фифи перото написа:THE G.A.M.E написа:Много интересна ситуация се получава ...
След резилите срещу Търнава и "Моряците" гонзовистите ги нямаше по 2-3 дена из форума ...
Сега, след "колосалния" успех с цели ........ три ( 3 ) гола срещу "Евроколоса" - Ботев Враца по - цял ден, вече няколко дни поред ни втълпяват, че Моуриньо, Фъргюсън, Гуардиола и Вияш-Боаш трябва да минат треньорски и мениджърски курсове при "легендата" "Гонзо" ...![]()
П.п.
Гонзо е толкова далеч от все-признатите хора - легенди на Левски във всяко едно отношение, че срещу тях да тича, неможе ги стигна
Един тук публично ни нарече "свине".Това не ти ли е достатъчно ,за да разбереш манталитета и възпитанието им?
Оставям настрана факта,че беше толерирана обида във форума.Явно е нова политика...
Мен ми писна даже да пиша тук? Къв е смисъла,като някои си знаят едно и също,аз съм на 26 години и ходя в сектор Б от 1998 година,като тогава бях на 13 години.И по-слаб Левски не съм виждал?По-слаб треньор от тактическа,спортно-техническа и педагогическа гледна точка също.Как да стоя зад човек,пък макар и голям бивш играч на клуба за някои легенда,за други не.Като сам казва, че той няма план и стратегия за клуба има само настояще,така не се прави отбор та квото и да ми говорите.Нищо не става на парче,на парче само се кърпи а не се прави.За мен Гонзо е слаб директор и ужасно слаб треньор,от самолет се вижда, отбора му няма визия и игра а самия той не знае как да я постигне.Според мен с мениджър Гонзо и най-вече собственик Тара,комуниста доносник,крадец Левски никога,ама никога няма да има бъдеще.На това съм обеден на 100%!!!На Левски му трябва задължително нов собственик и нови хора с идеи за бъдещето и стратегия за клуба.Просто иначе няма никога нищо да стане!!!
ПП.А на тези дето верно си мислят, че Гонзо ще ни направи шампиони ще им кажа следното:
-Левски ще е толкова шампион колкото стана по-добър пролетта от есента и после лятото от есента и колкото влезнахме в групите на ЛЕ,и колкото пропадахме онези четиримата в Казан!!!Толкова ще станем и шампиони и с Гонзо и Тара!!!