Не е правилно това:
https://topsport.bg/levski/levski-izpra ... ratsa.html
По-добре да влиза от време, отколкото да е във Враца. ЧЧудил съм се не могат ли да ги отдават под наем някъде на Балканите примерно?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- darkblue67
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
honda написа:terata написа:
Така, видно е, че си Раевски трол и вече доста ти пролича. Тва първо, второ 10-те процента на Милото ти мило не са от печалбата, а от всички ПРИХОДИ на Левски. И понеже много “разбираш” от бизнес и ти и другия Мунчо, да ми обясниш следната примерна ситуация- дава спонсора 5 милиона на година, но приходите за същата тая година са 50 милиона лв. Колко точно е дал спонсора в този случай след 10-те процента?
Всички сме чували за тези 10% . Можеш ли да посочиш този анекс и да видим какви са точно тези "10%" - за всички приходи ли се отнасят или само за приходите от мърчандайзинг ? Всички го коментираме , ама колко са го виждали ?
Какви преводи са правени по въпросния анекс ? Въобще плащани ли са? Според мен съдейки по ФО не намирам доказателства за подобни плащания.
Защото Иво Ивков и Мъри говориха за въпросните "10%" , но аз нямам спомени да са показали каквито и да е доказателства . Все пак Иво Ивков година и половина беше начело на клуба и имаше достъп до всички документи - ами вади копие на въпросния договор/анекс към договор , показва платежното нареждане за съответните плащания . Ами нищо подобно не се случи.
На мога да разбера защо продължават да дъвчат още тези 10%. Още на 21 Май миналата година Палмите ги заявиха:
Букмейкърската компания "Палмс бет" се оттегля от ролята си на консултант на футболен клуб "Левски". Това стана ясно от официално съобщение от името на собственика на хазартния оператор Мило Борисов, разпратено до медиите.
"Изминаха почти 3 години от момента, в който започнахме да работим с "Левски" и да съдействаме не само в качеството на спонсор, но и като бизнес консултант на клуба. Съвместно с ръководството на "Левски" за този период успяхме да постигнем много важна цел - финансовото стабилизиране на клуба и изплащането на основната част от натрупаните в миналото задължения към НАП и към трети лица, от които зависеше лицензът и дейността на клуба.
Радвам се, че сега, в навечерието на 110-годишнината на клуба, можем с удовлетворение да споделим с Вас, че сме доволни от постигнатото във финансов и административен план и приключваме с успех нашата мисия като бизнес консултант", се казва в изявлението на Мило Борисов.
В него се посочва също, че "Палмс бет" ще опрости на футболния клуб всички инвестиции или дължими суми: "Работата ни през тези години наложи да направим от наша страна значителни финансови инвестиции в интерес на "Левски", които сега опрощаваме и отписваме. Така "Левски" няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас."
Последна промяна от darkblue67 на 17 фев 2025 11:22, променено общо 1 път.
honda написа:Позволи на хората да имат мнение различно от твоето .
Аз лично не вярвам "априори" на никого - нито на Сираков, нито на Мъри, нито на Мило Борисов , нито на Иво Ивков , нито на който и да е друг.
Няма как да коментирам нещо , с което не съм запознат . Около 2 години призовавам някой, който е виждал въпросния анекс да го изнесе. Най-лесното да ти посоча декларацията на Палмите и да тия натреса в муцуната , но не им вярвам, както не вярвам и на другата страна . Съдейки от ГФО аз не виждам да са направени плащания на стойност 10% от приходите .Не твърдя ,че не са успели да ги прикрият , не съм правил аз одит , за да бъда 100% сигурен, но все пак вярвам на това ,което виждат очите ми ,а не на това което твърди някой друг. Все пак да вярваш на друг човек , повече отколкото на себе си говори за много дълбоки комплекси .
Аз на обещания не вярвам , приемам хората по действията им ,а не по това което говорят или по това в което искам да вярвам.
Веднага мога да ти посоча и безброй лъжи изречени и от Сираков , и от Мъри , и от Иво Ивков. Мило Борисов не го коментирам ,защото неговия бизнес е да участва в измами и да използва слабостта на другите.
За мен Мъри ми прилича на известния модел Наталия Водянова - тя е изключително красива ( както и Мъри е изключително добър като треньор) , предполагам че обича мъжете с които е имала връзка, само дето всички мъже с които е имала връзка са милиардери, в момента е омъжена за сина на Бернар Арно( доскорошния най-богат човек в света), така и Мъри - кога Мъри е работил там ,където няма пари? - не го обвинявам в нищо и аз да бях на негово място бих постъпил по същия начин. Няма как да обвинявам някой ,че е направил нещо , при положение ,че ако аз бях на неговото място бих постъпил по същия начин.
може ли аз, вместо метъл легендата :) Хонда, ти си доказано интелигентен човек, но като всеки такъв, си имаш уклони. Аз съм с уклон, че по-скоро мога да се доверя на Мъри, дори това да донесе трусове и революции с все катаклизмите около тях, ти си с уклон, че Левски е над всичко, Мъри не е Левски и не е светец, а г.з. е мажоритар, така че по-добре да кютаме и да чакаме по-добри времена, които рано или късно ще дойдат. Докато моето е "истината ще ви направи свободни", твоето е "преклонена главица сябя нивга не сече". И, знаеш ли, исторически погледното ти си прав - именно преклонената главица е причината ние не само да оцелеем под турско, ами и да населим со корац и со бачкерство земи, в които никога не сме били мнозинство. После идват лудите глави като мен, играят ва банк 1913 и си ебава макята всикчо, дето е "градено" 500 години.
Та да, от тази гледна точка ти си прав - такива като мен и метъла са вредни, щото бунят народа тип Бенковски - да осерем всичко, баце, да се избие народа, та да можем с оглед на голямата уйдурма някой да дойде и да ни спаси, понеже ние сами очевидно не можем. Обаче пък и тази летаргия, това блато води към един основен път - славизация до дупка. Ок, то си тлее там, мъждука, може и да избухне в пламък, ама колкото повече време минава в славизация, толкова по-малка е вероятността...
Та Левски има 2 пътя - революцията, която си няма нейния Апостол, щото той замина за кинти в Турция (не му се занимаваше и беше напълно прав), или славизация по модел на г.з. Ще кажа само, че спасението на давещите се е дело на самите давещи се, а заасега помощ "отнийде взорът надежда не види", даже ни набиват воденични камъни на шията тип отказът от "безвъзмездно и безрочно" на г.з.. Моята присъда - със същото темпо, до максимум 5 години ние или ще станем държавен отбор официално, тип Берое. БотевЪ и Локо, или ше фалираме. Всеки сам си преценЯ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
Революциите не са нещо добре и обикновено накрая ги възсядя някой друг.
- blue avalanche
- Контакти:
Прегледах ГФО за 23-та година:
Всякакви видове задължения на обща стойност - 28 869 000лв. Ние накъде сме тръгнали изобщо?
ПП. Предполагам, че за 24-та още не е излязъл отчета...
Всякакви видове задължения на обща стойност - 28 869 000лв. Ние накъде сме тръгнали изобщо?
- Странджата
- Контакти:
Форумът ще излъчи ли някой, който да потърси отговор на тези въпроси, които го занимават от доста време насам?
blue avalanche написа:Прегледах ГФО за 23-та година:
Лудогорец имат над 70 млн. Те пък, къде ли са тръгнали, по тази логика?
Реалните задължения на Левски в момента, ако не броим неформално отписаните от Божков, би трябвало да са малко над 10 млн. лв., голяма част от които адекватно разсрочени. Единствените, които "висят", са тези към Главболгарстрой, които би трябвало да са станали изискуеми в началото на тази година. Предвид това, че не се чува нищо по въпроса - вероятно и там ще има трайно решение на казуса скоро.
С две думи, основно благодарение на феновете, в Левски има достатъчно оборотни средства, с които той да съществува спокойно във финансовата действителност на нашето си първенство. Да, трудно ще се конкурира с кървавите пари на Лудогорец и Литекс, но при правилна и последователна работа - всичко е възможно. За съжаление, Сираков и Боримиров са епитом на управленската немощ, а единствената им опозиция е формирование, пълно с крими елементи, борещи се отново да се сдобият с възможност да смучат от клуба.
- blue avalanche
- Контакти:
futbolqga написа:blue avalanche написа:Прегледах ГФО за 23-та година:
Реалните задължения на Левски в момента, ако не броим неформално отписаните от Божков, би трябвало да са малко над 10 млн. лв., голяма част от които адекватно разсрочени. Единствените, които "висят", са тези към Главболгарстрой, които би трябвало да са станали изискуеми в началото на тази година. Предвид това, че не се чува нищо по въпроса - вероятно и там ще има трайно решение на казуса скоро.
1. Лудогорец не ме интересуват.
2. Цитирам:
Отсрочен данъчен пасив -----------573 000
Задължения към доставчици --11 076 000
Осигурителни задължения ------1 458 000
Данъчни задължения -------------4 382 000
Търговски заеми и лихви -------10 670 000
Задължения за дивиденти -----------50 000
Осигуровки ------------------------------94 000
Не знам кое "на кого е" и кой какво е "отписал" (формално или неформално), но това са сухите цифри. С уговорката - към 31.12.2024
Каквито и "оборотни средства" от феновете да има, едва ли са 28млн.
Чета, че активите (всякакви видове) ни са 33 125 000.
С други думи, ако се разпродадем нацяло, ама НАЦЯЛО, включително слиповете на играчите и тоалетната хартия в кенефите, ще ни останат, грубо казано, 5млн. Колкото да пуснем кепенците и да джиткаме в А окръжна...
Както се казваше в една детска книжка:
Поздрав най-сърдечен
твой приятел вечен весел Патиланчо
blue avalanche написа:futbolqga написа:blue avalanche написа:Прегледах ГФО за 23-та година:
1. Лудогорец не ме интересуват.
2. Цитирам:
Отсрочен данъчен пасив -----------573 000
Задължения към доставчици --11 076 000
Осигурителни задължения ------1 458 000
Данъчни задължения -------------4 382 000
Търговски заеми и лихви -------10 670 000
Задължения за дивиденти -----------50 000
Осигуровки ------------------------------94 000
Не знам кое "на кого е" и кой какво е "отписал" (формално или неформално), но това са сухите цифри. С уговорката - към 31.12.2024
Каквито и "оборотни средства" от феновете да има, едва ли са 28млн.
Чета, че активите (всякакви видове) ни са 33 125 000.
С други думи, ако се разпродадем нацяло, ама НАЦЯЛО, включително слиповете на играчите и тоалетната хартия в кенефите, ще ни останат, грубо казано, 5млн. Колкото да пуснем кепенците и да джиткаме в А окръжна...
Както се казваше в една детска книжка:
Поздрав най-сърдечен
твой приятел вечен весел Патиланчо
Колега, при цялото ми уважение, с гледане на "сухи цифри" няма да прозреш нищо. Ама нищичко. Оставам настрана факта, че "уговорката" ти е с една година напред в бъдещето. Данните ти са към края на 2023 г.
През миналата година бяха платени към 6.3 млн. лв. към НАП, които няма да видиш в данни от 2023 г. Няма да видиш и сумите, погасени към доставчици и дистрибутори (2.5 млн. лв.). Няма да видиш и 1.5 млн. лв. към Столична община. Няма да видиш, че и приходите през 2024 г. скачат с над 50% на годишна база до над 30 млн. лв.
Прекалено динамично е състоянието на клуба за да се занимаваш да ровиш из данни за 2023 г. Казах ти какви са актуалните задължения на клуба, пък ти, ако решиш, си стой в миналото.
Аваланша да прочете ,колко дължат най-богатите -американците,според които се мери целия свят.
Икономиката се върти чрез кредити,във всеки момент някой дължи нещо на друг.
Икономиката се върти чрез кредити,във всеки момент някой дължи нещо на друг.
САМО ЛЕВСКИ!