Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
Моето мнение е, че трябва да изкара сезона. Вече като дойде юли, честно казано за мен само Ясен Петров и Мъри са сигурна крачка напред. Ако ще дойде поредния неадекватен (като Хубси), по-добре да си стои той ...
1914
-
Докато не се намерят солидни спонсори, тоест да вържем бюджет за целият следващ сезон, никакви оставки и уволнения !
То и без това не виждам в тази неясна обстановка, кой би се навил да бачка.
Чесно казано аз се надявам на един Мъри Стоилов от новият сезон, понеже вече Сираков е факторът при нас, но както писах, първо ще трябва да осигурим някакво прилично финансиране.
Инак не виждам Стоилов да работи с младежи и юноши.
Чесно казано аз се надявам на един Мъри Стоилов от новият сезон, понеже вече Сираков е факторът при нас, но както писах, първо ще трябва да осигурим някакво прилично финансиране.

- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Докато не се намерят солидни спонсори, тоест да вържем бюджет за целият следващ сезон, никакви оставки и уволнения !
Сираков е един "фактор", който ще ходи да проси пари за издръжка на отбора. Защото е гол като църковна мишка.
Сираков е един "фактор", който смята да вкара в управата на клуба световноизвестния ибрикчия, Клоун №1 на България н.а.Константин Папазов. Смята да върне в ДЮШ пълния провал Д.Боримиров. И да върне в отбора пълния провал Г.Иванов.
Ако се вярва на пресата...
Това е "факторът" Сираков.
1914.1902 написа:Статистика през 2020:
В ефбет Лига - 3 равенства и 2 загуби
* загубите са на Герена
За купата - победа след дузпи над Лудогорец в София
Брой отбелязани попадения - 3
Брой допуснати попадения - 5
Още информация:
* последна победа в официален мач в ефбет Лига от 8 декември 2019 (2:0 над Витоша)
* Левски няма победа извън София от 15 юли 2019 (1:4 срещу Дунав)
* Левски няма победа в напечен мач под ръководството на Хубчев в първенството
Малко статистика, която няма да намериш в гонг и спортал, но би следвало всеки Левскар да знае и помни:
- Хубчев и екипа му не са взимали заплати от 6( ШЕСТ ) месеца! През това време нито един от тях, не е казал и гък по темата.
- Футболистите нямат нито един изигран мач, без да им са били забавяни парите през пролетта. Въпреки това успя да ги накара да играят за отбора.
- Успя да "овладее" съблекалнята и ни напусна само един играч - Рейш
- Не знам каква програма са имали играчите през 3те месеца пауза, но срещу Разград показахме никак не лошо лице.
Сега се замисли, колко треньори щяха първо да останат на поста през цялото това време и второ - да успеят да минимизират щетите от неплащането за такъв дълъг период? Наистина ли смяташ, че точно Хубчев е проблема на Левски в момента? Аз мисля, че човека заслужава само и единствено уважение.
- metodito
- Контакти:
sinfen14 написа:1914.1902 написа:Статистика през 2020:
В ефбет Лига - 3 равенства и 2 загуби
* загубите са на Герена
За купата - победа след дузпи над Лудогорец в София
Брой отбелязани попадения - 3
Брой допуснати попадения - 5
Още информация:
* последна победа в официален мач в ефбет Лига от 8 декември 2019 (2:0 над Витоша)
* Левски няма победа извън София от 15 юли 2019 (1:4 срещу Дунав)
* Левски няма победа в напечен мач под ръководството на Хубчев в първенството
Малко статистика, която няма да намериш в гонг и спортал, но би следвало всеки Левскар да знае и помни:
- Хубчев и екипа му не са взимали заплати от 6( ШЕСТ ) месеца! През това време нито един от тях, не е казал и гък по темата.
- Футболистите нямат нито един изигран мач, без да им са били забавяни парите през пролетта. Въпреки това успя да ги накара да играят за отбора.
- Не знам каква програма са имали играчите през 3те месеца пауза, но срещу Разград показахме никак не лошо лице.
Сега се замисли, колко треньори щяха първо да останат на поста през цялото това време и второ - да успеят да минимизират щетите от неплащането за такъв дълъг период? Наистина ли смяташ, че точно Хубчев е проблема на Левски в момента? Аз мисля, че човека заслужава само и единствено уважение.
Това, което е посочил човека е суха статистика. Това, което ти посочваш е нещо, което няма отношение към представянето на отбора и към решенията на Хубчев. "Левски" в последните шест мача три ли гола е вкарал? От кога е последната победа на отбора? Заплатите, човека ще си ги вземе, бъди убеден. И месеците не са 6, мисля. Коректен е и това е факт, който няма как да бъде отречен.
- blue avalanche
- Контакти:
sinfen14 написа:Малко статистика, която няма да намериш в гонг и спортал, но би следвало всеки Левскар да знае и помни:
Мен не ме интересува дали Хубчев е добър човек, интересен съсед или чудесен баща и съпруг! Мен ме интересува факта, че
Петър Кънчев Хубчев е треньор на ПФК Левски и искам да виждам резултатите от този факт! Аз резултатите не ги виждам! Балансът на Хубчев срещу отборите от първата шестица е:
10 мача, 2 победи, 4 равни, 4 загуби
Трагедия!
Петър Кънчев Хубчев имаше на разположение 2 ПЪЛНИ подготовки и 2 ПЪЛНИ трансферни прозореца!
Успя да "овладее" съблекалнята и ни напусна само един играч - Рейш
За сметка на това Хубчев домъкна в Левски Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Дени Алар, Асен Чандъров. Защо?
И само да припомня, че критиките срещу Хубчев са ПРЕДИ безпаричието.
На мен ми омръзна, след всеки мач, да слушам как на Петър Хубчев му харесала борбата. Харесал му начина, по който отборът се борил.
ПФК Левски какъв спорт развива? Футбол? Или борба, самбо, джудо...?
Кога Петър Хубчев ще заговори за футбол? Кога Левски ще заиграе със заучени комбинации, на скорост, с едно докосване?
Кога Левски ще има някакъв стил?
Докога ще гледаме мъчителното разцъкване Райнов - Каргас - Холмар - Райнов - Каргас?
Под ръководството на Петър Хубчев Левски се превърна в отбор от ранга на Берое, Славия, Ч.море, Локо Пд.
Последна промяна от blue avalanche на 09 юни 2020 15:02, променено общо 1 път.
Кой треньор на Левски е почвал толкова слабо вторият дял от шампионата?
През тази година Левски няма победа.
Как Славия успява да нареди серия от 5 поредни победи, а Левски на Хубчев може да достигне серия само от 3 поредни победи в подобно първенство с такава селекция и с големи заплати?
Хубчев през януари каза: Всичко освен шампион и купа не се брои в отбор като "Левски"
Още от преди да е треньор на Левски знахме каква е неговата ''тактика''. Някои (вкл. аз) от тогава не го искаха за треньор, както виждате има анкета в тази тема дали заслужава доверие и може сами да проверите резултатите там. Направиха му селекция и той изобщо не я ползва. Селекцията беше направена във времето, когато нямаше проблеми с финансите
Искам да кажа, че критиката към Хубчев е още от преди да е обявен за треньор.
За цялата ситуация много по-виновен е Павел Колев:
* Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев
25.04.2019
* Масови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускат. Новината съобщи изпълнителният директор Павел Колев пред Дарик, предаде Gong.bg. Шефът на "сините" поясни, че това ще се случи на 13 май, когато отпадне извънредното положение в България.
04.05.2020
ПК въобще не знае какво говори и затова е най-добре да си мълчи и да се опита да направи нещо полезно.
През тази година Левски няма победа.

Как Славия успява да нареди серия от 5 поредни победи, а Левски на Хубчев може да достигне серия само от 3 поредни победи в подобно първенство с такава селекция и с големи заплати?
Хубчев през януари каза: Всичко освен шампион и купа не се брои в отбор като "Левски"

Още от преди да е треньор на Левски знахме каква е неговата ''тактика''. Някои (вкл. аз) от тогава не го искаха за треньор, както виждате има анкета в тази тема дали заслужава доверие и може сами да проверите резултатите там. Направиха му селекция и той изобщо не я ползва. Селекцията беше направена във времето, когато нямаше проблеми с финансите

За цялата ситуация много по-виновен е Павел Колев:
* Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев
25.04.2019
* Масови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускат. Новината съобщи изпълнителният директор Павел Колев пред Дарик, предаде Gong.bg. Шефът на "сините" поясни, че това ще се случи на 13 май, когато отпадне извънредното положение в България.
04.05.2020
ПК въобще не знае какво говори и затова е най-добре да си мълчи и да се опита да направи нещо полезно.
Още ли Хубчев е треньор?
1914.1902 написа:Още ли Хубчев е треньор?
Явно няма стинки за неустойката, чакаме го да се усъзнае и да си тръгне.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
- blue avalanche
- Контакти:
Хубчев нямаше изобщо идея как да спечели този мач. Освен ако "печелившата" тактика не е била: "Дайте на Миятович и да рита напред"!