Ами същото като и при управляващите,да закърпим тази година,да изкараме мандата,да избутаме до избори,да преживеем зимата и така.
Това е хоризонтът на бедния, да оцелее даден период.
Каквато държавата ,такъв и футбола.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Сега се замислих над интервюто на Арс и думите на Хулио за темперамента му.
Този човек наистина гори в работата си,огън свети в очите му,изгаря го отвътре от желание да успее.
Има хъс и енергия,дано да има и умения да осъществи идеите си и Късмет,Късмет,Късмет.Такъв треньор скоро не сме имали,май Роси беше такъв или се заблуждавам заради снимката му с три пръста.
Този човек наистина гори в работата си,огън свети в очите му,изгаря го отвътре от желание да успее.
Има хъс и енергия,дано да има и умения да осъществи идеите си и Късмет,Късмет,Късмет.Такъв треньор скоро не сме имали,май Роси беше такъв или се заблуждавам заради снимката му с три пръста.
САМО ЛЕВСКИ!
Пукницата май съвсем е изгорила някои хора, отвътре. Ярък пламък гори в нечия мозъчна кухина, направил е почти всичко там на пепел...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Вчера и днес е спокойно не е на добре :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
TristaNNN написа:Пукницата май съвсем е изгорила някои хора, отвътре. Ярък пламък гори в нечия мозъчна кухина, направил е почти всичко там на пепел...
Това определено е за психолог,който и каквото не ти хареса да го обясняваш с алкохола.
Едно време са обвинявали дявола.
И това от хора свободомислещи,демократи???
САМО ЛЕВСКИ!
От интервюто на Арс става ясно, че е треньор за спасяване от отпадане примерно, до 6 месеца, не за дълъг проект. Общо взето съм оптимист за Европа, все пак си обичам отбора и стискам палци на човека, изглежда мотивиран.
Новия треньор е открил топлата вода и е заявил желание за разиграващ халф. На Левски такъв му трябва от не знам колко години, но явно трябва да дойде някой чужденец, за да го заяви на ръководството. Те горките от години не могат да намерят подобен играч. Предишните ръководства също.
mikata написа:Вчера и днес е спокойно не е на добре :oops:
За форума ли говориш?
- metodito
- Контакти:
Aronaks написа:Новия треньор е открил топлата вода и е заявил желание за разиграващ халф. На Левски такъв му трябва от не знам колко години, но явно трябва да дойде някой чужденец, за да го заяви на ръководството. Те горките от години не могат да намерят подобен играч. Предишните ръководства също.
Георги Миланов?
- blue avalanche
- Контакти:
Последният кадърен плеймейкър, който можеше да хвърли пас на 30м беше Георги Йорданов. Оттам нататък - леш!
Много неща куцат в отбора.
Само да попитам - кога за последно вкарахме гол директно от пряк свободен?
Много неща куцат в отбора.
Само да попитам - кога за последно вкарахме гол директно от пряк свободен?