Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 09 апр 2025 11:12

tmanolov написа:
Регъре, Мъри беше последният истински шанс на Левски за нещо наше и неприпошко. Не стана - да, сам се огъна и реши да не става като патрона ни (и не го виня) курбан за вечно недоволни чичаци, но и ние (великите фенове) сме виновни - реално никой (един 6-7000 бяхме на стадиона - вярно, в доволно кофти време) не застана зад него. А и после А си пляскаше на г.з. и т.н. Да, вече не е в Левски, но именно заради Мъри ни има и не сме в небитието при припоците. Затова и не следва да се принизява - даде много повече, отколкото нормален левскар би дал, но не е Господ и му се живее, щото тука е така!

Аз нищо не му оспорвам и съм съгласен че с него беше започнато нещо, за което вече не виждам нов шанс. Но и след като той избра да не е в Левски, аз избирам да не се трогвам от мнението му за отбора и какво може/трябва да стане. Стискам му палци да си развие кариерата още и да е жив и здрав, толкоз.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 апр 2025 11:15

https://www.youtube.com/watch?v=3tJssls2ggM

Трето Полувреме - Байерн в София, 10.05.1994г.

Отборът на Байерн Мюнхен идва в София за участие в бенефисен мач срещу Левски по случай 80 години от основаване на клуба.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 апр 2025 11:18

Какъв отбор имахме 94г. Сега сме на дъното.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 апр 2025 11:35

mikata написа:Какъв отбор имахме 94г. Сега сме на дъното.

Последния в класирането тогава, вероятно днес спокойно може да играе плейофите и да се класира за ЕКТ. Нивото е покъртително, но......според мен дъното не се вижда.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 апр 2025 16:16

pomiqrat написа:
1palq4o1 написа:
LoveAndPeace написа:Преди сума време призовавах , първо Тръста , после и Сдружението , да поемат Школата на клуба и да покажат имат ли желание , възможност , експертиза да управляват нещо футболно и да покажат резултати.
Предимно млади хора , образовани , технически грамотни , необременени ....... би трябвало да се справят.

Когато "дойде" Божков имаше хора с желание и ГОЛЕМИ възможности, които започнаха да трансформират школата, започвайки от елементарни неща - методики, схема на игра за представителния отбор за да свикват как да играят след години, екипировка, покриване такси за тренировки и турнири, ноооо...всички знаем какво се случи!

Спирам да спамя по темата, като ви моля да нр хулим играещите в други отбори "наши" деца :)

С теб ли си писахме за шоколад преди мач?

На 31:33

https://youtu.be/MOSYfbKbd8I?feature=shared

Нямам спомен, но може и да съм изключил...все пак съм на възраст вече :)
Подсети ме, моля.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 09 апр 2025 16:53

vvessel написа:
rhaegar написа:Аз за Мъри нямам какво да кажа. Жив и здрав да е, щом е извън Левски неговото мнение не ме касае особено. Имаше шанса си да промени нещата отвътре и сам се отказа, вече и да говори все тая. Не му се сърдя, даже го разбирам, но и не си слагам думите му на сърце.

Реално го отказаха, не се е отказал сам. Като махнаха Ивков не му оставиха шанс. Няма как един треньор да промени клуба отвътре сам. Нали така каза Сираков за него - той е просто един треньор . В Палмите са и хляба и ножа, като ножа в случая е Сираков.

Ивков, както се оказа, е бил голям помияр и с право е бил разкаран.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 апр 2025 20:08

ElCochino написа:Ивков, както се оказа, е бил голям помияр и с право е бил разкаран.

И как се оказа това? По думите на Сираков ли?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 апр 2025 10:46

rhaegar написа:
tmanolov написа:
Регъре, Мъри беше последният истински шанс на Левски за нещо наше и неприпошко. Не стана - да, сам се огъна и реши да не става като патрона ни (и не го виня) курбан за вечно недоволни чичаци, но и ние (великите фенове) сме виновни - реално никой (един 6-7000 бяхме на стадиона - вярно, в доволно кофти време) не застана зад него. А и после А си пляскаше на г.з. и т.н. Да, вече не е в Левски, но именно заради Мъри ни има и не сме в небитието при припоците. Затова и не следва да се принизява - даде много повече, отколкото нормален левскар би дал, но не е Господ и му се живее, щото тука е така!

Аз нищо не му оспорвам и съм съгласен че с него беше започнато нещо, за което вече не виждам нов шанс. Но и след като той избра да не е в Левски, аз избирам да не се трогвам от мнението му за отбора и какво може/трябва да стане. Стискам му палци да си развие кариерата още и да е жив и здрав, толкоз.

Чел/Слушал съм му интервюта и никъде не съм попаднал на коментари за отбора. Говори за структура , за начин на случване на нещата , за вземане на решения касаещи Левски от външни хора.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 апр 2025 12:09

LoveAndPeace написа:Чел/Слушал съм му интервюта и никъде не съм попаднал на коментари за отбора. Говори за структура , за начин на случване на нещата , за вземане на решения касаещи Левски от външни хора.

Да, аз по-скоро това имам предвид. Мисля че нивото му е над това да коментира играчи и треньор. Не е редно и той не би го направил.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 апр 2025 12:48

vvessel написа:
ElCochino написа:Ивков, както се оказа, е бил голям помияр и с право е бил разкаран.

И как се оказа това? По думите на Сираков ли?

"Ако не го е бях махнал точно в този момент до 2-3 месеца Левски щеше да фалира!!!
Вервайте ми , аз говоря само и единствено истината!!!"
Винаги :)

Върни се в “Левски”