NOMER14 написа:W84me написа:Обратен тъч на Табелата при гола на Ботев
Момченцето от юношите край тъча му подаде бързо топката.
Крака му е във въздуха, тук трябва намеса на ВАР.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:W84me написа:Обратен тъч на Табелата при гола на Ботев
Момченцето от юношите край тъча му подаде бързо топката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NOMER14 написа:Да, но Варът дали гледа това, но испряха подновяването за мача. А имаше и втора топка на терена, но наш я изрита навън.
W84me написа:NOMER14 написа:Да, но Варът дали гледа това, но испряха подновяването за мача. А имаше и втора топка на терена, но наш я изрита навън.
По принцип трябва да се гледа това.
NOMER14 написа:Боклуците в студиото на Дрисема дали са коментирали това, ако изобщо са правили стоп кадър на тъча.
tmanolov написа:1palq4o1 написа:metodito написа:Няма смисъл. Боли ме за това, в което се превърнахме българите. И ти нямаш вина.
Методи, моите уважения, ама в петък следобед съм склонен за закачки :)
Кажи защо ти е жал за мен, моля!
Кое от казаното от мен не е вярно?
Че Левски и Ботев са ползвали какви ли не валути, но не и левове?
Че Левски ни е виждал равностойни на всички ЕВРОПЕЙСКИ народи?
Че след нашето освобождение "...Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече..."?
Или, че не са ти харесали лагерите в Мичурин :)
Никакви валути не са ползвали, ползвали са златни монети - два вида: наполеони и алтъни, като е било все тая какво пише отгоре на монетата, мерило се е златното съдържание :) За другото си прав. Обаче и ти си доста промит - мето е в едната посока, ти си в другата. Например на нас не ни трявба Еврозона, а кака Кокорка е изрод, който ще ни докара нов фалит с малоумните си политики, които сега никой не може да спре, щото всички са популисти! Нещо като г.з. и Левски, за да не съм съвсем офтопик

blue avalanche написа:Освен по заглавието, по какво си личи, че това е "Форум на ПФК Левски"?
В подфорума "Всичко около клуба" се говори за всичко, но не и за клуба. Може би акцентът е на ОКОЛО.
Нещо ми подсказва, че във форумите на Ливърпул или МЮ(например) едва ли обсъждат изпращането на "британски миротворци" в Укрорайха.
Ма, какво ли разбирам аз?

Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks, capnclive, W84me и 42 госта