Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Непременно обжалване за наказанието.

Мнениеот turbogena » 11 мар 2013 22:55

Нищо няма да направят тия хубавци...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 11 мар 2013 22:56

Какво да обжалват, заслужено ни е наказанието. Пернатите са си дебили, но и ние сме си виновни, че една група дрогирани кретени съсипва имиджа на цялата агитка вече толкова години. Другия път бой по тях, та да се откажат да ходят по мачове.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 23:01

Аз каква вина имам бе братле аз не съм хвърлял.
Писах в друга тема преди години в Истанбул знаеш ли как ни проверяваха.
Накараха ни 4 часа преди мача да почнем да влизаме на стадиона и пак имаше проблеми.
Водиш се ДОМАКИН НА ТОЗИ МАЧ.
Прибираш пари за вход.,плащаш съдийски,плащаш охрана е ще плащаш и когато не си си свършил работата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 23:06

Член 53 от Дисциплинарният правилник на БФС 2012/2013
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 23:13

А бе стига с този Дисцип бе приятел оранжев.
Апелативния правилник прочети момко стига си ми говорил за Дисципа.
Още козове искаш ли-утре ще останеш много много изненадан :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 23:16

zlatan написа:А бе стига с този Дисцип бе приятел оранжев.

ПЪРВО НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ОРАНЖЕВИТЕ
и второ в ДП ясно и категорично е написано, кога и при какви условия се обжалват решенията им, така че работа с АП нямам.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 23:18

“Ботев” ще обжалва наказанието, наложено от Дисциплинарната комисия към БФС. Според санкцията пловдивчани ще играят на празен стадион домакинството си срещу Черно море на 6 април. “Утре ще подадем жалба срещу наказанието, защото не сме съгласни, че нашите фенове ще трябва да пропуснат мача с Черно море

ето ти наченките лошо момченце.
Да може да не ни уважат молбата,но мача с твоя Литекс ще се играе с публика защото Апелативната няма да вземе решение до сряда чедо.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 23:19

не се дразни но ми ставаш адски интересен с нападките към Левски,особено когато трябва да се правиш на грамотен и учтив.
Ако не си оранжев си подлога на Гришата и кюрда.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2013 23:21

zlatan написа:А бе стига с този Дисцип бе приятел оранжев.

Искам да попитам кой е готов да се хванем на бас и да си заложим колите , че няма да намеря камък на неговия стадион Като гледам на 90% от пишещите проблема им е в главите ! Наказанието е малко и за двата отбора , друг е въпроса че за сините трябва да е доста по сурово ! Биле сме организатори и за това трябва и ние да си платим ! Интересно ми е обаче , след като клуба плаща на полицията за организацията и реда на стадиона , защо те не платят глобата за това че са допуснали ексцесии и пиротехника на стадиона ? Или поне да върнат парите които са взели след като не са си свършили работата ! В случая излиза че хем си платил за нещо , хем и глоба плащаш ,че на тия които си платил не са си свършили работата Отделно сините моми вместо да се засрамят , се опитват да донесат от 100 кладенеца вода само и само да омаловажат постъпката на техните привърженици ! Нали сте голяма публика ? Какво гледате в на другите канчето , какво те биле правили ??? За мен не сте фенове , още по малко пък пример за нещо си ! Ако сте мъже , фенклуба трябваше да драсне 2 реда и да се разграничи от тия 50 олигофрена и твърдо да покаже че не толерира подобни действия А вместо това не само прецедателя на фенклуба застава зад тях , ами дори и от ръководството ги подкрепят! СРАААААМ сте вие От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени ! Сори че говоря за всички ви , ама явно разумните и мислещите са изчезващо малцинство ! Футбола е за нас бе хора ! И щом се търси оправдание за действие застрашило здравето на друг човек , значи сте едно към едно с тези които са го извършили Не ме вълнуват излиянията на група дечковци във форума , кой бил , по - по - най , вълнува ме че болшинството мислят като тях ( че дори и аз им се връзвам по някога ) Дайте да разкараме тия изроди от стадионите , и да коментираме това , а не кой какъв бил и какво направил . Злтане ако обжалвате , това значи че всичко което се случи го приемате за нормално ! И ще се правите на палячовци само за да не си изтърпите наказанието когато трябва , което пък нестига че е смешно , ами и ще обжалват ! Дай мотив за жалбата , с кое точно не сте съгласни ???

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 23:22

zlatan написа:не се дразни но ми ставаш адски интересен с нападките към Левски,особено когато трябва да се правиш на грамотен и учтив.
Ако не си оранжев си подлога на Гришата и кюрда.

Не съм ничия подлога и не съм фен на нито един наш отбор, единствено съм фен на националния отбор, дано този път ти стане ясно.
Когато отборите заслужават да бъдат похвалени го правя, но когато не, ги хуля, та я кажи имали нещо за хвалене и какво е съотношението, вероятно е 1/10

Ето да не те затруднявам
Изображение
Дори и глобите не може да обжалвате, тъй като едната е 4000, а другата е 3000, а може да се обжалват само такива на стойност над 5000

Те публиката на Локо Пд. в Ловеч на мача като го гледах по ТВ си се държаха напълно нормално, но я виж какво става, почти колкото вас са глобени
Останалите наказания от кръга са:

- За Локо Пловдив общо 6 хиляди лева глоба, от които 2 хиляди за хвърлени предмети: 3 хиляди за пиротехника и хиляда за нахлуване на зрител на мача с Литекс

Върни се в “Левски”