gkostadinov написа:CaptainBertorelli написа:gkostadinov написа:CaptainBertorelli написа:Ти нали спря бе, клоун? Нещо да не вдигна кръвното?
Влизам в тон, иначе за мен сте си Левски, така както за мен гледам ЦСКА! Вие сте тези, които създавате този спор!
Няма спор... ЦСКА спря да съществува 2016 година и фалира, Гриша Ганчев премести Литекс в София и му сложи име ЦСКА-София, щом е едно и също умишлен фалит + преместване на друг отбор в София и реорганизация на футбола преди 70 години през комунизма за всички отбори и смяна на имената... няма какво да кажа.. ако ще да си на 150.. немаш акъл на едно врабче
През 1949-а ви закриха, няма спор!
Тоест футбола почва през тази 1949 година в България след реорганизацията по съветски модел, преди това не е имало футбол.. всичко е закрито. Айде бегай и ти ше ми кажеш, че си на години
Не бе, футбол в България си е имало и преди и след Динамо. Просто някои клубове са изчезнали така, както са се появили - нормално. Кофтито е, че вие като новосъздаден клуб тогава сте откраднали името и историята на закрития. Естествено с благословията на Партията, която така ругаете сега!