mrw8 написа:1palq4o1 написа:mrw8 написа:За мен лично нашето ДНК като клуб е да имаме и развиваме български играчи, по възможност юноши, но и не само.
Ние не сме нито Лудогорец, нито Интернационале, а още по-малко тирето....
Писна ми от това чуждопоклонничество, но то не е и учудващо при положение, че топ левскари като ББ и ДП са на върха на хранителната верига в БГ. Хора, които чакат началниците в Брюксел да се разберат, а те да им изкозируват, като междувременно да могат спокойно да ограбват народеца. Ама тия типажи не са спуснати от Марс, а са избрани на избори....
Нещата са ескалирали до там, че в темата за мача с числото се пише, че Колев бил вкарал ама е пън и по-добре да се пусне Сангаре, че бил по-бърз. Т.е. да сменим играч с 2 гола от 2 мача с житен бегач, падащ от полъха на вятъра и нямащ гол от половин година.
Относно играчите в школата, мога да ви разкажа как се налагат те и на база на какво, ако желаете. И то на база на личен опит от последните 6 месеца.
Докато там се действа така...ще има да чакаме да се наложи някой, а дотогава се радвайте на Марин, защото може след време да се окаже, че той е много класи над идващите след него!
Ами разкажи, доколкото си спомням сина ти е вратар в школата (да ти е жив и здрави, и дано го видим със синята фланелка).
Най-вероятно става въпрос отново за пари, връзки и корупция в нашата школа. До колкото знам и Вуцов е бил изритан от школата, според мен това е провокирало и чорбарщината у него. Но ми е чудно, кого вече го учудва тази посевместна корупция, която е на всички нива в нашата държава. От това да си платиш за качествен медицински преглед, до това да си уредиш делото в съда. Напълно нормално, след като по върховете имаме хора като ББ, ДП, АД, КП, АВ и т.н. Даващи мило и драго за нашето и на държавата благополучие, също като нашите НС, ДБ и ХЙ за Левски и феновете....
За мое съжаление няма да го видя да пази на вратата на Левски, защото...
Спомяте си, че септември или октомври се похвалих с повиквателна за проекто националния отбор. Извикаха го, игра, запази си вратата "суха", включително и при две излизания срещу него 1:1, всичко цветя и рози.
Върна се на Герена и треньора му каза, че е събрал много мачове и започва да го върти с останалите двама вратари - от тогава до онзи ден има три мача и половина...
Ноември месец треньора на вратарите се изпусна пред мен и ми каза, че са направили грешка, че са го пуснали в Бояна, защото трябвало да налагат втория ( към онзи момент ) вратар, който по една случайност е дете на играещ в окръжните групи...вратар и живее в съседната къща с въпросния треньор на вратарите...
Явно моето дете не е толкоз способно с всичките му индивидуални награди от различни турнири, около 15 на брой, но на втория лагер изпратиха другото дете и му вкараха само 7 гола.
Интересното е, че лятото взеха 6 ( шест деца ) от Септември София и сега още две от Олимпия, които играят абсолютно всеки мач, обаче 9-ката ни няма вкаран гол от...месец септември...и в същото време изгониха поне четири деца от стария отбор.
Съответно статистиката е - за този сезон имаме изпуснати 6-7-8 точки ( промъкване напред за купата, само защото Национал 4 пъти не можаха да уцелят празната врата ) , за миналия 4 или 5, за по-миналия 3! Т.Е. когато играят децата, които се познават и са заедно от 7 години няма кой да ги победи, докато сега...
Да не говорим, че миналата година Галатасарай едвам стигнаха до равен с нас ( 3:3 ), след, като другото вратарче си хвърли два пъти топката сам във вратата и изгледа 3-тия гол от близо, докато този февруари на разпраха с 6:3 без да си дават никакъв зор!
За пари-никога не са ми искали за малкия ( искаха за брат му, преди да се откаже ), та затова ви призовах да се радвате на Марин, защото не се знае дали ще се появи някой след него и на какво ниво ще е...