Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
При чичо Гошо Лудогорец играха най-скучния футбол на света , Вие какво очаквате с нашите параолимпийци ?
Последна промяна от ЕМИЛ на 30 яну 2019 16:45, променено общо 1 път.
alexdb написа:
Абе ние това с нямането на пари и чистенето на дългове го слушаме като оправдание за всеки провал вече сума години, предимно пролетта. Все ги чистим тия дългове и те все толкова си седят, че и се увеличават.
Само Гонзо поне 5 пъти е казвал, че пролетта ще видим "нов Левски"
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
specter написа: Съмнявам се и да му предлагат кой знае колко повече пари и по-добри условия от тези в Левски. В тая връзка, не знам тия ташаци откъде ще ги извадят толкова пари за трансфера му, но ако сме се навили на разсрочени плащания ще си има да ги чакаме тия пари доволно време...
Подценяваш. Държават помага вмомента на футбола много, така Ердоган държи и масите със зрелище. Неслучай държавата прощава по милиони дългове на отборите и помага за строеж на стадиони
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
specter написа:Kotooshu написа:Голямото "синьо" сърце Обертан , сам е искал да си тръгне . Прав му път , истинските мъже не бягат от трудностите или поне не се "крият" от една дузпа .
Аз дълбоко се съмнявам Обертан сам да е поискал да си ходи. Ако в действителност заплатата тука му е дори приблизително до числата, с които се спекулира в медиите, то от такава заплата и столица на държава в ЕС, която е сравнително близо със самолет до родината му и клуб, с който поне би могъл малко да поиграе в предварителните кръгове на Лига Европа да отиде да се нашие в изпадащия новак в елита Ерзурумспор, който е на майка си в... в Източна Турция, близо до границата със Сирия и Ирак...Съмнявам се и да му предлагат кой знае колко повече пари и по-добри условия от тези в Левски. В тая връзка, не знам тия ташаци откъде ще ги извадят толкова пари за трансфера му, но ако сме се навили на разсрочени плащания ще си има да ги чакаме тия пари доволно време...
Гледах в спиртала Чичо Гошо и човека си личеше че доста го е яд от постъпката на Обертан , няма какво да гадаем повече , а и не му отива на възрастта на Дерменджиев да лъже . За мене Габи е вече история ...
Да и аз от това се страхувам да не би да са се навили на 10-на транша , че пари ЙОК !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Божинов след две седмици става на 33г.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Божинов след две седмици става на 33г.
На 33г. Христос е бил разпънат на кръста !
tochavos написа:

tochavos написа:
- ralka_levskarka
- Контакти:
specter написа:Kotooshu написа:Голямото "синьо" сърце Обертан , сам е искал да си тръгне . Прав му път , истинските мъже не бягат от трудностите или поне не се "крият" от една дузпа .
Аз дълбоко се съмнявам Обертан сам да е поискал да си ходи. Ако в действителност заплатата тука му е дори приблизително до числата, с които се спекулира в медиите, то от такава заплата и столица на държава в ЕС, която е сравнително близо със самолет до родината му и клуб, с който поне би могъл малко да поиграе в предварителните кръгове на Лига Европа да отиде да се нашие в изпадащия новак в елита Ерзурумспор, който е на майка си в... в Източна Турция, близо до границата със Сирия и Ирак...Съмнявам се и да му предлагат кой знае колко повече пари и по-добри условия от тези в Левски. В тая връзка, не знам тия ташаци откъде ще ги извадят толкова пари за трансфера му, но ако сме се навили на разсрочени плащания ще си има да ги чакаме тия пари доволно време...
Сам. Сега и пратеника в Кипър си го каза. Даже и сам е търсел да си уреди трансфер. Повече нямам какво да кажа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Сам. Сега и пратеника в Кипър си го каза. Даже и сам е търсел да си уреди трансфер. Повече нямам какво да кажа.
Ех , изпуснал съм го ... журналистчето което ревеше кога Славиша си тръгна ли го каза ?
Толкова рязане на вени покрай Пипона
tochavos написа:

tochavos написа:
- ralka_levskarka
- Контакти:
Kotooshu написа:ralka_levskarka написа:Сам. Сега и пратеника в Кипър си го каза. Даже и сам е търсел да си уреди трансфер. Повече нямам какво да кажа.
Ех , изпуснал съм го ... журналистчето което ревеше кога Славиша си тръгна ли го каза ?
Толкова рязане на вени покрай Пипонане бях виждал скоро
Да мисля, че е той. Сега и Стефан Стоянов го каза, уж присъства, ама.. всъщност си е търсел трансфер последните дни.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Kotooshu написа:ralka_levskarka написа:Сам. Сега и пратеника в Кипър си го каза. Даже и сам е търсел да си уреди трансфер. Повече нямам какво да кажа.
Толкова рязане на вени покрай Пипонане бях виждал скоро
Да мисля, че е той. Сега и Стефан Стоянов го каза, уж присъства, ама.. всъщност си е търсел трансфер последните дни.
Благодаря за инфото
tochavos написа:

tochavos написа: