Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Непременно обжалване за наказанието.

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 23:30

утре пак ще си говорим.
Защото утре има извънредно заседание на Апелативната комисия,която може да увеличи или смекчи наложеното наказание.
Та до утре драги ми ФЕН НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 23:33

Айде се хванем на бас, че наказанията пред празни трибуни ще останат в този им вид и ако загубиш 1 месец ще бъдеш с аватар аз мразя Левски, пък ако аз загубя ти кажи, deal?

Цели три от условията са нарушени и от двете агитки?
Изображение
Не е ли по-важно защо се стигна до всичко това?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2013 23:38

za nas e toj religiq написа: Ако сте мъже , фенклуба трябваше да драсне 2 реда и да се разграничи от тия 50 олигофрена и твърдо да покаже че не толерира подобни действия А вместо това не само прецедателя на фенклуба застава зад тях , ами дори и от ръководството ги подкрепят! СРАААААМ сте вие От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени !

Я покажи къде вие се разграничавате от "мъжагите" с камъни зад вашата ограда, както и от тези с потници с надпис "стюард".

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 23:41

споко бе ти наистина ли си мислиш че съм толкова прост и не знам кой докара това наказание.
Естествено че се бъзикам за утрешната извънредна комисия на Апела.
Или си мислиш че не знам защо Пелето и Дъстли си изкараха тези картони,моля те лощо момченце-просто си яко заблуден ако си мислиш че не знам за какво става въпрос.Искам да се извиня за писанията по-твой адрес в последните два три поста.Извинявам се наистина.
Колкото до това за Левски-пич повеч наистина не го изричай.Там ти е проблема защото не знаеш какво е да обичаш истински един клубен отбор.
Голямата ми дъщеря се казва Божидара-когато Левски вкара гол излиза на терасата и почва да вика Левски,Левски Левски.
Лощо момче ти това няма как да си го почувствал в твоя живот.
Иначе наистина знам кой докара това наказание на Левски ще ти пиша на лични ако ми кажеш откъде знаеше за червения картон в мача с Ботев.
Наистина си стабилен човек за жалост не в син цвят,айде Лека лощо момче и само Българи юнаци
Последна промяна от zlatan на 11 мар 2013 23:49, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2013 23:45

Keine Lust написа:
za nas e toj religiq написа: Ако сте мъже , фенклуба трябваше да драсне 2 реда и да се разграничи от тия 50 олигофрена и твърдо да покаже че не толерира подобни действия А вместо това не само прецедателя на фенклуба застава зад тях , ами дори и от ръководството ги подкрепят! СРАААААМ сте вие От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени !

Я покажи къде вие се разграничавате от "мъжагите" с камъни зад вашата ограда, както и от тези с потници с надпис "стюард".

СРАААААМ сте вие От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени ! Сори че говоря за всички ви , ама явно разумните и мислещите са изчезващо малцинство ! Футбола е за нас бе хора ! И щом се търси оправдание за действие застрашило здравето на друг човек , значи сте едно към едно с тези които са го извършили Не ме вълнуват излиянията на група дечковци във форума , кой бил , по - по - най , вълнува ме че болшинството мислят като тях ( че дори и аз им се връзвам по някога ) Дайте да разкараме тия изроди от стадионите , и да коментираме това , а не кой какъв бил и какво направил .

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2013 23:49

za nas e toj religiq написа:
Keine Lust написа:

СРАААААМ сте вие От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени ! Сори че говоря за всички ви , ама явно разумните и мислещите са изчезващо малцинство ! Футбола е за нас бе хора ! И щом се търси оправдание за действие застрашило здравето на друг човек , значи сте едно към едно с тези които са го извършили Не ме вълнуват излиянията на група дечковци във форума , кой бил , по - по - най , вълнува ме че болшинството мислят като тях ( че дори и аз им се връзвам по някога ) Дайте да разкараме тия изроди от стадионите , и да коментираме това , а не кой какъв бил и какво направил .

Един риторичен въпрос - защо не пуснеш тема в подфорум "Ботев" Пловдив и да си коментирате там действията на вашите и как да се справите с вашите отрепки ми си ми дошъл тук да коментираш феновете на Левски?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2013 23:50

Златане защо на мен не отговори ? Или ти е трудно?
"Злтане ако обжалвате , това значи че всичко което се случи го приемате за нормално ! И ще се правите на палячовци само за да не си изтърпите наказанието когато трябва , което пък не стига че е смешно , ами и ще обжалват ! Дай мотив за жалбата , с кое точно не сте съгласни ?? "

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 11 мар 2013 23:50

zlatan написа:не се дразни но ми ставаш адски интересен с нападките към Левски,особено когато трябва да се правиш на грамотен и учтив.
Ако не си оранжев си подлога на Гришата и кюрда.

Я ела на себе си и се успокой малко!Кое не сте направили ...изстрелване на сигнална ракета какво е ...не го проверили хубаво на входа и затова не е виновен,че си и нагъл,ти на мач ли отиваш или възстание да вдигаш???Напълно е заслужено наказанието ви даже е малко!
А тебе трябва да те баннат за обида,какви са тези кюрди и подлоги къде ги говориш по адрес на хората!Много си отворен зад клавиатурата! :x

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 23:51

zlatan написа:Иначе наистина знам кой докара това наказание на Левски ще ти пиша на лични ако ми кажеш откъде знаеше за червения картон в мача с Ботев.
Наистина си стабилен човек за жалост не в син цвят,айде Лека лощо момче и само Българи юнаци

Ще лафим на трезва глава, тъй като сега е видими, че си леко афектиран от последвалите събития ;)
Много неща зная преди мачовете, ако се сещаш написах и кой ще е съдия на Черноморец - Левски
Сега в мача за купата е Дюран-Дюран, а той .... дано все пак остане в сянка с неговите 100 кила :D
Спокойна нощ и моШно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, във футбола само там ни остава някаква светлинка, на клубно ниво сме :cry:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2013 23:54

Тая тема как попадна в тема "Сектор Б"? :lol:
Последна промяна от Keine Lust на 11 мар 2013 23:54, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”