Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
milen.hristov
-
Контакти:
Мнениеот milen.hristov » 01 фев 2015 12:26
tevez написа:Сомалийският футболист на Ризеспор Либан Абди, който се смяташе за почти сигурно ново ляво крило на Левски, най-вероятно няма да пристигне на "Герена". 26-годишният играч трябваше да пристигне преди няколко дни в лагера на "сините", но това не се случи преди контролата с Милсами. Спортният директор Георги Иванов-Гонзо се беше договорил с турския клуб да вземе футболиста под наем до края на сезона, след което той да се завърне в Турция, тъй като в южната ни съседка се променя закона за чужденците. Бившата деветка на "сините" обаче е бесен на мениджърите на сомалиеца с норвежки паспорт. Той им постави ултиматум до края на седмицата да се разберат окончателно с играча или всичко пропада. Голмайстор номер 1 във вечното дерби на България през тези три почивни дни не е спрял да работи по селекцията и дори е набелязал трима футболисти като алтернативен вариант на Абди. Миналата седмица в лагера на Левски очакваха да са решили проблемите си с атака в лицето на Сахим Сисе от Спортинг Лисабон и Либан Абди, но първо нападателят, а сега и крилото почти отпаднаха като опции за състава на Стойчо Стоев. Треньорът все пак се очаква да има нов нападател в лицето на Осман Джалоу, а скоро ще дойдe и ново крило. Както е известно, Наджиб Амари също беше освободен.
То това вече щеше да е края на тази трансферен прозорец, да вземеш играч от държава в която няма нито национален отбор, нито клубно първенство.
-
futbolqga
-
Контакти:
Мнениеот futbolqga » 01 фев 2015 12:32
BRF написа:http://www.prosport.bg/news/39292/%D0%98%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B4#.VM35Ki0a-nQ.facebook
Тоя си беше добър вратар!
Не споделям мнението ти. Рефлекса му не беше никак впечатляващ, единственото му предимство пред Илиев беше ръста. Виж, Блажевич вече си беше друг бира - за него ме е яд, че го изритахме.
-
BRF
-
Контакти:
Мнениеот BRF » 01 фев 2015 12:36
futbolqga написа:BRF написа:http://www.prosport.bg/news/39292/%D0%98%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B4#.VM35Ki0a-nQ.facebook
Не споделям мнението ти. Рефлекса му не беше никак впечатляващ, единственото му предимство пред Илиев беше ръста. Виж, Блажевич вече си беше друг бира - за него ме е яд, че го изритахме.
Аз се доверявам на Стойчо Младенов,който каза че първи избор за вратар през лятото му е бил Наумовски!Иначе ако трябва да съм до край честен(без да имам претенции че много разбирам футбола)защитата ви е много зле от 2-3 години и много трудно вратар да бъде покаже класа при вас!
-
tevez
-
Контакти:
Мнениеот tevez » 01 фев 2015 12:38
[offtopic]
AN71 написа:tevez написа:Сомалийският футболист на Ризеспор Либан Абди, който се смяташе за почти сигурно ново ляво крило на Левски, най-вероятно няма да пристигне на "Герена". 26-годишният играч трябваше да пристигне преди няколко дни в лагера на "сините", но това не се случи преди контролата с Милсами. Спортният директор Георги Иванов-Гонзо се беше договорил с турския клуб да вземе футболиста под наем до края на сезона, след което той да се завърне в Турция, тъй като в южната ни съседка се променя закона за чужденците. Бившата деветка на "сините" обаче е бесен на мениджърите на сомалиеца с норвежки паспорт. Той им постави ултиматум до края на седмицата да се разберат окончателно с играча или всичко пропада. Голмайстор номер 1 във вечното дерби на България през тези три почивни дни не е спрял да работи по селекцията и дори е набелязал трима футболисти като алтернативен вариант на Абди. Миналата седмица в лагера на Левски очакваха да са решили проблемите си с атака в лицето на Сахим Сисе от Спортинг Лисабон и Либан Абди, но първо нападателят, а сега и крилото почти отпаднаха като опции за състава на Стойчо Стоев. Треньорът все пак се очаква да има нов нападател в лицето на Осман Джалоу, а скоро ще дойдe и ново крило. Както е известно, Наджиб Амари също беше освободен.
Не чети тези глупости в колко сайта отвориш пишат различни глупости ето една друга:Сините освободиха място за заплатата на Либан Абди
Левски се раздели с Наджиб Амари, за да отвори простор за привличането на ново крило. Алжирският халф дойде през септември, но пропусна 8 мача поради контузии. Първата причина за раздялата е - техничарят не успя да влезе във форма и през зимната пауза. Втората - трябва да се освободи бюджетът за заплати в името на нов футболист. Левски е под финансовия мониторинг на УЕФА и няма право да надскача месечен разход от 250 000 лв. за възнаграждения. С привличането на Осман Джалоу клубът не е далече от сумата. За подпис с нападателя от Гамбия обаче се чакат резултатите от медицинските прегледи в Турция.
По-рано сините махнаха Мирослав Иванов, Кристиян Наумовски, Антон Огнянов, Пламен Крумов и Пламен Димов. Само Шуменския Деко напусна с изтекъл договор. На всички останали контрактите бяха прекратени преждевременно. И никой от петимата не получи неустойка. На Амари ще бъде преведена дължимата една заплата и - това е. Все пак Наумовски депозира известие за едностранно прекратяване на договора поради неплатени суми. Жалбата не е официално внесена във ФИФА, но поне засега Левски трябва да му плаща, докато си намери отбор.
Сините още чакат Либан Абди да дойде от Ризеспор под наем. Има вариант и с друго крило. Развръзка ще настъпи до ден-два, като Абди може да се появи на лагера в Анталия още днес. Възможно е следващата седмица „Герена“ да подпише със спонсор, който да осигури част от необходимите 1,7 млн. лв. за лиценза. Преговорите са в напреднала фаза.
[/offtopic]
Само че това, което съм копирал тук, е от Спортал, които единствени имат пратеник в лагера на Левски. Той е много по-запознат какво се случва в момента в Левски. Вчера за Амари първо в Спортал се появи информацията, а след това в другите медии.
-
milen.hristov
-
Контакти:
Мнениеот milen.hristov » 01 фев 2015 12:53
BRF написа:futbolqga написа:BRF написа:http://www.prosport.bg/news/39292/%D0%98%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B4#.VM35Ki0a-nQ.facebook
Аз се доверявам на Стойчо Младенов,който каза че първи избор за вратар през лятото му е бил Наумовски!Иначе ако трябва да съм до край честен(без да имам претенции че много разбирам футбола)защитата ви е много зле от 2-3 години и много трудно вратар да бъде покаже класа при вас!
Според мен като класа си беше, точно като на Стефано Кунчев, друг е въпроса, че не му беше дадено и достатъчно шанс. След като си взел един играч в клуба си, въпреки грешките му трябва да му дадеш достатъчно шансове да се докаже, това при вратарите е особено важно.
-
BRF
-
Контакти:
Мнениеот BRF » 01 фев 2015 13:07
milen.hristov написа:BRF написа:futbolqga написа:BRF написа:http://www.prosport.bg/news/39292/%D0%98%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B4#.VM35Ki0a-nQ.facebook
Според мен като класа си беше, точно като на Стефано Кунчев, друг е въпроса, че не му беше дадено и достатъчно шанс. След като си взел един играч в клуба си, въпреки грешките му трябва да му дадеш достатъчно шансове да се докаже, това при вратарите е особено важно.
Не знам!Моето мнение е,че трябва да ни налагате Тигъра!
-
Serafim
-
Контакти:
Мнениеот Serafim » 01 фев 2015 14:44
Явно Стоев виждa нещо в Педро, щом го нaлaгa.. не че имa кой друг, де. Aко мaлко го огеaмотят технически, може след 6 месецa дa му вземaт 200-250к еврa.
Хубaвото е, че явно ще пускa Крaев. Хем ще нaтрупa опит, хем и физикa мaлко.
-
konvoec
-
Контакти:
Мнениеот konvoec » 01 фев 2015 15:11
Serafim написа:Явно Стоев виждa нещо в Педро, щом го нaлaгa.. не че имa кой друг, де. Aко мaлко го огеaмотят технически, може след 6 месецa дa му вземaт 200-250к еврa.
Хубaвото е, че явно ще пускa Крaев. Хем ще нaтрупa опит, хем и физикa мaлко.
Може, обаче по-умен няма да стане. Ако му преправят договора, така че ако не подава, да взема 1/2 заплата, да видиш какъв играч ще излезе от него

-
ralka_levskarka
-
Контакти:
Мнениеот ralka_levskarka » 01 фев 2015 21:09
Джалоу не е успял да мине медицинските прегледи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
tevez
-
Контакти:
Мнениеот tevez » 01 фев 2015 21:16
БОК Домо е тук, нЕма да се плашим

Върни се в “Левски”
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, ananas, Сашо, Cooler, drvasko98, filcolins, Highlander, ikar, jusi, LoveAndPeace, maxi1914, noo, obi4am_pirin, Plamen_i00, Testa_di_Legno, The_Lord_1914, tiamat, vvessel, W84me и 80 госта