Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2012 17:10

Предвиждам силна игра ( а можеби и гол ) за Дани Младенов срещу нас ... :lol:

Почти винаги така става ... Бивши играчи отхвърлени от нас, често правят силни мачове ( че и сезони ) ... За новите си Клубове. :(
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 04 авг 2012 20:33

Жоазиньо с гол в Русия :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2012 20:34

I.A написа:Жоазиньо с гол в Русия :)

Браво! Живо и здраво да е момчето, много направи за нас.
Image

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 авг 2012 18:15

Нападателят Сьорд Арс, който е собственост на Левски, отбеляза пореден гол за своя китайски тим – Тианджин Теда. Таранът се разписа в мрежата на Гуанджой.

В мач от китайското първенство, Арс наказа съперника, който беше повел в резултата с попадение на Якубо Айгбени. Шао изравни, а холандецът Арс оформи крайното 2:1.

От началото на сезона това е 11 гол за „лалето“ в китайското първенство, което го оставя в челото на голмайсторската класация.

Арс е под наем в Тианджин Теда, но в договора му има опция, при която може да бъде откупен от китайците, което изглежда най-логично да се случи.

Холандецът напусна Левски през зимата, тъй като треньорът тогава Николай Костов не харесваше стила му на игра.

....даже и тема бях пуснал, че беше много глупаво от ваша страна да го освободите, ама тогава повечето бяхте на друго мнение :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 15 авг 2012 15:31

ogrizko написа:Нападателят Сьорд Арс, който е собственост на Левски, отбеляза пореден гол за своя китайски тим – Тианджин Теда. Таранът се разписа в мрежата на Гуанджой.

В мач от китайското първенство, Арс наказа съперника, който беше повел в резултата с попадение на Якубо Айгбени. Шао изравни, а холандецът Арс оформи крайното 2:1.

От началото на сезона това е 11 гол за „лалето“ в китайското първенство, което го оставя в челото на голмайсторската класация.

Арс е под наем в Тианджин Теда, но в договора му има опция, при която може да бъде откупен от китайците, което изглежда най-логично да се случи.

Холандецът напусна Левски през зимата, тъй като треньорът тогава Николай Костов не харесваше стила му на игра.

....даже и тема бях пуснал, че беше много глупаво от ваша страна да го освободите, ама тогава повечето бяхте на друго мнение :mrgreen:

Мен ме е яд за Арс, яд ме е и за Цветков, ще ме яд и за Опоку защото съм почти сигурен че ще го махнат, а според мен има много хляб в него ама мен кой ме слуша :lol: :roll:
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2012 17:25

Арш да внимава какво говори,защото,току виж,не го купили и ще осъмне на Герена като ошмулена маруля!А,след такива приказки,ще се чуди на отношението към него...Тъй,че...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 авг 2012 10:52

Сьорд Арш: Бих се върнал в Левски, този път може да се получи

"В Китай ме замеряха с бутилки и запалки, това дори в България го няма", заяви холандецът

Холандският нападател Сьорд Арш има 11 гола в 21 мача за китайския Тянджин, където играе под наем от Левски. Той сподели, че би се върнал на "Герена", но засега се чувства добре в азиатската страна.

"Тянджин Теда ме взе под наем за 1 година, но има и опция за закупуване. Тука ми допада, семейството ми се чувства добре. Нямам нищо против да остана. От друга страна в Левски са се сменили трима треньори, така че нещата там са различни. Може да искат да разчитат на мен и този път нещата да се получат", заяви Арш.

"Веднъж тук в мач от Шампионската лига паднахме с 0-3 от японски отбор. След мача феновете направиха нещо, което дори в България не съм виждал - замеряха ни с бутилки, запалки, дори с хляб. От друга страна понякога дори не мога да се разходя спокойно по улиците. Гонили са ме за автографи. Веднъж китайската национална телевизия засне филм за живота ми", продължи "лалето".

"Играх срещу отбора на Дрогба и Анелка. Идването на Дидие тук е лудост. Той истинско животно, човек който наистина респектира на терена. След мача, който завърши 0-0, си поговорихме малко. В Китай е така - чужденците бързо се надушваме", добавя Арш пред 7 дни спорт.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 16 авг 2012 22:50

Гонят Домовчийски от Дуисбург
Чет, 2012-08-16 22:27

Втородивизионният германски Дуисбург търси начин да се освободи от българския нападател Валери Домовчийски.

25-годишният футболист е считан за сериозно разочарование след трансфера си през миналото лято. За миналия сезон Домо има само 2 гола в 25 шампионатни мача във Втора бундеслига. От началото на настоящия шампионат "зебрите" записаха две загуби за два мача, като в тях реализираха само едно попадение, реализирано от защитника Бранимир Баич.

Ръководството на Дуисбург в момента търси ново нападение, за което няма пари. За целта обаче трябва да бъдат продадени играчи от настоящия състав. Според информациите в Германия в трансферната листа са поставени Домовчийския, бившият играч на Литекс Джемал Берберович и Кевин Волце. И тримата са обявени за разочарования.

Поредният провалил се син възпитаник в Европа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2012 09:25

Не ни пука ...
За нас е направил достатъчно играеки силно.

Бих се радвал да си приберем отново при нас този "слаб" играч. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 авг 2012 09:26

onegavon написа:Гонят Домовчийски от Дуисбург
Чет, 2012-08-16 22:27

Втородивизионният германски Дуисбург търси начин да се освободи от българския нападател Валери Домовчийски.

25-годишният футболист е считан за сериозно разочарование след трансфера си през миналото лято. За миналия сезон Домо има само 2 гола в 25 шампионатни мача във Втора бундеслига. От началото на настоящия шампионат "зебрите" записаха две загуби за два мача, като в тях реализираха само едно попадение, реализирано от защитника Бранимир Баич.

Ръководството на Дуисбург в момента търси ново нападение, за което няма пари. За целта обаче трябва да бъдат продадени играчи от настоящия състав. Според информациите в Германия в трансферната листа са поставени Домовчийския, бившият играч на Литекс Джемал Берберович и Кевин Волце. И тримата са обявени за разочарования.

Поредният провалил се син възпитаник в Европа.

Е не всички могат да направят значима кариера като "новия Стоичков" Спас Делев ;)

Върни се в “Левски”