metodito написа:Serafim написа:metodito написа:[offtopic]Serafim написа:И ти пускаш някакви кьорфишеци периодично и честно казано с нищо не се различаваш от драскачите, дето пускат "fake news".
Ако/когато завършим четвърти, очаквам извинение.
Всичките действия на Спас досега сочат съвсем друго. Да видим и как сме с дълговете. И не е спекулация толкова, колкото мои са размишления. Да ме обвиняваш в това ще е толкова вярно, колкото аз да те обвинявам, че го играеш Матросов за Срас. Как въобще вярваш на един комунист-крадец?[/offtopic]
Що? Спас ли е виновен, че не могат да играят и да бият, та да си осигурят третото място? Или какво? Той саботира тренировките на Роси и предизвиква грешките на играчите?
Рибата се вмирисва знаеш откъде.
Сам казваш, че ти харесвал отбора есента, сега магически се променило нещо. И това нещо е Спас, а не, че Ники Кръстев и Митев правят грешки на ниво квартален мач, Нашименто и Роман не могат да вкарат дузпи, Гомес няма на кого да подаде, разби се мита за желязната и непробиваема защита, почти всички отбори вече идват с идеята, че ако се затворят поне един нулев хикс могат да изкарат на Герена, понеже Левски е ялов в атака, но винове е Спас. Как не знам, освен да им е спрял заплатите и премиите за голове и асистенции, не виждам друго.