vvessel написа:В момента имаме наистина доста комфортни опоненти. Нито тирето, нито числото, нито Локо Пловдив са на нивото от миналата година. А Ботев и Морето се надпреварват кой да греши. Лудогорец пролетта е неузнаваемо слаб, но това само може да ни попречи в борбата за второто място, защото няма да е убедителен срещу конкурентите. Обаче пък поне е интересно. Ако не се впрягаме толкова ще е голямо шоу. Лошото е, че няма как да не се ядосваме. Поне аз лично не се справям. Мен след Славия ме болят главата до края на деня. Чак вечерта след няколко чаши вино ме отпусна :)
Фактите са, че в момента имаме повече точки и сме на по-високо място от когото и да било през последните 5 години. Това са фактите, какво стои зад тях обаче, е малко по-друга бира. Конкурентите ни са в подобна позиция - делиорманци винаги правят странни мачове, когато дръпнат с много, за да поддържат някакъв интерес, не им е за пръв път. БотевЪ са си даже много добре, при положение че са с неясна собственост, а и са със стил на игра като Черно море с по 1:0. Морето са си Морето - без коментар и т.н.
Та до момента имахме един истински тест - във Варна. Резултатът го видяхме, оправданията - също. Оттук нататък ни остава да се надяваме, че Хулио не е ментето, което всички очавкаме да е, делиорманци ще се хвърлят и за купата, което обикновено не правят, а ние някак ще устискаме калъфката, която ще се представи като грандиозен успех. И те така те :oops: