах Върна ме 30 години назад
Треньора ни когато домакинствахме и имаше странични пари ни даваше по шоколад на човек (нямам спомен да ми се е отразявало)
На един турнир на Българска армия бяхме 4 отбора - цска , пирин , буба баскетбол и велбъжд. След първия мач ни откара на обяд в кръчмата на Васил Левски и ядохме на корем кебапчета и картофи :lol: :lol: :lol: следващите 2 мача не знаехме на кой свят сме с пълни кореми :lol:
Треньорстване 1.0.1 :)[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 апр 2025 19:38

Левски ще играе и в черно през сезон 25/26

От Левски обявиха, че третият екип на тима за следващия сезон ще бъде в черен цвят. Изборът за черния цвят е на феновете. Една трета от привържениците (34%) са гласували за черния цвят, а негов своеобразен подгласник остава тъмносивото (26%).

Преди няколко седмици феновете на Левски избраха и цвета на резервния втори екип. За сезон 25/26 вторият екип на Левски ще бъде бял.

Ето какво написаха от Левски в официалната си Facebook страница:

„Гласът на феновете винаги е бил най-важният в „Левски“. Затова тази година имахте право да изберете едно от най-важните неща в живота на един отбор – екипите, с които играят футболистите.

Приключи и втората анкета, която бе сред притежателите на бокс-сета, посветен на личността на Георги Аспарухов и филма „Гунди – Легенда за любовта” и бе за цвета на третия екип.

„Гласът народен“ избра… черния цвят.

Очаквайте новини около дизайна на екипите съвсем скоро!“

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 апр 2025 19:41

А някои бяха разкрили лъжа на Сираков :oops: :oops:

https://fakti.bg/sport/961509-razkriha- ... ko-sirakov

Впрочем, като кой отбор да се чувстваме с тази черна фланелка? Тъй като за бялата имаше много забележки.

Върни се в “Левски”