tmanolov написа:Хонда, вярно ли го написа тива за успехите на г.з. и кукловидите му, както и техните кукловоди? Какви успехи имат, много ми е интересно? Разпродадоха отбора на Мъри, купен за приблизително 0 лева, и ни напълниха с тежки ментета. То и аз мога да продам кашкавалчето с визитката му и на неговите години - даже малко му взеха. Или венецуелски национал, стигнал 1/4 финал на копа Америка на такава възраст. Или уелтън. Или Рики и тн. Да Видим как ще продаде Колев, Охене, икена и тн. И за колко? Че и пари бяха давани за тях
Колкото до палмите - тотални аматьори с безобразен маркетинг. Казвам ти го като специалист и занимаваш се с фондови борса. Супер злетаци с претенции - даже една платена статия не могат да напишат Нормслно, но управляват най-големия бранд у нас. Колко пари дадоха тази година - 2-3 милиона ли бяха, при обещание за 9 (забравих, те са ги дали предварително, нали?). Ти ми говириш за 15-20 милиона от бъдещия собственик! А г.з. колко даде? Интересно ми е? И колко плаща за ползването на Президентската ложа скай-бокс на Герена? Такива едни въпроси…
Хубава нова гидина ти желая и дано ни има и догидина!
Първо , благодаря за пожеланията , приеми моите най-добри пожелания към теб и близките ти.
Аз не съм специалист по материята , не се занимавам с фондови борси , продавам арпажик на зеленчуковата борса :)
За мен успехите са :
- изплащане на главницата на задълженията към НАП и Общината. Това за мен е огромен успех
- въвеждане на строга финансова дисциплина.
-Убеждаването и назначаването на Мъри :)
- През последните сезони нямаме проблеми с получаване на лиценз , през 2020г това изглеждаше много трудно постижимо
- на този етап изглежда ,че избягнахме фалита - на моменти през 2020, 2021 и февруари-март 2023 фалита изглеждаше неизбежен дори за роден оптимист като мен.
За мен няма отбор на Мъри , има Левски . Когато аз съм направил първата си тренировка на Герена, Мъри още не е бил роден. Приноса за сумите ,които влезнаха в Левски от трансфери е резултат на колективна работа - на Дж.Перейра (той намери играчите) , на Палмите ( те осигуриха финансирането) , на Мъри ( видя потенциала в играчите), на Н.Костов ( той ги доразви и шлифова ) , и на Н.Сираков (без него нито един от преждеизборените нямаше да работи за Левски) . Без нито един от тях просто нямаше да се стигне до въпросните трансфери.
Понеже аз не разбирам от мениджмънт и не съм специалист по фондови борси , бих те помолил да посочиш случаи когато една компания ,която е на пазара от 100 години, е увеличила приходите си двойно за 3 години и то при положение ,че 30% от приходите на компанията са отивали за покриване на стари задължения. Очаквам да ми посочиш и компания ,която не е фалирала след налагане на мерките ,които бяха наложени на нашия клуб.
Понеже аз не съм специалист , аз не бих нарекъл аматьори , хора които са увеличили продажбите с толкова с колкото се увеличиха продажбите откакто бяха поети от Палмите. Там където аз работя и 10% увеличение се счита за невероятен успех ,но явно не съм случил на правилните компании:)