Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 12 мар 2025 13:34

vvessel написа:В момента имаме наистина доста комфортни опоненти. Нито тирето, нито числото, нито Локо Пловдив са на нивото от миналата година. А Ботев и Морето се надпреварват кой да греши. Лудогорец пролетта е неузнаваемо слаб, но това само може да ни попречи в борбата за второто място, защото няма да е убедителен срещу конкурентите. Обаче пък поне е интересно. Ако не се впрягаме толкова ще е голямо шоу. Лошото е, че няма как да не се ядосваме. Поне аз лично не се справям. Мен след Славия ме болят главата до края на деня. Чак вечерта след няколко чаши вино ме отпусна :)

Фактите са, че в момента имаме повече точки и сме на по-високо място от когото и да било през последните 5 години. Това са фактите, какво стои зад тях обаче, е малко по-друга бира. Конкурентите ни са в подобна позиция - делиорманци винаги правят странни мачове, когато дръпнат с много, за да поддържат някакъв интерес, не им е за пръв път. БотевЪ са си даже много добре, при положение че са с неясна собственост, а и са със стил на игра като Черно море с по 1:0. Морето са си Морето - без коментар и т.н.

Та до момента имахме един истински тест - във Варна. Резултатът го видяхме, оправданията - също. Оттук нататък ни остава да се надяваме, че Хулио не е ментето, което всички очавкаме да е, делиорманци ще се хвърлят и за купата, което обикновено не правят, а ние някак ще устискаме калъфката, която ще се представи като грандиозен успех. И те така те :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 12 мар 2025 16:11

Чудя се дали наистина никой от ръководители на Левски, тези експерти и титани в управлението и развиването на футболни клубове, не вижда спада във формата на и без това слабичкия ни вратар? Да вземат да се светнат кой тренира вратарите в момента, но едва ли. Експертизата в управлението на Левски е на висота. Да върнеш некадърник като Митрев за треньор на вратарите е висш пилотаж. Жалко за малката Вуца, може и да има данни момчето, но Митрев ще го оправи и него. Браво на Мажоритаря, Дани Бо и Бижутера, все експерти!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 мар 2025 19:30

Като корифей сред вратарските треньори се смеята Валентин Захариев. Доста време бе в Славия и все успяваха да извадят добри вратари или поне да ги налагат упорито, докато постигнат задоволително ниво. Юноша е на Левски и в един момент влезе в щаба на Славиша Стоянович и звучеше обещаващо. Но тогава вратари бяха Божката Митрев и Полачек... И после го освободиха. Сега работи в Локо Сф.
Не знам защо се залага абсолютно неопитен треньор да подготвя вратарите. Освен да е на хранилка Митрев, поради брака си, не виждам други особени аргументи, при условие, че в предния щаб бе Господинов, явно по настояване на Генчев, а и е нормално да предложим, че Хулио ще иска специалист за това. Още повече, че очевидно налага модерните разбирания вратаря да участва в разиграванията.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2025 19:55

tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:
koisa написа:Според мен Марин е от този тип футболисти, които ще имат силен период на някакъв прогрес след 27-та си година. Нещо подобно на Алекс Колев или Митко Илиев от Локото. И най-вероятно това ще се случи далеч от Левски.
Колкото до Митков, според мен той ще приключи като едни други доста упорито налагани наши млади надежди от близкото минало: Найденов, Мартин Петков, Кабов, Орачев, Юруков и т.н.

Мога ли леко да те коригирам - не само ще е далеч от Левски, а ще е в мачовете срещу Левски! Колкото до Асанчо - казах го много пъти - изключителна идиотия е да налагаш Асанчо, при наличие на Попов и Миланов (за Кръстев няма да отварям реч, че не беше наш). Това е една от топ грешките на Мъри, заедно с Кашкавалчо - ок, разбирам, че може да се прави тип "инвестиция в бъдещето", както и че стават грешки, ама чак пък толкова дълго? А Марин го чака съдбата за другия Петков, с който стартираха заедно - и не, няма да е поради недадени му шансове, защото последното, от което може да се оплаче, са недадени шансове!

Непоправими сте, хора. Феновете никога не трябва да си и помислят да управляват. Колкото е зле днес в клуба, феновете ще го направят на мармалад. Ако форумът го имаше 70-те не ми се мисли какво щяхте да пишете за един Георги Аспарухов.

Веднага се коригирам, мерси, Мето - значи, освен че ще направи мачовете на живота си срещу нас, ами и ще има достатъчно фенове като Мето, които ще си кажат - е, що еди кой си играе в Чепръчене, а не в Левски, като е уникат, я да се връща веднага, сакаме си млеката :lol:

Мето, клубът наистина е зле, но още по-зле са феновете му - аз все още съм в шок от припощината в Б, особено сред младите хора. Аре ти си чичка, промит мозък по един или друг начин, ама малките нинджи си нямат идея що пеят, че онези били създадени през 1948, за да сме ги евяли. Великани - ЦСКА умря през 2016, това ти е егати козът (по Тръмп) срещу тях, ама ти си пееш за биене на чорбата, за 7:2, за рейса до Хасково - е, като почнеш от главата, пардон г.з., та стигнеш до нинджата в Б, всичко е припок до припка, мила моя майно льо. Да не се повтарям като как в Б е забранено да се скандира срещу Раев, щото един младеж така казал, а той няма нищо общо с Бх. както и г.з. няма общо с БХ...

Но всичко е точно - чакаме си вечното дерби и стискаме палци на чорбарите, дето не били чорбари, ама ние има викаме чорбари, щото ги бием по главата, да се класират на баража, който за нас е чест - малиии, те тогава къ шъ съ покажем кви фенуви сме сред хуул средите в тикток. Тука е така

Па ти и ти си чичка като мен. Съветът ми е да се радваш на спомените и забрави за настоящето и бъдещето. И не забравяй: Винаги може по-зле.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 мар 2025 21:00

Сраненията какво е било преди и какво е сега никога не са в полза на "сега". Сега нямаме успехи и няма с какво да се запомни толкова отбора и играчите, но с времето остават предимно хубавите спомени, особено за играчите. Друг минус сега е също, че играчите не се задържат толкова в един клуб, защото има прекалено голям избор (и за двете страни), а търпението е сведено до минимум. За 45-89г. да не говорим, защото чужденци не е имало, намирам информация само за един албанец до 50 и някоя година и няколко гражданина на СССР от 1989г.
Аз пак ви съветвам да хването и да изгледате няколко мача от периода 1990-2000, да си опресните малко спомените за това какъв футбол се играеше тогава. Само ще ви кажа, че ще откриете доста прилики с това, което игра Славия срещу нас....

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 12 мар 2025 21:44

koisa написа:
Serafim написа:Ако не друго, поне може да вземем като пизитив това, че вече не ни приключват, като поведат. Чри Костов това си беше сериозен проблем.

Е, да, но на Костов му разпродадоха отбора и нямаше чак такава широчина в състава, каквато сега има Веласкес. За мен нещата не са се променили почти. Реално сме втори заради некадърността в -София, по-слабата форма на Черно море и проблемите в Ботев. Не толкова, защото ние сме надградили с нещо.

Разпродадоха му отбора, но зимата, когато вече беше 5-ти в класирането … след много по-слаби отбори… Защо беше 5-ти с този силен отбор е въпроса
CHELSEA

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2025 21:54

Футболът не се е променил от 19-ти век. Отборът, отбелязал повече голове печели. It's simple as that.В началото на нулите "Левски" си позволяваше тренери от ранга на Муслин, Грозни, Парцуцата, имаше такива останали със закалката на Гочето. Пазаруваше актуални бг звезди, като Бачев, Коловати и Чиликов. А чужденците не бяха от амнайстия в някаква словенска лига (на хората ските им е силата), от трета португалска, а такива, които са били в Звезда или Партизан, в Спартак (Москва)... Не е квантова механика, човек. С треньор от Ехидо, футболисти от Визела и Браво, какво очакваш? То като се замислиш, на такива като Алдаир, Цунами, Майкон, Макун, Търдин, Алекс, Мустафа, Камдем, това е върха в кариерата им. А не трябва ли да е другояче?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 мар 2025 01:34

Ако това което дадоха на Борусия Дортмунд срещу Лил е дузпа, то това срещу Сангаре е 300% дузпа . Абсолютно безспорна .

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 мар 2025 15:47

Мило нали бяха го обявили в някакъв подкаст,какво стана,кога ще е ?
След десетина дни беше май ОС?
САМО ЛЕВСКИ!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 мар 2025 22:02

vvessel написа:
Вълчан написа:Кофти мачове се насъбират. Огромно поле за изява на недоволните от тренера.

Някак си излиза от твоите приказки, че на кривата ракета космоса и пречел.
Ракетата ако е права ще полети. Ако не - пада с гръм и трясък, а ние просто ще сме свидетели на случващото се. Нито избираме треньор, нито футболисти, нито тактика, че да ни се вменява някаква вина при провал.
И както написа колегата по-горе - идеална възможност за треньора да победи преки конкуренти и да опровергае опасенията, че не става. След три провалени мача се излиза само с няколко убедителни победи. Като минимум ще се приеме задължителни домакински победи и без загуба като гост . Всичко различно от това е провал.

Не е проблема тренера. Тези не пасват на неговите виждания. Колкото и да се опитва не става. Елементарни да не кажа жалки разигравания довели до голове в наш ущърб. Сингаре е дупка от доста време въпреки ,че се бори момчето. Двама нови халфове и нови нападатели 2ма също и отборът ще е друг.

Върни се в “Левски”