Спора за това дали има желаещ ,за нов собственик ми прилича на този дали има извънземни.
Никой не ги е виждал ,ама има две страни спорещи,едните викат -Има,другите -Няма
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
- Kris_men2000
Till.Lindemann написа:groti написа:Започвам да си мисля... В дарк нета има толкова обяви от професионалисти.. колко ли ще струва да решим перманентно проблемът с нашия тумор? Ние толкова пари дадохме вече...
Смятай какъв гьонсурат е Сираков, да виждаш колко хора ти казват да се махнеш, някои открито ти пожелават смъртта, кълнат те, плакати, призиви, във всеки сайт и форум ти казват да се махнеш, и ти да продължаваш най-нагло без капка чест да си стоиш, да лъжеш, да мамиш и да не ти пука, че дори и за дарения да призоваваш.
Смятай какво същество стои начело на Левски.
Докато хората не разберат, че това, което прави Сираков, може да го прави всеки хванат от улицата човек, все така ще бъдем.
Да лъже, да управлява некадърно, да загробва клуба, да разпродава играчите, да сменя треньори като носни кърпички, да не дава никакви собствени пари и да се прави на шеф, това ВСЕКИ го може!
Разберете, хора!
Ще ти се пукне жлъчката от злоба. Ну бях виждал толкова злоба в човек. Дори и серийните убийци са по желостиви от теб. Сираков ще векува в Левски. Това е истината.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Да говорим дали и кой ще поиска Левски ще можем само когато боклукът от Банкя и свинята ДП изчезнат от картата. Сега на всеки е ясно, че футболът е в плен на тия два паразита и няма бизнесмен който да налива пари в тая кауза. Без тия двамата и мажоритарО е пътник....Щото той им е тоалетна хартия.
110 години любов!
kabaka написа:аз съм като магаре на мост - и да се махне г*зО, #КОЙ иска да дойде на негово място? Отговорът е само един - НИКОЙ.
Аз искам - ще давам повече от неговите 0 лева и няма да крада. Като бонус - няма да си показвам г.з.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
tmanolov написа:rhaegar написа:Никой не е толкова тъп, че да го помисли за сериозно. То че форумчето ни деградира ежедневно е факт, ама чак толкова.
Бедна ти е фантазията колко проЗ народ има у Бг. И като сметнеш, ме 40% са фенове нс Левски, то се събира достатъчно мат’риал. В много отношения сме дъно, при това целенасочено тласкани от онези отгоре да сне дъно. Пусни си са о кои да е новини и брой негативните новини в емисията - ако са под 60-70% от вътрешните, ела ме заплюй!
Отделно соц носталгиците и техните наследници - умнокрасивата измет и бройката става много сериозна
Малко се прекалява вече с тия твърдения колко прост народ имало. Това го чувам почти ежедневно отляво и отдясно и всеки изричащ го трябва да е изключние, ама при толкова често срещано се запитвам дали е така. Или само си мислят, че са изключения...
Просто сега почти всеки има достъп до някаква платформа, чрез която да си покаже магариите и лекомислието и това е станало ежедневие. Аз познавам много хора, дето са 77 набор, да речем, които пишат "копувам", "прожина" и тн. Но преди 20 години на тоя човек му се е налагало да пише два-три пъти седмично, а сега почти всеки ден, макар и дигитално.
Да не забравяме, че преди 30 години КуКу всяха голяма паника (да не казвам чак масова) с една фиктивна авария в АЕЦ Козлодуй. Целия скеч бе съшит с бели конци и с доста слаба актьорска игра (предполагам умишлено). А класиката в жанра е как русенци чакат да кацнат извънземните...
Масовия матрял почти навсякъде е слаб,особено с появата на интернет.
Да споменем и ,,страната на неограничените възможности,,.
Аз лично нямам някакви особени претенции,но забелязвам тук-там елементарни правописни грешки,тук.
Може да е и грешка на телефона.
Май остана само Дамбо?
Да споменем и ,,страната на неограничените възможности,,.
Аз лично нямам някакви особени претенции,но забелязвам тук-там елементарни правописни грешки,тук.
Може да е и грешка на телефона.
Май остана само Дамбо?
САМО ЛЕВСКИ!
-
Серафиме, от това масово дигитално писане особено с щурма на социалните мрежи последните 7-8 години, аз почнах да забравям как се пише с химикал в ръка. Сигурно и при други е така...много е зле положението. 

Рашка капут, Буданов салют ! 

- metodito
- Контакти:
Това, ако е вярно за Маринчо е добър трансфер. Ей го Пламен ще рита в Ерстедивизи. Тоест, едва ли ще чуем името му вече. Докато Мринчо разполага с късмета да отиде в горе-долу нормално първенство и оттам вече от него зависи. Ако го бяха купили Милан, щяха да го преотстъпят кой знае къде.
Това за Наско е толкова голяма дивотия, колкото и онова за стадиона. Ма тук масово си мислите, че Наско е собственик. Че и някакви народопсихолози такива. За мат'ряла говорят. На пет годинки ли сте? Погледнете себе си. Сираков е собственик единствено на дълговете си. Значи, ако колективният идиот, смятащ се за цвета на левскарството, изгони "палмите" и заради вас "Левски" фалира и изчезне от историята на България... е нема такива дебили. А чакай, вие го направихте с държавата и страната.
Хората са казали: "Ело зло, че без теб по-зло". Може би общата ситуация ще се промени (лично аз не го вярвам). Ще се появят нормални компании за спонсор и инвеститори у нас. Шиши и ББ няма да ги има и тогава ще се върнат славните времена. Но веднъж заминали в кофата на историята, ако "Левски" се върне, това, както би казал Жадното, "няма да е точно "Левски". Мислете, ако имате с какво. За много години и нови глави.
Това за Наско е толкова голяма дивотия, колкото и онова за стадиона. Ма тук масово си мислите, че Наско е собственик. Че и някакви народопсихолози такива. За мат'ряла говорят. На пет годинки ли сте? Погледнете себе си. Сираков е собственик единствено на дълговете си. Значи, ако колективният идиот, смятащ се за цвета на левскарството, изгони "палмите" и заради вас "Левски" фалира и изчезне от историята на България... е нема такива дебили. А чакай, вие го направихте с държавата и страната.
Хората са казали: "Ело зло, че без теб по-зло". Може би общата ситуация ще се промени (лично аз не го вярвам). Ще се появят нормални компании за спонсор и инвеститори у нас. Шиши и ББ няма да ги има и тогава ще се върнат славните времена. Но веднъж заминали в кофата на историята, ако "Левски" се върне, това, както би казал Жадното, "няма да е точно "Левски". Мислете, ако имате с какво. За много години и нови глави.
Методи ,ти нали протестираш срещу мнения за матряла
Значи, ако колективният идиот, смятащ се за цвета на левскарството, изгони "палмите" и заради вас "Левски" фалира и изчезне от историята на България... е нема такива дебили. А чакай, вие го направихте с държавата и страната.
Значи, ако колективният идиот, смятащ се за цвета на левскарството, изгони "палмите" и заради вас "Левски" фалира и изчезне от историята на България... е нема такива дебили. А чакай, вие го направихте с държавата и страната.
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:tmanolov написа:rhaegar написа:Никой не е толкова тъп, че да го помисли за сериозно. То че форумчето ни деградира ежедневно е факт, ама чак толкова.
Бедна ти е фантазията колко проЗ народ има у Бг. И като сметнеш, ме 40% са фенове нс Левски, то се събира достатъчно мат’риал. В много отношения сме дъно, при това целенасочено тласкани от онези отгоре да сне дъно. Пусни си са о кои да е новини и брой негативните новини в емисията - ако са под 60-70% от вътрешните, ела ме заплюй!
Отделно соц носталгиците и техните наследници - умнокрасивата измет и бройката става много сериозна
Малко се прекалява вече с тия твърдения колко прост народ имало. Това го чувам почти ежедневно отляво и отдясно и всеки изричащ го трябва да е изключние, ама при толкова често срещано се запитвам дали е така. Или само си мислят, че са изключения...
Просто сега почти всеки има достъп до някаква платформа, чрез която да си покаже магариите и лекомислието и това е станало ежедневие. Аз познавам много хора, дето са 77 набор, да речем, които пишат "копувам", "прожина" и тн. Но преди 20 години на тоя човек му се е налагало да пише два-три пъти седмично, а сега почти всеки ден, макар и дигитално.
Да не забравяме, че преди 30 години КуКу всяха голяма паника (да не казвам чак масова) с една фиктивна авария в АЕЦ Козлодуй. Целия скеч бе съшит с бели конци и с доста слаба актьорска игра (предполагам умишлено). А класиката в жанра е как русенци чакат да кацнат извънземните...
В смисъл? Англичаните са се вързали на Орсън Уелс. И?